Scudo Sports

Alüminyum bagaj kırıldı!

Orkun KnighTR34

Kara atlı prens
Tepki
1.969
İsim
Orkun
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Peugeot
IMG_20180514_100209.jpg

Resimde görüldüğü yerden kırılmıştır. Bagajı 2017 ekim'de özceylan internet sitesinden aldım ve bisikletime taktım. Bugün sabah dersaneye gelirken minibüs yolu üstünde kırıldı. Kırılan parça(adını bilmiyorum) ayrı olarak satılır mı? Veya istanbulda alüminyum kaynak nerede yaptırılır bilen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Bisiklet adına edindiğim tecrübelerimden şunu söylemek isterimki bir şeyin ne kadar çok parçası varsa bozulma ihtimali o kadar artıyor. Bu ayarlı bagajlar aslında pratik görünsede dezavantajları uzun bir yolculukta belli oluyor. Bakın buda turcuların medarı iftiharı tubus bagaj.
indir.jpg
Kısacası ne kadar az parça o kadar az sorun.

@Knight Rider
Tonton ve iyi niyetli bir tornaci o parcadan sana yapar abicim

@Knight Rider Alüminyum kaynak her yerde yok diye biliyorum zor bulunuyor öyle kalmış aklımda yanlışsam düzeltin beni

Dudullu imeste kaynakçı var ama yüzü astarından pahalıya gelebilir

@mariokaldato

Kaldatonun arada sırada olan türden katıldığım bir çözümü. Tornacıdan o kısım yapılır daha sağlam bir alaşım ile. Alü olmasının bir esprisi varmıdır bilemiyorum. Farklı topeak modellerini kullanmış biri olarak topeak bagajlar tavsiyemdir. Hem uygun fiyatlı hemde sağlam.

• Beğen
@Knight Rider aluminyum kaynağı tutar. Ama mahalle kaynakçılarında bulman zor olabilir. Sanayiye gitmen gerekebilir...

@mehmetsunu
Shimano xt retro bir pedala 15 liraya çöktüğümde mil vidasi haşat idi. Kaptim pedali dogru bir tornaciya. Tezgahin basindaki elemana "Vay hemserim sen burda misin?" gbisinden muhabete dalip sempatimin sinirlarini zorlayarak saldiriya gectim. Bi 4 dakika kadar konusmama hic bir tepki vermeyince "tamam dayak yicez , ufaktan kayim " diye dusunurken sahis bana " ben suriye " dedi. Meger Multeci bir kardesimiz mis. Sonra direk mevzuyu tarzanca tarif ettim iki dakkada soktu makinaya cikardi. Bir baktim mil vida yolu cilli gbi olmus.
5 lira attim ciktim oradan.
( Duygulandim bak anilarimi hatirlayinca )

Aluminyum kaynagi 1cm'i 100tl ye yapiyolar bauhous gibi bi birden düz gönye alın takın ben öyle kullaniyorum henüz sikinti olmadi

• Beğen
@Knight RiderYenibosna'ya gelebilirsen kaynak bedava :)

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
5 liraya Fikirtepe oto sanayide kırılan parçaya kaynak yaptırdım. Sanayi içinde alu kaynak yapan bir tane yer var sanayi içinde herhangi birisine "Alüminyum kaynak nerede yapılır" diye sorarsanız gösterir zaten. Ağırlıklı olarak otomobil jantı tamir ediliyor. Sağolsun benim parçayı da 5 liraya kaynakladı.

• Beğen
Tepkiler: appendix
kısa sürede aynı yerden kırılır.

Geri