Scudo Sports

Amasya

Scudo
bende Tokat/Erbaa dan Emir borabay gezisine katılmak isterim uyarsa burdan katılabilirim, bakalım nasipse sizlerle tanışmak isterim buyuk ihtimal pazar günü samsunda olacağım bisikletimle birlikte samsun dan sinop a doğru pedallamayı düşünüyorum açıkçası, ve dış tekere ihtiyacım var burda alabileceğim uygun bir yer yok orda alabileceğim uygun ve iyi bir yer tarif edebilirmisiniz.. birde pazar günü eşlik etmek isteyen olursa güzel olur grşmk üzere..

selamlar .bende tokatlıyım.bizimde küçük bi grubumuz var.arada amasya samsun pedallıyoruz.bazen sivas.katılmak isterizzzz.

Merhaba.

amasya samsun kaç km?

istanbulda ikamet ediyorum .memleketim samsun.amasyadan samsuna bir sürüş planlıyorum.amasya - samsun güzergahı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

slm bende tatil için samsun ladik ilçesine gelicem göl ve yaylalara çıkmak istiyorum bisikletle yapılabilirmi ?

Selam arkadaşlar. İş nedeniyle Merzifona yerleştim.Tüm arkadaş çevremi Ankarada bıraktım ve Merzifonda yalnızlıktan sıkılmamak için uzun süredir planladığım şeyi yapmaya, bisikletle dağ tepe yol dolaşmaya karar verdim. Forumu inceledim ama Merzifon grubundan uzun süredir ses yok gibi. Amasya, Merzifon, Samsun hattından yol arkadaşlarıyla tanışmak turlara çıkmak güzel olur bence hazır mevsimi gelmişken. Hepinize kazasız günler :)

merzifon ekibi dağıldı. çoğunun iş nedeniyle tayini çıktı. yine de birkaç arkadaşımız var orada.

çok ters zamanda düşmüşüm buralara. neyse en azından bir iki arkadaş bari bulurum herhalde 50bin nüfuslu yerde. amasya ve samsunlu arkadaşlara da mümkün mertebe katılmaya çalışırım.

aradığım başlık burada ışte :) ben ıstanbulda oturuyorum memlektım amasyayi özledim 4 senedir gidemiyorum burada bir grubumuz var ve onlarla ıstanbul turları ve il dışı turlar yapıyoruz .. Şu arabayı alabilsek bisikleti de alıp gelirim inşalla güzel turlar yapabiliriz :)

slm reis yakaında bende merzifona geliyorum tanışmak isterim.bende yeni başlayacağım pedallamaya şu an hazırlık yapıyorum bisiklet aldım ve ekipmanları toparlamaya çalışıyorum.tepkilere ramen çok istekli ve kararlıyım

Arkadaşlar Amasya İl Merkezi ve ilçelerde(Özellikle Merzifon'da) bisiklete gönül vermiş arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsin, baharın gelişiyle beraber turlarımız başlıyacaktır...

Ya arkadaşlar Amasya il merkezi ve ilçelerinde bu siteye üye olan yokmu?...

Selam şükür üye olabildim sonunda yazabiliyorum. ingilizce kullanıcı adı yasakmış. daha önce yazmıştım size. o iptal oldu. ben de merzifondayım. eğer vaktim olursa tıurlara katılırım.

• Beğen
Tepkiler: onurson
yazın samsunda kışın istanbulda...çağırın gelirim..:)

Berkay Bey kendim amasyalıyım ama İzmir de yaşıyorum Amasya'ya seneden seneye geliyorum sayılır, bu senede gelirsem sizinle tanışmak ve turlamak isterim.

Geri