@Stalker97 Konuyu açtığınız iyi oldu, ayrı bir konu açmayayım da buraya yazayım. Öncelikle, kesinlikle kaliteli bir set alın. Bana demişlerdi de "ne olacaksanki" demiştim. İşte olan oldu:
Üç gün önce Decathlon' dan şunu aldım: (link)
V fren ayarını yaparken yay ayar vidasına alyanı yerleştirdim, iki sağa bir sola çevirdim vidayı yalama yaptı, arka frensiz eve kadar ağır ağır geldim, eve gelince de "böyle bir şey nasıl olur, yanlış mı kullandım acaba?" diyerek, ön fren yay ayar vidasını iki çevirdim, o da yalama oldu. Kesinlikle kaliteli ve denenmiş bir ürün alın derim.
Bu arada yay ayar vidası yalama oldu (yıldız vida değil, alyanın gireceği şekilde), fren ayarı kesinlikle yapamıyorum, vida dönmüyor. Ne yapmalıyım sizce, vida yerinden de çıkmıyor. Frensiz kaldığımdan fren ayaklarını tamâmen söktüm ve bayramda açık servis bulamayacağımı düşünerek bayram sonrası yay ayaklarını elime alarak nasıl bir çâre bulacağımı araştıracağım. Şu anda bisikletsizim yâni
Yay ayar vidasını yerinden çıkarabilirsek (çıkıyorsa şâyet), yerine yeni vida koyabiliyor muyuz yoksa yeni bir fren ayağı mı bakmalıyım, ne dersiniz?