Scudo Sports

Amerika turu yapan şişko :)

HikmetYılmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
750
Bisiklet
KTM
fat.png

Bu arkadaşımız 250 kg civarı, yaş 40 olunca lan nooluyoz bu ne hal demiş (Tipik 40 yaş aydınlanması :p ), Atlamış bisiklete, demiş ki ben çadırımı bisikletimi alıp bir Amerika turu yapıp göbeği eriteyim.
2 haftada 25 kilo vermiş, ama bisikleti de yamultmuş :D
Şimdi bir bisikletçi arkadaşı taşıyacak kadar sağlam bir dağ bisikleti bisiklet topluyormuş, onu bekliyor. Hedefi 130 kiloya inmekmiş, bakalım azmedebilecek mi sonuna kadar? Benim tahminim bir yerde ya pes edecek ya da vücudu iflas edecek ama bakalım...

(link)

Bu da sitesi takip etmek isteyenler için:
(link)

rim.png

Scudo
Arkadaş bu adam obez yazıyı okumadaım ama doktor kontrolünde olmalı bu tarz şeyler üzücü

Sele üzerinde dört bisikletçi gücüyle oturunca arka jant hayata küsmüş. Sele de maaşallah leğen gibiymiş.
Bilinçli bir şekilde spor yaparsa hedeflediği kilonun da altına rahat bir şekilde inebilir. Bloğu takip etmek enteresan olacak, paylaşım için teşekkürler.

Şişko yazdığını görünce alındım ya :( bende 110 kiloyum yakında benim bisiklet de bu şekle girer :aglyrmngaa:

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
Farkında olmadan birilerini rencide ettiysem özür dilerim, ben ukalalık olsun diye öyle yazmadım, kendi kendine "fat guy" demiş arkadaş onu çevirdim bir nevi ;)
Yalnız bunun inmeyi "hedeflediği" kilo 130 zaten :D

@KaanG Evet ben de bir hışımla girdim konuya ne şişkosu falan diye ama yanlış anladığımı farkettim, haklısınız :harika::komik::ssrtcbya:

vay be helal olsun
bisiklete yazık olmuş :D

@KaanG Estafurullah şakasına dedim yahu :) bende zayıflamak için aldım bisikleti yanlış bi tutumla ama şimdi üstünden inemiyorum . Ayaklarım nereye götürürse oraya

Mongoose kullaniyormus bu arada helal olsun :)
Sanirim bir fat-bike olaya espri katar ama jant olarak daha direncli olurdu...

Kendisine kolaylıklar dilerim. Azdan az, çoktan çok gider :)

Cesaretinden dolayı başarılar dilerim. Hedefe ulaşmak için harekete geçmek başarının yarısıdır.

Not: Bu kişi eğer bisiklet ile ABD turu yapsa inanın belkide tığ gibi delikanlı olabilir:)

bence başaracak :)

kilo verdikçe kendisiyle birlikte kıyafetleri de küçülecek, daha küçük bir çadırda kalabilecek... böylece bagajları giderek hafifleyecek...
haberi daha çok yayılacak, daha popüler olacak, daha popüler oldukça sponsırlar gelecek, daha iyi bisikletlerle devam edecek... giderek daha yakışıklı görünecek... ve hedefine daha çok kitlenecek... ve tüm bunların verdiği gazla, başaracak :)

Gerçekten başarırsa çok büyük örnek olur, başarılar dilerim

Iki kisilik sacma sapan bisiklet yerine bu sele iyiymis. Hala guluyorum ya o seleye iki kisi binebilir. Hemde yanyana sohbet ederek gezilir.

Basarir mi derseniz. Tabiki basarir neden olmasin ki. Adam sadece kilolu ve genc. Sahsi kanaatim en sagliklinolan da bu yontem. Spor ile kilo verme.

Kilolular icin aliminyum jant olmaz mi acaba.

Cesareti kırılmazsa gayet güzel kilo da verir sağlığına da kavuşur. O kiloya uygun bisiklet nasıl olur o da merak konusu.

2 haftada 25 kilo verdiren bisiklet diye satışa çıkarsın bisikleti. Yeni bisiklet için para bulmuş olur. :)

Geri