Scudo Sports

Alyan tavsiyesi

Stalker97

Üye
Tepki
8
İsim
berkin
Bisiklet
Ghost
alyan seti alıcam da sitede fiyatlar ucuzken aradan cıkartıym dedim (link) bu sitede max 35 tl arasinda önerdiğiniz alyan takımı var mı

Scudo
@Stalker97 nalburlardan istediğiniz numaralarda chrome vanadium olanlarını tanesi 1-1.5 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.Chrom vanadium olmasına dikkat edin,sapasağlamlar.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Barış TURAN aslinda mantikli vunuda dusunebilirim ama kucuk bi alyan felan olmaz kaybolmamasi acisindan

@Stalker97

Bende bu var 10 numara 5 yıldız..

(link)

@ÇaNakkaLeRuHu

İçindeki özelliklere bakar isen bir çok sonradan almak zorunda kalacağın takımıda bulundurduğunu göreceksindir. Tabi sende varsa ayrı. Ama emin ol hepsini tek tek almaktan daha mantıklı ve kalite :)

(link)

Bende bu var. Aşırı hafif ve somun açabiliyor olmasıda cabası. Sıyır deforme olmuyor sıyırsada.gövde de sağlam.

Ama çok ufak torklarken zor oluyor.

@ÇaNakkaLeRuHu aynen icinde en gerekli aparatlar varguzel ama bu kadar butcem yok malesef bisiklet sepedindeki indirimli urunleri alabilirim max 30 olacak sekilde bide akord anahtari lazim :(

@Sinan A. bunu bende dusundum ya bunu alacagim ama 5-10 tl koyup eger daha iyisi varsa onu aliym diyorum pisman olmamak acisindan :S

@Stalker97 torklaması zor biraz ama kullanıyorum gayet mesela son fren vites ayarlarımı yaparken bu aleti kullandım.

izeltaş diye kaliteli bir marka vardı tabi tarihe karışmadıysa sağlam anahtarlar üretiyor

Ben crank brothers kullanıyorum ama bana hediye geldi gibi bişey yoksa o kadar para vermeye gerek yok @Barış TURAN a katılıyorum bende

@Stalker97 Konuyu açtığınız iyi oldu, ayrı bir konu açmayayım da buraya yazayım. Öncelikle, kesinlikle kaliteli bir set alın. Bana demişlerdi de "ne olacaksanki" demiştim. İşte olan oldu:

Üç gün önce Decathlon' dan şunu aldım: (link)

V fren ayarını yaparken yay ayar vidasına alyanı yerleştirdim, iki sağa bir sola çevirdim vidayı yalama yaptı, arka frensiz eve kadar ağır ağır geldim, eve gelince de "böyle bir şey nasıl olur, yanlış mı kullandım acaba?" diyerek, ön fren yay ayar vidasını iki çevirdim, o da yalama oldu. Kesinlikle kaliteli ve denenmiş bir ürün alın derim.
Bu arada yay ayar vidası yalama oldu (yıldız vida değil, alyanın gireceği şekilde), fren ayarı kesinlikle yapamıyorum, vida dönmüyor. Ne yapmalıyım sizce, vida yerinden de çıkmıyor. Frensiz kaldığımdan fren ayaklarını tamâmen söktüm ve bayramda açık servis bulamayacağımı düşünerek bayram sonrası yay ayaklarını elime alarak nasıl bir çâre bulacağımı araştıracağım. Şu anda bisikletsizim yâni :)

Yay ayar vidasını yerinden çıkarabilirsek (çıkıyorsa şâyet), yerine yeni vida koyabiliyor muyuz yoksa yeni bir fren ayağı mı bakmalıyım, ne dersiniz?

Hocam 20 liraya cerpanın setini aldım. Şiddetle tavsiye ederim

@Sinan A. aynı seti bende kullanıyorum baya işlevsel ve sağlam bir alet

Magnusson veya izeltaş kullanın gerçekten sağlamlar. Bırakın ucunun bozulmasını çizilmiyorlar bile :)

• Beğen
Tepkiler: Stalker97
(link)
kesinlikle her işini görür. Decathlonda çalışırken başka aparata ihtiyacımız olmuyordu neredeyse tek başına yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@7haiku
yalama olan sizin elinizdeki alet mi yoksa frenin kendi parçası mı? tam anlayamadım.

@7haiku cidden kalitesiz bir ürünmü yorumları okudum urunun guzel yazmıslardı fiyatda iyi kafam karıştı şimdi eğer yalama yaptıysa sıkıntı olur

Geri