Scudo Sports

Aliexpress

@Okan Örs sanırım uçuş ve karantina yasaklarından kaynaklı covid zamanı verilen siparişlerde sorun var. Ama sonrası normalden bile hızlı gelmeye başladı.
Haklısınız.Şimdi baktım,17 temmuz da verdiğim başka bir sipariş de İstanbul gümrükte görülüyor.Vay beee!

Scudo
İgsport 50es ve kol bantlı nabız ölçer aldım 2 ay 5 gün oldu anlaşmazlık açtım bakalım ne olacak

Benimki de gelmedi ama ben açmadım. 18 mayısta vermiştim. Nihayet 21 temmuzda bir hareket var. Büyük ihtimal 10 gün içersinde gelir. Rockbross tan aldıysanız büyük ihtimal gelecektir.

@gıtgıtgıda Naturehike spider1, bisikletçiler ve backpacking için özel..

@Yldrm07 Ben aldığımda 20D olanlar 400 gibiydi..Şuan kur yüzünden 700 filan sanırım..

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@HakanAydn evet. Ciddi fark var. Önceki mesajlarınızdan hatırlıyorum, çok uyguna aldığınızı söylemiştiniz.

@Yldrm07 birde korona filanda arttırdı sanırım fiyatı, bir anda uçtu...Bu olmasa decathlonda süper dark tı sanırım, onu düşünecektim..Halada merak ediyorum, fiyatta 400-500 gibiydi..Arpenazı andırıyor..

@Yldrm07 Ben aldığımda 20D olanlar 400 gibiydi..Şuan kur yüzünden 700 filan sanırım..
Bikepacking ile taşınabilecek kurulumu otomatik tek kişilik çadır var mı? Tabiri caizse 2 kez katladım mı işlem tamam tarzı bişey ? Tabi bisikletle taşınabilir...

Bikepacking ile taşınabilecek kurulumu otomatik tek kişilik çadır var mı? Tabiri caizse 2 kez katladım mı işlem tamam tarzı bişey ? Tabi bisikletle taşınabilir...
Gördüğüm otomatik çadırların neredeyse tamamı katlandığında bir jant boyutunda oluyor. Yani bikepacking çantaya sığmasını isterseniz o iş zor gibi duruyor. Çadırda poller ile uğraşmak istemiyorsanız hamaklı yada gölgelik (tarp) kapmını tercih edebilirsiniz. Ayrıca 1 tane baton ile kurulan aliexpresste bir çadır türü var onu da tercih edebilirsiniz.
(link) baton ile kurulan çadır,
(link) geçen sene almış olduğum 3x3m. tarp
(link) tarp ile bir aldığım cibinlikli hamak

Yazlık hamak kampı için tarf mat ve hamak önerileriniz hatta şöyle de bir konu vardı.

Gördüğüm otomatik çadırların neredeyse tamamı katlandığında bir jant boyutunda oluyor. Yani bikepacking çantaya sığmasını isterseniz o iş zor gibi duruyor. Çadırda poller ile uğraşmak istemiyorsanız hamaklı yada gölgelik (tarp) kapmını tercih edebilirsiniz. Ayrıca 1 tane baton ile kurulan aliexpresste bir çadır türü var onu da tercih edebilirsiniz.
(link) baton ile kurulan çadır,
(link) geçen sene almış olduğum 3x3m. tarp
(link) tarp ile bir aldığım cibinlikli hamak

Yazlık hamak kampı için tarf mat ve hamak önerileriniz hatta şöyle de bir konu vardı.
Tarp dediğiniz üstüne açılan gölgelik değil mi, burada o seçeneği seçtiğimizde hem gölgelikli hem de cibinlikli hamağı mı gönderiyorlar ?

Screenshot_2020-07-28-14-16-25-758_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

böyle bir forma aldım
(link)

karbon gidon aldım
(link)

karbon sele aldım
(link)

sele borusu çantası aldım
(link)

Tarp dediğiniz üstüne açılan gölgelik değil mi, burada o seçeneği seçtiğimizde hem gölgelikli hem de cibinlikli hamağı mı gönderiyorlar ?

235576 dosyayı görüntüle
Heme gölgelik hem hamağı o fiyata hiç bir yer maalesef vermez. Ben iki ürünü de farklı satıcılardan ayrı ayrı almıştım. Hatta gölgelik kaybolmuştu Cimer'e başvurudan 1 ay sonra bulunmuştu.
(link) Tarp / Gölgelik
(link) Hamak
O zaman aldığım dönemde birisi 75 diğeri 90 liraya gelmişti vergi dahil.

22 Hazirandaki siparişlerim 6'da 5 bir ay içerisinde teslim edildi. Hatta bir tanesi 1 haftada geldi baya şaşırdım.

Arkadaşlar selam,aliexpressten telefon tutucu ve birkaç aksesuar alıcam ama ödeme başarısız hatası veriyor.Kredi kartı bilgilerim her şşeydoğru.Bankayı aradım kartla ilgili bir sorun yok kartınız aktif diyorlar.Yardimcı olabilcek varmıScreenshot_20200729-194643_AliExpress.jpg

Arkadaşlar selam,aliexpressten telefon tutucu ve birkaç aksesuar alıcam ama ödeme başarısız hatası veriyor.Kredi kartı bilgilerim her şşeydoğru.Bankayı aradım kartla ilgili bir sorun yok kartınız aktif diyorlar.Yardimcı olabilcek varmı235689 dosyayı görüntüle
Bu durumun aynısı bende oluyordu. Banka kartı olduğu için ödeme hatalı oluyordu, kredi kartını aktifleştirip sanal kartını kullanmaya başladığımdan beri sıkıntı yok.

@MakRo bende şuan sana kart olusturdum,daha satın almadım ama sanalkarttan harcadıklarımı kredi kartından harcamış gibi tek yerde ödüyorum dimi abi

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@MakRo bende şuan sana kart olusturdum,daha satın almadım ama sanalkarttan harcadıklarımı kredi kartından harcamış gibi tek yerde ödüyorum dimi abi
Furkan @MakRo nun yerine cevaplayım. Oluşturduğun sanal kart anakarta bağlı. Taksitli yada peşin limitini belirle alışverişini yap. İşin bitince kalan limiti sıfırla. Dolar yada başka tür yabancı para üzerinden alışveriş yapınca anakart ödemesini manuel dolar yada işlem yaptığın paranın kuruna göre yapıyorsun. Bunu atlama döviz hesabını ayrı görüyorlar.
Aliexpressten Tl üzerinden yapabiliyorsun sanal kartınla . :harika:

Geri