Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
@vanhelcing kullanmadım ama bu iç çamaşırı olarak giyilen şortlardan. Aynı ürün aliexpresste 9 dolar civarında satılıyor. Alt taraftaki Türkçe geri dönüşleri okuyabilirsiniz.
(link)

Aliexpress'den fazla beklentiniz olmasın takım formalarının çoğusu replika ürünler ama çokta dandik değiller. Devir hesap devri :)

@Berke Çin deki satıcılar devamlı olarak Türkiye ye mal yolluyorlar. Fiyatları düşük yazmaları gerektiğini biliyorlar. Gümrük sınırı 22 Euro dur. Sınır üzerine vergi alınıyor. 1 Haziran dan itibaren +Kdv alınmaya başlandı devlet tarafındanı. Ama mevzuat tam belirli olmadığı için nasıl alınacağı belli değil. Alışveriş yaparken göz önüne alın

@Msuzun Daha önce favebook grubunda gördüm fat bike getirtmiş, 2-3 bindikten sonra krank kolu kırılmış. Yabancı forumlarda da takip ettiğim kadarı ile kadro alıp toplayan çok var. Şimdi adam Amerikada yaşıyor 450 -500 dolara karbon kadro alıyor çokta bir kaybı olmuyor ama o 500 dolarlık kadroyu biz almaya kalksak döviz kuru ve vergi ilave edilince çokta mantıklı gelmiyor. Ama onun dışında ruble,tek yaprak dişli, her türlü ekipman veya aksesuarda hiç bir sıkıntı olmuyor. Ayrıca bu konudaki gibi farklı konularda mevcut.
(link)

Düzenleme : Dün şu ikisini bulamamıştım.
(link)
(link)
Bu iki konuya da bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi döviz kurundan dolayı ülkemizden pek cesaret edip alan yoktur. Karbon maşa alıp kullanan 1-2 kişi gördüm hiç sıkıntısız kullanıyorlar.

11-06-2018 Ekleme:
Geçen günlerde bir arkadaşıma hesap açıp bir kaç ürün siparişi verdik. Yeni üyelik açıldığında 4$ indirim kuponu verdi ve alışverişte bunu kullandık, fakat şuanda aldığımız ürünlerde "order closed" yazıyor. İnternetten araştırdığım 4$ kupon kullanımında bir hata kaynaklandığını belirtmişler. Şimdi arkadaşımın kartından alışveriş tutarı kesildi yine internette 1-2 hafta içinde iade olacaktır yazıyor. Daha önce böyle sorunla bende karşılaştım fakat bende karttan para çekmemişti. İade süreci hakkında bilgisi olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@MakRo

Bu 4 dolar hikayesi yalan hocam. Hicbir hata yapmadigim halde bende de aynisi oldu. Chat kismindan musteri hizmetleri ile konustum islem hızlandı param 2 hafta içinde yattı. Normalde 1 ay icinde yatıyormuş. Order closed yapip yapmayacagini gormek icin taktik diğer ödemeler diye bisey cikiyor ona tıklayarak ilerle islem kapaniyorsa order closed olmus oluyor en azindan karttan para cekilmeden islem yapılıyor. Devam ederse sorunsuz alışveriş yapıcaksın demektir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link) mağazasından bisiklet forması sipariş ettim. 15 gün içinde elime ulaştı. Çok memnun kaldım, şimdilik bir sıkıntım yok.
YENI-2017-kad-n-Yaz-k-sa-kollu-bisiklet-formas-tak-m-Bask-siyah-bisiklet-giyim.jpg_640x640.jpg YENI-2017-Yaz-Bayan-bisiklet-jersey-k-sa-kollu-g-zel-Edition-K-rm-z-Bisiklet.jpg_640x640.jpg

Aliedpressteki formalarda kullanılan 9D ve 12D pedler arasında fark var mı?

herkese merhaba 10 gün önce ali expressten sipariş verdiğim forma ve tayt halen gelmedi ne yapmalıyım? yardım eder misiniz teşekkürler

Merhaba; tayt üstü şort ve atlet tişörtten çok bezdim. Artık bir set forma almak istiyorum.

benim ölçülere göre;
A:107
B:60
C:70
G:60
H:50
J:25
L:172cm
W:105KG

Baldır en geniş kısmı ise 75cm geliyor, resimde vermemiş ama, XL gibi oluyor kullananların bu ölçülere göre yorumları nedir. Birde esnek kumaş mıdır.

Gümrükten rahat geçmesi için güncel limit nedir.

upload_2018-6-28_9-4-30.png

Bende bu şekildeyim :)

upload_2018-6-28_9-0-42.png

Dosyalar

• upload_2018-6-28_8-52-52.png
    upload_2018-6-28_8-52-52.png
    132,2 KB · Okunma: 3
Orjinaller ile Aliexpress formalarının arasında uçurumlar var maalesef. Aliexpress'ten alınan formalar daha naylonumsu ve zor kuruyor. Orjinal formalar pamuklu oluyor dolayısıyla daha sağlıklı ayrıca tayt ped açısından bakarsak orjinalin yanına gelemez aliexpress ürünleri. Ve tabi renk orjinalliği

@Berke forma siparişi vermiştim 22 dolar dı .Dün geldi ilave bir ödeme yapmadım

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
Ben de bu mağazadan 2 adet forma almıştım, 15 gün içinde geldi (link)

Beden olarak da normalde xs giyiyorum, siparişimi de öyle verdim ve formalar tam oldu.

@Tini mini kedi kalite nasil? Boyasi kokusu ve terledikten sonra ki forma kokusu?
Mesela teri kokmayan biri lc waikikinin hangi urununu giyerse giysin terledigi zaman cok rahatsiz edici kokular cikartiyor giysiler. Sebebi ise hint boyasi kullanmalariymis

@muratokan Lcw konusunda haklısınız. Ben de memnun kalmamıştım spor giyiminden. bu formalarla ilgili şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. O da belki henüz çok uzun sürüşlerde giymediğim için olabilir.
1.jpg 2.jpg

• Beğen
Tepkiler: muratokan
(link)
(link)
Bu iki mağazadan forma + tayt siparişim oldu. İkisinden de çok memnun kaldım. Forma hızlı kuruyor, 10'dan fazla yıkanmada hala rengi - formu bozulmadı.
Pedleri ise 100km üstü sürüşlerde bile gayet rahattı. Fiyatlarına göre oldukça iyi ürünler bence :harika:

Geri