Scudo Sports

Aliexpress

@.melih.
Ya yemek yiyodum boğuldum resmen bune asdasdasdasdasdasdasd

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
Scudo
@vanhelcing
VICTGOAL Bisiklet Kask Mat Siyah Erkek Kadın Bisiklet Kask Arka Işık Dağ Yol Bisikleti Entegral Kalıplı Bisiklet Kaskları
(link) to Clipboard

Rockbros gözlük, 26/04/2018'de 12 dolara aldım 07/05/2018 yani bugün geldi. Lenslerden sadece siyah olan polarize. Diğerleri %100 UV korumalı (siyahta dahil). Hafif, rahat, bildiğimiz gözlük. Ben fiyatına göre çok memnun kaldım. Çantası çok şık ve içinden gözlüğe dair herşey çıkıyor.

(link)
20180507_144558.jpg 20180507_144613.jpg 20180507_144708.jpg

Arkadaşlar 2 hız saati arasında kaldım. Birisi Inbike 2.8 diye geçiyor. Aliexpresten baktığımda kadans sensörlü demiş fakat bazı yorumlarda kadans ölçmüyor demiş. Kadans ölçüyor mu? Tavsiye eder misiniz?

(link)

Yeni konu açmak istemedim. Son zamanlarda aliexpressten forma tayt alıp memnun olan önerebilecek birileri var mı?

@vanhelcing ben alali 2 ay oldu 9D özelliği olandan aldım. Çok memnunum 40 lira ya geldi. Hemde jel. Kumaş kalitesi süper.

@BerkEvrenKaliplari nasil acaba m giyen biri l mi almali olculeri goremedim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BerkEvren daha önce hangi markaları kullandınız, yani kıyaslarken hangi markayı baz alıyorsunuz mesela sorayı kipeoyu btwini mi yoksa raphayı mavici castelliyi mi

@Serkan Mıstınoğlu
Btwin 500 serisi, specialized ve POC formalar kullanıyorum. Hepsi ile 80-100km'lik sürüşler yaptım. Link attığım tayt cidden çok rahat ve kullanışlı. En başta işe gidip gelirken seçenek olsun diye aldım ama rahatlığını görünce esas antrenman formam halini aldı.
@sinanarmy
Sayfadaki beden ölçülerine uyarsanız sıkıntı çıkmayacaktır.

Arkadaşlar Merhaba,

Bisikletimi yeni aldım kendimce birkaç gündür ekipmanları seçmek için zaman harcıyorum.

Yeni başlayan arkadaşlar bu bilgilerden faydalanabilir.

Benim size sorum varsa bilginiz hem ürünleri değerlendirmeniz hem de bu ürünleri tek seferde mi yoksa ayrı ayrı mı sipariş etmem gerektiği hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim.

Her biri ayrı satıcı o yüzden 22 Euro üstü bir ürün söz konusu değil.

Ayrıca Aliexprese yeni üye olduğum içi 4 Dolarlık bir kupon verdi. Daha sonra yine verir mi eğer vereceksen bazılarını sonra sipariş etmek istiyorum.

Kask matara, matara kafesini decathlondan almayı düşünüyorum. Linklerini paylaşacağım. Forma konusunda araştırmaya devam ediyorum. Bu arada bisikletim Mosso Legarda MDM 1821

Yardımcı olursanız sevinirim.

Kask: (link)

Matara: (link)

Matara Kafesi: (link)

Ön Arka Aydınlatmalar: (link)

(link)

(link)

Çanta: (link)

Pompa+Yama Seti: (link)

Eldiven: (link)

Alyan Seti: (link)

Arkadaşlar Merhaba,
Bisikletimi yeni aldım kendimce birkaç gündür ekipmanları seçmek için zaman harcıyorum.
Yeni başlayan arkadaşlar bu bilgilerden faydalanabilir.
Benim size sorum varsa bilginiz hem ürünleri değerlendirmeniz hem de bu ürünleri tek seferde mi yoksa ayrı ayrı mı sipariş etmem gerektiği hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim.
Her biri ayrı satıcı o yüzden 22 Euro üstü bir ürün söz konusu değil.
Ayrıca Aliexprese yeni üye olduğum içi 4 Dolarlık bir kupon verdi. Daha sonra yine verir mi eğer vereceksen bazılarını sonra sipariş etmek istiyorum. Ayrıca bunu nasıl kullanabileceğiz?
Kask matara, matara kafesini decathlondan almayı düşünüyorum. Linklerini paylaşacağım. Forma konusunda araştırmaya devam ediyorum. Bu arada bisikletim Mosso Legarda MDM 1821
Yardımcı olursanız sevinirim.

Kask: (link)
Matara: (link)
Matara Kafesi: (link)
Ön Arka Aydınlatmalar: (link)
(link)
(link)
Çanta: (link)
Pompa+Yama Seti: (link)
Eldiven: (link)
Alyan Seti: (link)

Geri