Mehmet Nejat Karahan
Daimi Üye
- Tepki
- 214
- İsim
- Mehmet Nejat Karahan
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
İzeltaş kalitesini ispatlamış bir marka. Pahalı ama fiyatına değer.Merhaba iyi günler başlık açamıyorum/açmayı bulamadım , 2 alyan seti arasında kaldım çantamda gerektiğinde kullanmak için hangisini almalıyım ?
ttps://www.hepsiburada.com/izeltas-kaset-allen-anahtar-takimi-7-parca-1-5mm-6mm-p-HBCV00000F9S6L
Ya da
ttps://www.decathlon.com.tr/p/multitool-bisiklet-anahtar-takimi-500/_/R-p-100441?mc=8386667
(Alyan setinde siyah olanlar chrome vanadium mu neyse daha iyi diyorlar benim de kafama yattı bir de şu var izeltaş'dan şu da olabilir : ttps://www.hepsiburada.com/izeltas-kaset-allen-anahtar-tk-7-li-1-5-6-p-HBV000002LZ7G )
Linklerdeki baş harfleri silmek zorunda kaldım başına h eklerseniz çok mutlu olurum .
Kardes sipariş ettim hepiniz saolun canlar ♥️289600 dosyayı görüntüleİzeltaş kalitesini ispatlamış bir marka. Pahalı ama fiyatına değer.
Merhaba şehir bisikletimin disk frenleri için alyana ihtiyacım var, sete para vermek istemiyorum; zaten tek işim diskle. Amazon'da İzeltaş'ın tekli alyanları var ancak hangi numara lazım anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
290376 dosyayı görüntüle
@Spartiat Yazdığım mesajda sorunumu tam belirtmemişim, benim disk frenlerimde sürtme var; izlediğim videoda ise bu sorun için alyan kullanılıyordu. Ben direkt videodaki gibi 5 numara alyan alacaktım ama ölçüler kafamı karıştırdı, hangisi kaç numara anlayamadım.
Edit: Link paylaşmaya hesabım el vermiyor, Bisikletimden gelen garip sesler serisi 3 isimli videoda o dediğim numaralı alyan kullanılıyordu. Acaba yukarıdaki fotoğraftaki ölçülerden hangisi 5 numara oluyor? Teşekkür ederim.