Scudo Sports

Almanya

@Köycegizli Muzo teşekkürler. kalmak içim rhienberg diye ufak bi yer var orayı düşündüm. amsterdam ile koblenzin tam orasında kalan bi yer. 500kmlik yolu 2 günde almayı planmıyorum. tavsiyelere açıgım hertürlü :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
münihten arkadaslar da varmis :) bir gun birseyler planlayalim arkadaslar

@yeahyaa
Ben münihte degilim ama hep demistirim birseyler planlayalim diye. Münih veye stuttgart münih arasi nerede olursa olsun ben gelirim. :)

havalarin güzellesecegide biraz süpheli :islik::islik: ama yapalim sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Köycegizli Muzo
@Köycegizli Muzo Sizi yeniden rahatsız edeyim...:)

Berlin'de bulunduğum 1 hafta süresince iyi bir bisiklet kiralamak istiyorum. Stadler'in Berlin August-Lindemann caddesindeki mağazalarından bisiklet kiralama yapılabiliyor mu? Veya Boxhagener Platz yakınlarında bana bisiklet kiralamada önerebileceğiniz bir yer var mıdır?

Farklı bir şehirde yaşadığınızı biliyorum ama yine de bilginiz olabilir diye yazmak istedim...

• Beğen
@yeahyaa şu an istesemde dışarda bisiklete binemem Kortizon tedavisi görüyorum Mayisin sonuna dogru burnumdan ameliyatim var. Ama bulusup sohbet ve bir kahve icebiliriz beraber.

@Punctum Epey kiralik Bisiklet dükkani var kaldigin yerin etrafinda asidaki link´deki sayfayida incele, önceden telefon edip istegin bisikleti ayirtmani tavsiye edrim yaparlarsa tabii.
(link)
Berlin bisiklet kiralama.PNG

@Köycegizli Muzo
Insallah sagligina biran önce kavusursun, tabiki saglik ileri gelir. Acil sifalar diliyorum tekrar gecmis olsun.

@yeahyaa
Sen merak etme, bir yolunu bulur turlariz. Ben münihe gelirim @Soner Közen diye arkadas var orada kerdesim gibi severim oda bisikletci onu aliriz insallah @Köycegizli Muzo muzaffer abide iyi olur o da gelir. Olmasa hgep beraber oturur biryerde tanisir birseyler iceriz. Ben beklemedeyim. :)

@Köycegizli Muzo

Yeniden teşekkür ederim. Bir de şu Almanlar web sitelerine İngilizce seçeneği koysalar pek iyi olacak :) Neyse, çözerim ben artık haftaya. Selamlar...

• Beğen
Selam Güney Almanyadaki arkadaşlar
Hafta sonu ayın 21-22.04.2018 de Münihde Olypiaparkında Bisiklet festivali var vaktiniz varsa buluşalım tanışma ve sohbet edelim havada güzel olacak galiba bugünden 21 derece gösteriyor bildiğiniz gibi bu her an değişe bilir.
iyi Pedaller

İnternet sayfası
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Herkese Merhaba,

Almanyanin Esslingen/Plochingen sehrinden yeni bir Bisiklet sevdalisiyim. BMC Teammachine SLR03 Rennrad kullaniyorum. Henüz yeni basladim ve kondüsyonumu arrtirmaya calisiyorum. Stuttgart ve cevresinde yapilacak herhangi bir etkinlige seve seve katilirim :)

Güney almanya bölgesinde Rennrad süren ve takim arkadasi arayan kisilerle tanismak isterim.

Iyi günler/Iyi pedallar.

Merhaba arkadaşlar, zorunlu sebeplerden dolayı kısmi ara verdiğim bisiklete şimdilik vasat da olsa aşağıdaki emektar ile devam ediyorum.

Cannondale Caad 10 Ultegra almanın arefesindeyim.

Berlin'de olduğumu belirtmek isterim.

Temmuz'da daha fazla yollarda olmayı umuyorum...

Dosyalar

• IMG_20180421_122608.jpg
    IMG_20180421_122608.jpg
    194,4 KB · Okunma: 46
@Köycegizli Muzo hocam merhaba, kısa bir soru ile fikrinizi almak istiyorum. Daha önceki sayfalarda ve diğer başlıkta bahsettiğim gibi, 22 Haziran - 8 Temmuz arası 9,5 yaşındaki oğlumla Münih --> Viyana turu yapmaya niyetliyiz. Biletlerimiz vs hazır. 2 gece Münih'te kalalım diyoruz, Deutches Museum ve bir iki yer daha gezmek için. Uygun fiyatlı ve bisikleti güvenle park edebileceğimiz otel tavsiyeniz var mıdır? Otelden müzeye giderken bisikletlerle mi gitmek lazım, orada park yeri bulabilir miyiz, veya bisikleti otelde bırakıp toplu taşıma ile mi geçmek daha uygun olur.. Bir de, malum kamp ocağının LPG tüpünü uçağa almıyorlar, bir arkadaş Globetrotter mağazasından bulabileceğimizden bahsetmişti.. Burası olsun, yiyecek/içecek alışverişi yapacağımız mağazalarda bisiklete nasıl sahip çıkmak uygun olur.. Dışarıda üzerinde çadır, uyku tulumları, çantalarla bırakmakta sıkıntı olur mu..? Sadece çantaları yanıma alayım diye düşündüm ama, portbagaja bağlı olacakları için, bütün çadır vs malzemeleri sökmek gerekecektir.. Ya da mağaza içine alınır mı..? Fikir verirseniz sevinirim. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Uğur Gerger
Geri