Scudo Sports

Almanya

Scudo
Aramiza hosgeldiniz ve gecmis olsun
Nasil gecti pedallamak diyeyim sanirim disardasiniz ;)
Uzun yillar seleden inmeden keyfini surmeniz dilegiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Levent EROĞLU
Sayın NEVRES KME, çok teşekkürler. Bu akşam, yani ilk mini turumuzun uzunluğu 5,6 Km oldu ve çok keyifliydi :)

Benim bisikletimin sol elcik kısmındaki vites değiştirme parçasında ( şu öndeki büyük dişlileri değiştiren, teknik ismini bilmiyorum ) sorun yaşadım. Yokuş yukarı çıkarken vites küçültemediğim için yokuş aşağı dönüp vitesimi küçülttüm. İlk sürüşümüzde yaşadığım bu sorun az da olsa can sıkıcıydı. Neyse yeniden mağazaya gitmem gerekecek anlaşılan...

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Levent EROĞLU

Gidondaki vites degisimini saglayan aparata vites kolu denir. Sizinki cevirmeli vites kolu. Genelde mandalli kollar bulunur. Sonucta hepsi ayni ise yarar. Degistirme probleminizde muhtemelen koldan degil vites ayarindan kaynaklaniyor. Gecmis olsun ve bu arada ilk turunuz hayirli olsun :)

• Beğen
Teşekkür ederim :)

Anladığım kadarıyla büyük bir sorun yok, sevindim. Benim en son kullandığımda ( En az 15 yıl oldu ) dediğiniz gibi ufak mandallar vardı, şimdi mağazalarda hep böyle olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Levent bey öncelikle hoşgeldiniz. Bende de prophete'nin yol bilgisayarı vardı ve gayet memnundum. Bu arada yokuş yukarı vites değiştirme bir sorun değil. Canınızı sıkmayın. Turların mesafesi arttıkça daha da mutlu olacağınıza eminim. Gelecek turların fotoğraflarını ve hikayelerini bekliyoruz.

• Beğen
Levent Bey foruma hoşgeldiniz. Bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Hoş buldum Soner bey, çok teşekkürler. Acemi olunca insan, en küçük olayı bile büyütebiliyor haliyle :) Yol bilgisayarı konusuna gelince, bir adet pille çalışıyor ve pil çıkarılınca herşey sıfırlanıyor. Pil değiştirme konusunu düşünememiştim, oysa 2 pil + güneş enerjili prophete vardı, belki onun kayıtları sayısal haneleri dolana kadar devam ediyordur, benimki pil bitene kadar :) Notlarla kayıt tutarım artık. Gelecek turlarımla alakalı güzel paylaşımlar olacağını ümidediyorum.

Hoş buldum Ömer bey, çok teşekkürler :)

Bende forumda yeniyim ve 5.1 kullanıcısıyım.Şuan için bisikletten yana bir sıkıntım yok.Gün geçtikçe ben ona o bana alışmaya çalışıyoruz.Parasının hakkını veren sorunsuz bir bisiklet olduğunu düşünüyorum şimdilik.

Keyifli sürüşler.

@tufan diker

Teşekkürler Tufan bey, sizde hoş geldiniz. Evet fiyatına göre iyi bir bisiklet, yavaş yavaş uyumlu hale geliyoruz. İlk zamanlar her olayı sorun ediyordum ( yokuş yukarı vites değiştirmek ) onları da deneme-yamulma yönemiyle öğrendim :) Şimdilik herley yolunda, sizede keyifli sürüşler. Gezilerinizden fotoğraflar paylaşmayı unutmayın :)

Teşekkür ederim Deniz, uzun zaman sonra kavuştum bisiklete. Bisikletsiz geçen yıllarıma üzüldüm, aman sen ayrılma bisikletinden :)

NRW de Bottrop da kaliyorum,bu yakinlardan varmi aramizda arkadaslar.Beraber turlayalim.

@Fahrrad
Merhaba aramiza hosgeldiniz,
Bottrop tarafindan forumda malesef kimse yok.:( Bnede NRW Detmold dogumluyum, oralari cok severim.:)

@Murat Cömez
Hosbulduk,Hala mi Detmold ?

@Fahrrad
Yok malesef ben 11 yasimdayken ailem stuttgarta tasinmis ve 1984den beri stuttgarttayim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Benim Kalsruhe de akrabalar var schwarzwaldlarda turluyorlar.

@El_Diablo
Aleykümselam El_Diablo,sende bana bayagi uzaksin yine yalniz pedallamaya devam
Selamlar Necmettin

• Beğen
Tepkiler: El_Diablo
Geri