Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

Scudo
Orta aktaricinin yüksekliği önemli ayarlanmiyorsa orda bi yanlislik olabilir

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cesmeonu yükseklik derken hocam h ve l vidası mı yoksa aktarıcıyı taktığımız yer mi

Vidalarin bulunduğu mekanizma ama en iyisi bir bisikletciye götürmek : )

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
okadar bekledik bisikleti almak için inşallah şu decathlonuda beklemeyiz 1 hafta falan 3-4 gündür youtube da yol bisikleti videolarını izliyorum yapçak birşeyde yok evde biyerlerimi büyütüyorum :D gözlerim çok yorgun.

Sa beyler bisikleti bugün aldım eski bisikletimden farkları vitesler pürüzsüz ve vitesten cırcır böceğinin çıkarttığı gibi ses geliyor pedallar boştayken ilk başkasında duyduğumda güzel gelmişti :D Spd pedallar ayakkabıyla da sürülüyor jantları akıcı ve dizaynıda güzel birde akşam dıuşarda resmini atarım.

Dosyalar

• IMG_4680.JPG
    IMG_4680.JPG
    96,5 KB · Okunma: 58
  • IMG_4678.JPG
    IMG_4678.JPG
    97 KB · Okunma: 62
  • IMG_4679.JPG
    IMG_4679.JPG
    122,2 KB · Okunma: 60
Alisman zaman alir, eldiven takmayi ihmal etme ellerin cok kayar kaza yaparsin :) hayirli olsun bu arada o kadar istedin kavustun sonunda@zubeyr gun

Az önce Samsun Decathlon'da Ultra 700'ün M bedenini denedim. Mağaza içinde sürdüm rahat geldi bana bir sorun göremedim boy açısından fakat selenin önünde oturduğumda kasık bölgem üst kadro borusuna temas ediyor arada boşluk yok mağazada ki eleman boy açısından bence sorun yok dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Groims
@sahbaz061 Elbette başka arkadaşlarda yorum yapacaktır. Bacak boyu ve üst boru uzunluğunun birbirinden farklı olması gerekir. Bisikleti kasıklarınıza çektiğinizde lastik en az 2 cm yerden yükselmeli. Bunun sebebi, ani bir durma anında üst boru sizin hassas bölgenize ve bedeninize zarar vermemesi içindir (Bunu Delta Bisikletteki bir bey söylemişti) Bunu dikkate alın. Kasıklarınıza üst boruyu çekin ve lastiğin ne kadar kalktığına bakın eğer parmak ucunda kalıyorsanız yada lastik havalanmıyorsa bir küçük boyuna bakın diye naçizane olarak tavsiyede bulunabilirim.

@Groims Teşekkür ederim esasen boy olarak m beden bana pek uygun değil 1.72-73 boyum iç bacak boyu 78 cm ve bana pek uygun bir kadro boyu değil bir beden küçük almam daha doğru olacak ama yine de bir denemek istedim m kadroyu ve pek büyük gelmedi ve rahatsız etmedi tabi mağazada ki küçük turda ne kadar anlaşılır muamma. Bisikleti kasıklara doğru çektiğimde 1 cm kadar yerden yükselebilir daha fazlası zor. Tüm bunları göz önüne alarak tekrar sormak istemiştim. Sağolun.

@Auron Sanchez saolun :D

Bisikletle 40 km yaptım bisiklet çok güzel fakat ben bayağıdır binmediğimden malum bölge hareket etmeye etmeye biraz yağlanmış :D birde şimdi sürünce onun acısından bisikletin keyfini çıkaramadım ama vitesleri hızı falan gayet güzel birde heralde kıyamadığımdan vites geçişlerini şimidilik yumuşak yapıyorum yavaş yavaş oyüzden birden hızlanamıyorum.

@zubeyr gun halledersin zamanla suan ben en fazla 56 yaptim yokus assagi runtastige gore. Daha fazla hizlanacagim bi yer bulamadim zaten cok zor milletin dedigi gibi 70 80 basmak, cok şakir hareketler bunlar :koptum::koptum:

Ben triban 500 le 70 basmıştım bunla daha kolay olur sanıodum ama bisiklet büyük kontrolü daha zor bide çok titrio bu tollarda düzgün biyer bulursam videoda çekcem şöyle bi 80 basmak isterim

İyigünler bisiklet yeni olduğu için olabilir tabi ama çok hafif çapraz kulllanım olsa bile sanki sürtünmeden bozulcakmış gibi oluyor sizce 1.viteste ve 2. Viteste ilk bikaçhafta hangilerinde kullanmam lazım belki biraz kullandıktan sonra düzelir problem.

Birde ilk gün çok pürüzsüz vites atıyordu şimdi birazcık daha kötüleşmiş gibi üst vitese geçerken acaba vidaları biraz gevşek bırakmış olabilirmi yapan.

oğlum benimki gelmedi ya dün takılmış ikitelliye yarın gelicek bende yazıcam buraya :D üşenmezsem video bile atarım :D

@zubeyr gun Her bisikletin vites ayarlarının bozulması suresi vardır bu süre senin kullanışına göre 2 hafta - 1.5 ay arası değişebilir.Ön 1 deyken arkayı 6< ön 2 deyken 7> kullanmalısın.Yani arkadaki 5-6-7. vitesler ortaktır.Sürtünme seside zincirdeki az yağdan kaynaklı diye düşünüyorum aynısı bendede var çünkü.Ama çok cızırtı yapıyorsa tel gerginliğini biraz arttır (telin üzerinde sıkma vidası bulunur sola dogru 1er tur döndüreceksin) bu vitesler geç değiştiğinde de geçerlidir.Sana tavsiyem 1 hafta kullan zincirinde biraz kirlensin sonra balata spreyi al sık ve temizle iyice,kuruduktan sonrada kaliteli bir zincir yağıyla yağla (rütin bakım yani).

Geri