Scudo Sports

Altın apa barajı ve ardıçlı köyü

Arkadaşlar suya bisikleti sokucağınıza siz girseydiniz ya buz gibi serinleseydiniz:)resimler çok güzel ama birazda anlatım yapsaydınız daha güzel olucakmış, sesi olmayan bi filmi izlemiş gibi olduk:D,ayaklarınıza sağlık geziye katılan herkese çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Scudo
Altınapa gerçekten çok güzel bir yer. Konya'ya gittiğimde 5-6 kez gitmiştim oraya. Ayağınıza sağlık çok güzel bir gezi olmuş.:)

• Beğen
@necosoft

gezi cok güzelolmuş arkadaşlar ayağınıza sağlık. kipa da kask 15 tl gecenlerde ben aldım. hatta petli tayt vardı 20 tl onuda aldım (ürünler cok güzel) kasktan ve tayttan cok memnunm sizede tavsiye ederim. foto paylaşımı icin teşekkür ederim devamını bekliyoruz:)

• Beğen
Ben de Migros ta gördüm 29 TL idi. Fazla mal göz çıkarmaz diyerek hemen aldım. Yok mu sizin duygu sömürüsü yapacağınız dayınız amcanız teyzeniz felan. Aldırmayı bilmiyorsunuz demek ki? :D

• Beğen
alacağın inşallah abi . yeni gezi yaptık ramazandan bir gün önce gezelim dedik ve tek türkiye dizisinin çekimlerinin yapıldığı yerleri gezmeye gittik çok güzel yerler

• Beğen
arkadaşlar çok güzel tur olmuş ve güzel fotolar çekmişsiniz, küçük bir öneri kabul ederseniz; anlatımla zenginleştirseniz çok daha iyi olur gibi geliyor bana...

Geri