Scudo Sports

Aliexpress'ten bisiklet toplamak

@yüksel eken

ben almayacağım ürünleri yüksel bey. onur arkadaşımız almak istiyor. mesajlara bakarsanız kendisine almaması konusunda tavsiyede bulundum :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
@yüksel eken

Bu bisiklet Karbon mu ki? Bana oyle gelmedi. Hatta Aluminyum bile olmayabilir. :)

Tam dolandiricilik.

@Mert E.

Bisiklet karbon fakat satıcı güvenilir mi orası muamma.

Fotoğraf konuşuyor...
http://cdn.mos.bikeradar.com/images/news/2014/05/16/1400236326681-172n3bszycgi-670-80.jpg

Pinarello'nun avrupada sahte avina dustugunu okumustum biyerde. Avukatlariyla beraber sahte pina satanlara dava aciyolarmis

Yoldaki çukurdan geçerken replika (Hongfu marka :snzdglsn:) maşası kırılan arkadaş

Bu konuyu açan arkadaşa ne oldu acaba.
Geçenlerde bir arkadaş aliexpress'ten deore set almış. Bu yüzden merak ettim acaba buradan bisiklet toplayan, gdıup set alıp kullanan vs var mı diye.

@Taygun Kon 22 euro sınırlı gümrük döneminde birçok kez Shimano yedek parça aldım. Şu dükkanlardan;

(link)

(link)

Orijinal ürünleri kutusuz yolluyorlar. Ancak sıfır. Kutuya da düşük fiyat yazdıklarından vergi da az çıkıyor.

Kadro ve jant için cesaret edemiyorum. Hele şu ekonomide. Aslında ilgi çekici ürünler var. 800 gramlık MTB kadrosu satan var;

(link)

İngilizce biliyorsanız Youtube'da Trace Velo kanalını tavsiye ederim. Aliexpress yedek parçalarını alıp test ediyor;

(link)

@Aybek Cihan cok tesekkur ederim. Sabah kanala da göz attım. Eh bir miktar anlayabiliyorum 😄 Ben kadro almaya cesaret edemem yaa üst yorumlarda bir kaç öneri vardı kadro konusunda onlara uyardım ben olsam 😁 Ama shimano ürünleri bulmak hem zorlaştı hem fiyatlar çok uçtu; bu yüzden aliexpress'ten parça bakayım dedim. Biraz daha ikna olayım alırım 🙃 Ha buradaki fiyatlar daha iyi ama birisinde sağlam bi kargo ücreti varmış.
Çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Geri