Scudo Sports

Aliexpress

@sspl adama pislik muamelesi yaptım..populer tabirle psikopata bağladım..🤣😁😆..adamın cevabı çok güzel ama.."thank you" diyor garibim..karlımda olsa efferin lan deyip makas alasım vardı....işin başında 75 gün boyunca nadiren rahatsız ettim..bekle dedş....no problem dedim..pandemi var haklısın dedim..ama adam "chinapost u seçmedeydin hızlı gelirdi" deyince kontak attı..sanki ben seçiyorum..😁..tek alternatifi seçmek seçmek midir...
Bana öyle dediklerinde ürün parasından fazla kargo parası vermek istemiyorum diyorum bir şey söyleyemiyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Scudo
11 gun once wiggle'dan aldiklarim hala Londra'da bakalim (1-2 gun benden onay icin gereksiz bekledi). Israrla bekliyorum.

"Delivery Expected - Friday 22/05/2020" diyordu ama buradan da anladigim kadari ile boyle bir zaman diliminde gelmesi bayagi dusuk bir ihtimal oluyor :)

Bugun Istanbul'a geldi benimki anladigim kadari ile. Diger konuda bir soru sordum ama Aliexpress'te de skynet ile gonderilen gonderiler oluyor mu?

Hala karbon aero gidon arıyorum aliexpress'ten alayım mı?

@HakanAydn Hocam naturehike çadırı aldım 2 yıl oldu sanırım. Araştırdım hangi satıcıdan alayım diye yabancı forumlarda bir satıcı önerilmişti. Girdim siparişi verdim. 590 lira civarı bir şey tuttu. Adama mesaj attım önerilerle senden aldım hakkını ver diye. Rahat ol ve izle diye mesaj attı. Çadır 10 günde ARAS kargo ile kapıma geldi. Vergi sıfır. Aliden defalarca ürün almışımdır böylesini görmedim. Resmen vergi hırsızlığı yaptık :naslyany: Gerekirse siz de aynı satıcıdan alın.

@Yegah şundan yakamı kurtarayım...bakarız..teşekkürler..

@HakanAydn Hocam naturehike çadırı aldım 2 yıl oldu sanırım. Araştırdım hangi satıcıdan alayım diye yabancı forumlarda bir satıcı önerilmişti. Girdim siparişi verdim. 590 lira civarı bir şey tuttu. Adama mesaj attım önerilerle senden aldım hakkını ver diye. Rahat ol ve izle diye mesaj attı. Çadır 10 günde ARAS kargo ile kapıma geldi. Vergi sıfır. Aliden defalarca ürün almışımdır böylesini görmedim. Resmen vergi hırsızlığı yaptık :naslyany: Gerekirse siz de aynı satıcıdan alın.
Vallahi satıcı linki varsa bizde faydalanalım. yurt içinden 15 gün önce aldığım ürün bile hala gelecek.

175 tl lik ürüne kestikleri vergiye bakar mısınız...motosiklet kaskı..bitmiş bu devlet..oran ne şimdi 75/175 %45 filan sanırım...ödediğim en yüksek vergi...belliki damat uyarmış gümrüktekileri.."dayanın aslanlarım, para lazım" ..😁..ne deyim..kahrıbela...
Screenshot_20200528-220006.png

175 tl lik ürüne kestikleri vergiye bakar mısınız...motosiklet kaskı..bitmiş bu devlet..oran ne şimdi 75/175 %45 filan sanırım...ödediğim en yüksek vergi...belliki damat uyarmış gümrüktekileri.."dayanın aslanlarım, para lazım" ..😁..ne deyim..kahrıbela...
228140 dosyayı görüntüle
O zaman benim bikeinn'den aldığım kargo dahil 440 liralık alış verişe 73,43 çıkmış olması gayet normal. Acaba Avrupa veya Çin girişli ürünlerde fark ediyor mu ? Bu son 800 tane ürüne vergi öncesi bisiklet ve motosiklet lastiklerine de ek vergi geldi diye hatırlıyorum. Benim aldıklarımdan 2 tanesi bisiklet lastiği.

