Vahap Demir
Daimi Üye
- Tepki
- 518
- Bisiklet
- Sedona
Fren balataları aslında epeyce uzun ömürlü parçalar. Benim balatalar kabaca arka fren 2500 km kadar ön fren de 5000 km kadar gidiyor. Yine de bittiğinde can sıkıcı olan bir durum var. Orijinali 50 ile 80 lira arasında, Baradine gibi kaliteli ama orijinal olmayan markalar ise 25 lira civarında. Doğrusu yıllardır baradine kullanıyorum ve orijinal üründen aşağı kalır hiçbir yönüne denk gelmedim. Buna rağmen mikrop kadar balataya 25 lira vermek de inceden kazıklanma hissi uyandırmıyor değil. Nihayetinde Fiat marka bir otomobilin de fren balataları o paraya geliyor. Tahminen parçalara ayırsak otomobilinkinden 50 adet filan bisiklet balatası çıkar
Bu durum beni aliexpreste arama yapmaya itti ve sonuç şimdilik mükemmel
Takımı kargo ücreti dahil 6,50 liraya dört takım balata sipariş ettim. Tahminen bir ay kadar sonra balatalar elimde olacaklar. Bakalım mükemmellik hissi mi mallık hissi mi yaşayacağım o zaman ben de merak ediyorum
Ama gerek ilk izlenimlerimi, gerekse kullanırken verdiği randımanı buradan paylaşacağım. Sayemde forum ahalisi de bir konuda daha aydınlanacak