Scudo Sports

Aliexpress

Şunu şöyle bırakayım eğer işe yararsa bakarız bir şeyler.

Tek tıklamayla TRY 156.02 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
(link)

Scudo

(link)

Tıkırdattım. Az çok demeyin, Alibaba'ya yardım 🤭

(link)

(link)
Tıkladım bakalım umarım işinize yarar. Ben de paylaşayım madem.

(link)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
tıkladım bakalım neler olacak
(link)

Günlük 3 kişilik limiti doldurdum arkadaşlar. Bu da benim link=)

(link)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Tek tıklamayla US $20.00 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
(link)

(link)

her bir arkadaş tıklamasına 0,23 krş. veriyor. İmkansız değil ama bayağı zor :) paylaşılan bütün linklere tıklayıp uygulamaya barkodu okuttum, herkes birbirine yaparsa belki hedefe ulaşılır.

10 dolar ve 20 dolarlık iki seçenek sunuyor ama bunların farkı ne?

Kendi linkimi de bırakayım şuraya.
One click to get TRY 156.02 !#AliExpressbonus #BonusBuddies
Your bonus is waiting to be activated.
(link)

10 dolar ve 20 dolarlık iki seçenek sunuyor ama bunların farkı ne?

Kendi linkimi de bırakayım şuraya.
One click to get TRY 156.02 !#AliExpressbonus #BonusBuddies
Your bonus is waiting to be activated.
(link)
10 dolarlık kolay tek tıklamayla yaptım ama diğeri çok zor

• Beğen
Tepkiler: PseudoMember
(link)

Tek tıklamayla US $20.00 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
(link)

(link)

Bir link de benden gelsin. Tıklayanlarin elleri dert görmesin. Sadece 5 tl kaldı kupona.

(link)

(link)

Deneyelim bakalim

(link)

Herkese tiklamaya :) çalışıyorum ama galiba max 3 kişiye yardım edebiliyoruz, üzgünüz yardım edebileceğiniz kişi sayısına ulaşıldı diyor.

Çok zor bu be! Alibaba uğraştiracak ille bizi.

Aliexpress alışverişlerde gümrük bildirimi için TCKN mi almaya başladı, bilginiz var mı? Girmeden alışverişi tamamlamaya izin vermemekte. Yurtdışındaki bir sitenin benim kimlik numaramla ne işi olabilir ki?
Gümrük vergisinin beyanı ile ilgili sanırım fakat daha önceden TC'siz alışveriş yapıyordum, teslim alırken veriyordum. Geçen bir siparişte istedi verdim, ama şimdi vermeseymişim diyorum elin çinlisine.

• Beğen
Tepkiler: BveP
verilen qr kodları tıkladığımda hiç bi işe yaramadı ama :S

Arkadaşlar güzel bir dayanışma yapmışsınız elinize sağlık, arada bir iki arkadaşın tereddütü kalmış onlara da 2011den beri aliexpress'ten alışveriş yapan biri olarak aşağıdakileri yazıyorum :
1- Aliexpress dünyadaki en büyük alışveriş sitelerinden biri, sanal kart kullanmak tabii ki daha güvenli ama bilgisayarınızda bir trojan vs. yoksa kolay kolay site kaynaklı kart hırsızlığı olmaz, mümkün değil demiyorum, apple bile patladı, çinli de patlar, zaten güvenlisi de sanal kart.
2- TCKN önceki yıl çıkan "tüm ürünlerden gümrük hizmet bedeli alınması" ve kişi başı kota sebebiyle geldi; TCKN numaralarımız zaten yaklaşık 10 yıldır (2008'e kadar oy kullananların) internette fink atıyor, Çinli senin tckn'n ile hiçbir şey yapamaz.
3- Gümrük vergisi 20 dolar/euronun altında sadece gümrük sunum ücretinden ibaret (o da 16 liraydı son aldığımda), 20 dolar ve üzeri alışverişlerde ürünün cinsine göre yüzde üzerinden hesaplanıyor. 100 dolarlık ürün alıp satıcıya 5 dolar yazdırmanız para etmez, gümrükçülerin de elinin altında internet var.
4- Güzel ürünler, gümrükçünün işine yarayan ürünler eğer takipsiz kargoysa daima çalınır (tüm yurtdışı takipsiz alışverişler için geçerli)
5- Aliexpress'te ücrete vergi ekleme diye bir şey yok, amazon.de ve amazon.com'dan alınan ürünlerin gümrük vergisini ekler amazon, bunu da ürün kalemi olarak belirtir faturada, ücret kestiğinden az çıkarsa da farkı iade eder.
6- Aliexpress'in güzel tarafı 1 dolarlık ürünleri bedava kargo ile alabiliyor olmamız vb. durumlardı, malum efendi vergileri getirirken gider ayak PTT ile Çin arası kargo anlaşmalarını da bitirdi, bu sebeple her geçen gün Aliexpress'ten ücretsiz kargo bulmak zor olmaya başladı.
7- Bir abimiz de "ucuz çin malı" tabiri kullanmış, o ucuz çin malını çoğu ürün için vergisi, kargosu her şeyi dahil buradaki perakende fiyattan daha uyguna getirebiliyor burada son kullanıcı; ürün diyelim ki 10 dolar - 75 lira 3 dolar da kargo 21 lira da o, 16 lira da vergi = 112 lira; o 10 dolarlık ucuz Çin ürününü buradaki bisikletçi kaça satıyor pekiyi? 200-250 lira :D Buradaki bisikletçilerde satılan birçok aksesuar o dediğiniz "ucuz çin malı" ürünlerden.

Sevgiler...

Geri