Benim aldığım dükkanın ismi STRAVA-01 Store. Ama NW markayı şu an satmıyorlar. Eğer NW olarak almayı düşünürseniz tavsiye ederim. Beklediğimden daha iyi çıktı. Özellikle pedlerinin kalitesi iyi. Kışlık forma tam gelmesine rağmen yazlık forma küçük geldi.@welcroix hocam hangi satıcı dan aldıniz. Kalite nasil
Benim aldığım ürünlerde nakliye ücretsizdi. Ama bazı dükkanlarda nakliye hariç olanların fiyatı düşük olabiliyor. Nakliyeyi eklediğinizde fiyat aynı rakama gelebiliyor.Ürünleri alırken kargo ücretsizlerden mi alıyosunuz?
(link)@Muhammet Ağrı
TRY 113.73 55% Off | Riding Cycling Sunglasses Mtb Polarized Sports Cycling Glasses Goggles Bicycle Mountain Bike Glasses Men's Women Cycling Eyewear
(link)
150₺ ya da gözlük vardı aslında ama 1600₺ filan ne bilim...
@amasseia
Siz hangi seleyi aldınız daha önce ve memnun musunuz acaba?
Link alabilir miyimGarmin için aldığım silikon kılıfı 10 günde teslim aldım. 6$ lık ürüne 15₺ vergi verdim. Her şey dahil 65₺ ödedim
251177 dosyayı görüntüle
Bana göre tamamen keriz silkeleme 😆(link)
Oluyor hocam orijinal olunca
buyrun;Link alabilir miyim
@Nadir.T Almış olduğum ürün: (link)
Ağustos ayından beri kullanıyorum, çok beğendim ve muhtemelen alıştığımdan dolayı da ort. 50 km'lik sürüşlerimde tayta bile gerek duymuyorum.
Şuraya da küçük bi inceleme bırakmıştım: Aliexpress alışveriş
Çıkmaz, niye çıksın. Rahatlıkla alabilirsiniz. Bu arada satıcıya ürünün üzerine düşük fiyat yazdırın😉1- (link)
2- (link)
3- (link)
Sizce bunları alsam bi sıkıntı çıkarmı. isterse 2 3 ayda gelsin önemli değil.
Uygun derken, 120 uygun mu?Uygun fiyata arka kırmızı bir ışık önerebilir misiniz?
Olur hocam link atabilirseniz sevinirim. Bende bir iki tane buldum ama o ürünlerle ilgili pek bilgim yokUygun derken, 120 uygun mu?
Aliexpress alışveriş