Amasya

Scudo
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
4
Tepki
0
Şehir
Kocaeli
bende Tokat/Erbaa dan Emir borabay gezisine katılmak isterim uyarsa burdan katılabilirim, bakalım nasipse sizlerle tanışmak isterim buyuk ihtimal pazar günü samsunda olacağım bisikletimle birlikte samsun dan sinop a doğru pedallamayı düşünüyorum açıkçası, ve dış tekere ihtiyacım var burda alabileceğim uygun bir yer yok orda alabileceğim uygun ve iyi bir yer tarif edebilirmisiniz.. birde pazar günü eşlik etmek isteyen olursa güzel olur grşmk üzere..
 

davut60

Üye
Kayıt
18 Şubat 2007
Mesaj
21
Tepki
1
Şehir
TOKAT
selamlar .bende tokatlıyım.bizimde küçük bi grubumuz var.arada amasya samsun pedallıyoruz.bazen sivas.katılmak isterizzzz.
 

Zeki Günaydın

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Mayıs 2009
Mesaj
931
Tepki
623
Şehir
İstanbul-Samsun
Merhaba.

amasya samsun kaç km?

istanbulda ikamet ediyorum .memleketim samsun.amasyadan samsuna bir sürüş planlıyorum.amasya - samsun güzergahı hakkında bilgi verebilirmisiniz?
 

Zekeriya Gecenoğlu

Daimi Üye
Kayıt
29 Haziran 2009
Mesaj
366
Tepki
560
Şehir
İstanbul\İstinye
slm bende tatil için samsun ladik ilçesine gelicem göl ve yaylalara çıkmak istiyorum bisikletle yapılabilirmi ?
 
Kayıt
26 Nisan 2010
Mesaj
10
Tepki
14
Şehir
merzifon
Selam arkadaşlar. İş nedeniyle Merzifona yerleştim.Tüm arkadaş çevremi Ankarada bıraktım ve Merzifonda yalnızlıktan sıkılmamak için uzun süredir planladığım şeyi yapmaya, bisikletle dağ tepe yol dolaşmaya karar verdim. Forumu inceledim ama Merzifon grubundan uzun süredir ses yok gibi. Amasya, Merzifon, Samsun hattından yol arkadaşlarıyla tanışmak turlara çıkmak güzel olur bence hazır mevsimi gelmişken. Hepinize kazasız günler :)
 

cazz

Daimi Üye
Kayıt
13 Nisan 2006
Mesaj
352
Tepki
112
merzifon ekibi dağıldı. çoğunun iş nedeniyle tayini çıktı. yine de birkaç arkadaşımız var orada.
 
Kayıt
26 Nisan 2010
Mesaj
10
Tepki
14
Şehir
merzifon
çok ters zamanda düşmüşüm buralara. neyse en azından bir iki arkadaş bari bulurum herhalde 50bin nüfuslu yerde. amasya ve samsunlu arkadaşlara da mümkün mertebe katılmaya çalışırım.
 

mehmet ankaralı

Daimi Üye
Kayıt
27 Mart 2011
Mesaj
261
Tepki
96
Şehir
sultanbeyli
Bisiklet
Sedona
aradığım başlık burada ışte :) ben ıstanbulda oturuyorum memlektım amasyayi özledim 4 senedir gidemiyorum burada bir grubumuz var ve onlarla ıstanbul turları ve il dışı turlar yapıyoruz .. Şu arabayı alabilsek bisikleti de alıp gelirim inşalla güzel turlar yapabiliriz :)
 

alikarahan

Üye
Kayıt
25 Eylül 2011
Mesaj
5
Tepki
0
Şehir
amasya
slm reis yakaında bende merzifona geliyorum tanışmak isterim.bende yeni başlayacağım pedallamaya şu an hazırlık yapıyorum bisiklet aldım ve ekipmanları toparlamaya çalışıyorum.tepkilere ramen çok istekli ve kararlıyım
 

onurson

Üye
Kayıt
8 Mart 2012
Mesaj
62
Tepki
32
Şehir
Kocaeli
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar Amasya İl Merkezi ve ilçelerde(Özellikle Merzifon'da) bisiklete gönül vermiş arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsin, baharın gelişiyle beraber turlarımız başlıyacaktır...

Ya arkadaşlar Amasya il merkezi ve ilçelerinde bu siteye üye olan yokmu?...
 

serdar05

Üye
Kayıt
13 Nisan 2012
Mesaj
7
Tepki
1
Şehir
AMASYA
Selam şükür üye olabildim sonunda yazabiliyorum. ingilizce kullanıcı adı yasakmış. daha önce yazmıştım size. o iptal oldu. ben de merzifondayım. eğer vaktim olursa tıurlara katılırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: onurson

bülent samsunlu

Forum Demirbaşı
Kayıt
19 Şubat 2010
Mesaj
474
Tepki
663
Şehir
İstanbul/Sakarya/Samsun
İsim
Bülent SAMSUNLU
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
yazın samsunda kışın istanbulda...çağırın gelirim..:)
 
Kayıt
2 Ekim 2012
Mesaj
19
Tepki
5
Şehir
izmir
Berkay Bey kendim amasyalıyım ama İzmir de yaşıyorum Amasya'ya seneden seneye geliyorum sayılır, bu senede gelirsem sizinle tanışmak ve turlamak isterim.