Dosyalar

• kargo vergi.JPG
    kargo vergi.JPG
    152,5 KB · Okunma: 10
@MakRo muhtemelen çinli dayı benim az yaz lafımı biraz fazla dikkate aldı..bende merak ediyorum acaba kaç tl yazdıda bana bu ceza reva görüldü...allahtn trde olmayan bubblevisor bir kask...çok aman kalitrli değil ama şekil...tr de 300-350 eder ki yok zaten..bende kupon kullnmış, 150 ye almıştım...225 tl ye yinede iyi..
yeni konulan vergiyi biliyorum ama içeriğine hiç bakmadım..oda etkilemiş olabilir..
Screenshot_20200528-224102.png

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
@HakanAydn abi fena vergi almışlar. Tüccardan bu kadar almazlar. :acpsnr:

• Beğen
@necmeddin kısa günün karı, devlete para lazım....😁...çadırada 100 alırlar kafadan, eğer politika buysa..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn abi aliexpress işi biter. Hiç bir anlamı kalmadı maalesef. Dolar zaten bir dünya oldu.

• Beğen
@necmeddin almıyorum artık..tr de bulunmayan, mecburiyet durumu dışında almayacağım...cidden anlamı kalmadı..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu part order shipped bi kaç parçası verilmiş kargoya demek değil mi, yani geri kalan siparişlerim, sayaçtaki süre bitmeden gönderilecek sanırım ?IMG_20200529_172144.jpg

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
@Neojess Sipariş no'sunu karaladığınız iyi olmuş, dost var düşman var. Neme lazım..👍

@Neojess Sipariş no'sunu karaladığınız iyi olmuş, dost var düşman var. Neme lazım..👍
Bisiklet forumdan düşman çıkmaz da dışarıdan biri girer okur vs. Alışkanlıktan yaptım böyle bişey paylaşıp sorarken :))

Bilgisi olan yok mu bu konu hakkında ? Bir yeşillendirin nolur ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve HakanAydn
Bugün kask ve küçük bir siparişim daha elime ulaştı..Kask çok şükür gayet iyi...Tahminimin ötesinde kalitede, kırılma çizilme hiçbirşey yok..Ayrıca arka aktarıcı extender da Türkiye'ye giriş yaptı..3 parça beklediğim kaldı. Çadırdan ses yok, refund olacak sanırım, çok güzel ve pahalıydı. Keşke habersiz geliverse..🙂

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bugün kask ve küçük bir siparişim daha elime ulaştı..Kask çok şükür gayet iyi...Tahminimin ötesinde kalitede, kırılma çizilme hiçbirşey yok..Ayrıca arka aktarıcı extender da Türkiye'ye giriş yaptı..3 parça beklediğim kaldı. Çadırdan ses yok, refund olacak sanırım, çok güzel ve pahalıydı. Keşke habersiz geliverse..🙂
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle, sen paranı aldıktan belli bir süre sonra bir bakmışsın gelmiş olur. Bende 2 defa böyle olmuştu. Adamdan tekrar sipariş verdim, ürünü kargoya vermedi sonrada onayladım zaten. Tabi bir tanesine parasını eremedim. Artık helal etsin. Tutturdu paypal'dan ödeme yap diye. Ürün alırsan sana göndermek zorunda kalırım diyordu.

• Beğen
Sağolasın @MakRo . Çadır refund sonrası gelirse ödeme derdine düşmeyeceğim. Normalde asla yaptığım birşey değil ama bu adama çok sinir oldum. Ayrıca bir nevi bize bu illeti bulaştırmalarının bedeli de sayacağım kendimce (bir kısmını ihtiyaç sahibine veririm)...İnşallah ayın 6 sına kadar gelir ama zor..
Bugün habersiz gelen, ve Türkiye'ye giriş yapan Chinapost değil bu arada..

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri