Scudo Sports

Aliexpres'ten ön ışığım geldi

@tolga akyol acaba bu fenerin zoomu sizdede cekmelimi sanirim cevirmeli degil cukurlarda yerinden oynarmi

Scudo
@bagetci

Zoom özelliği çevirmeli değil.İleri geri ittiriliyor.Ama çukurlarda oynayacağını sanmam.Kendiliğinden ayar bozulduğunu görmedim henüz.

• Beğen
Tepkiler: wenom
@armagant
Hocam nerde satılıyor link verir misiniz?

Fenix BT10 Bisiklet Feneri 350 Lümens için buldum linki hızlıal da 96 TL yurtdışı fiyatıyla aynı, bazı siteler 200-300 fiyat aralığı çekmiş, (link)

Hatta amazon da 59,95 Dolar daha pahalı yani, (link)

@armagant
Teşekkürler hocam bende yeni bulmuştum :)

Bu arada kargosu olmasa bataryalı çok güzel bi ürün .(link)

• Beğen
Tepkiler: magrur
@Egemen Ocaklı
O aparattan buldum bir tane.Bana hediye etti arkadaşım ama 5TL ye satılıyor.Çok aramıştım.Hediye geldikten sonra denk geldim :)))

• Beğen
Tepkiler: Egemen Ocaklı
@tolga akyol hmm anladım ben de o zaman kablo bağı ile bağlarım bisikletimi alınca :D malum ipe güven olmaz tabi bulabilirsem plastik aparattan alırım :)

@armagant
Değişik güzel bir ürün, yinede fiyatı uygun.

@tolga akyol
pek güvenemem yaa onu yaparsam kablo bağı daha sağlam geliyor bana.. denerim belkide sağolun bilgi için..

Valla gayet sağlam duruyordu iyice sıkınca :)))

(link)

bende almayı düşünüyorum ancak kargo çok geç geliyor bezdiriyor insanı.. daha önce bu siteden alışveriş yapmıştım.

• Beğen
Bne geçen sene 20 liraya aldım aynısından gayet güzel bir far ama artık aliexpress ya da diğer siteler alternatif olmaktan çıkıyor dolar yükseldikçe :(

• Beğen
Bunun aynısını 1 sene önce 10 TL'ye almıştım.
Biraz araştırıp didikleyince buralarda da uygun fiyatlara kaliteli ürünler bulmak mümkün sanırım.

Bende en sonunda (link) bunu aldım, Fenix BT10 350 Lümen bisiklet feneri çok şık geldi bana, fiyatta uygunken kaçırmak istemedim, hızlıal para puanınızda varsa çok daha uyguna geliyor.

• Beğen
Tepkiler: armagant ve wenom
PİLLERİ İLK TAKILDIĞINDA IŞIK KALİTESİ İYİ FAKAT ÇOK ÇABUK BİTİYOR EĞER BENDEKİ FENERİN AYNISI İSE Kİİ DIŞ GÖRÜNÜŞÜ TIPKISI

9800 lümen sahip bisiklet farı aldım yakında paylaşacağım her kulvarda kullanılabilecek extrem fardır

20150329_201936.jpg 20150329_201928.jpg 20150329_201916.jpg 20150329_201908.jpg

Montaj tamam arkadaslar

Geri