Scudo Sports

Almanya

@El_Diablo
Kilo verebildinmi varmi bir degisiklik,bende ise bisikletle gidiyorum 6km.Bu arada ismini bagislamiyacakmisin.

Scudo
12kilo verdim ideal BMİ degerime ulasdim.....tabi kilo vereyim derken hobby oldu bisiklet. 17 kilo markette satilan MTB ilen basladim [emoji1] [emoji1] [emoji1] ....ismimi sanal alemde kesinlikle yazma taraftari deyilim.Size özelden yaziyorum hemen.

Ben de neuss'ta oturuyorum. Aslen Bolu'luyum.
Yakinlarda oturan varsa turlayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
@alaturqua
Merhaba,
Ben Bottropda kaliyorum,Neuss bize biraz ters kaliyor ama ortak bir yerde bulusup turlamak neden olmasin.2 hafta sonra izine gitmeseydim bu ara Düsstanbula balik ekmek yemege gelmeye niyetim vardi.Bende trekking ve rennrad var.Zonguldak caycumaliyim.

Selam Arkadaslar Bende Almanyan in Nürnberg sehirinden. Uzun yillardir Bisiklet Kullaniyorum,bisikletim STEVENS.

Dosyalar

• Hendy 2016 034.jpg
    Hendy 2016 034.jpg
    195,1 KB · Okunma: 65
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba Ben Mainz da yasiyorum.

Merhaba Ben Mainz da bi grafik tasarim ögrencisiyim ve (link) sahibiyim. Yakinlarda kimseler var ise iletisimi gecebiliriz.

Iyi forumlar.

Frankfurt
Groß gerau.
Bu bölgede bildiğiniz güzel parkur var mı..?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Selam, Almanya Augsburg'tan katılıyorum. Augsburg ve civarından arkadaşlarla tanışmak isterim...

Almanya munihten selamlar... Carraro Big 629..

@sovmen
Slm, aramiza hosgeldin. Münihte bisikletci arkadasim var belki tanirsin. @Soner Közen

• Beğen
Tepkiler: sovmen
@sovmen
Ney iyi olur anlamadim???

@Murat Cömez munchenden arkadaş var yazmıştın tanısiriz iyi olur manasında :) teşekkürler tekrardan

@sovmen
Bende gelirim ve insallah hep beraber tanisir ve turlariz.:harika:

• Beğen
Tepkiler: sovmen
Geri