Scudo Sports

Aliexpress

@V3DAT
peki bu hangi ülkenin sitesi alış veriş yapabilirmiyiz tr den

(link)
bu marka kask nasıl bilgisi olan varmı iyimi kötümü ?

(link)

BİGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRMİ ?

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Scudo
Genelde malzeme kalitesine güvenilmediği için önerilmiyor.Tanınmış markaların ürünlerini,TR fiyatındna daha uyguna bulabilirseniz belki,neden olmasın.Ama herhangi bir marka olsun farkketmez derseniz, TRde çok ucuza kasklar var.
Burada şöyle bir durum var,en iyi kaskı alsanda,uygun fiyatlı kaskı alsanda(adi demiyorum) ikiside ufak bir darbeyle iş göremez hale gelecektir.Parçalanması önemli değil,dışardan bir şey gözükmese bile köpük mukavviyeti düşeceği için bir başka darbede işini iyi yapamayabilir.Durum böyle olunca 200tlik kaskta 100tllik kaskta ömür boyu kullanılamıyor.zaten 5yıl gibi bir süre sonunda ,üründe hiçbir şey olmasa bile ömrünü tamamlıyor.Kısacası çok ucuz kaskları almayın ama dünyanın parasınıda verip üst düzey bir kask almak ne kadar mantıklı tartışılır.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç ve MakRo
Arkadaslae fotoğraftaki bir açıklama %26 indirim diyor bir altta da %27 7 gun falan diyor. 7 gun sonra bir %27 daha mi yapacaz demek istiyor yoksa %26yi 7 gun sonra %27 yapacaz mi demek istiyorlar?

Dosyalar

• Screenshot_20180321-154343.jpg
    Screenshot_20180321-154343.jpg
    54,6 KB · Okunma: 34
@Levent Kırça bildiğim kadarı ile 28 martta bir indirim başlıyor. Benim alacağım bir kaç siparişim var ama şu dolar işine bir türlü anlam veremediğimden. Beklemedeyim. Ayrıca yeni hesaplara 5 dolarlık indirim kuponu veriyordu. Bir arkadaşım yeni hesap+mobil uygulaması ile bir üründe 10 doları biraz geçen indirip yapmıştı. Mobil uygulaması ile çok oynamasa da küsüratları yuvarlıyor iyi oluyor.

Dosyalar

• 28 mart.JPG
    28 mart.JPG
    70,9 KB · Okunma: 24
@Motorcraft çin sitesiydi hocam ama siz tr den gönül rahatlıyla alıp kullanabilirsiniz attığınız moon kaskları dah uygun derseniz sedonalarında var bakabilirsiniz keyifli sürüşler..

kask aldım çok güzel oturdu içini çok beğendim decatlondaki 150 tl lik kasklardan daha güzel içi daha rahat

• Beğen
@Motorcraft
hayırlı olsun dilerim kullanmaya gerek kalmaz kazasız belasız keyifli sürüşler :)

Alacağınız ürünlerin altında indirim günündeki (28 Mart) satış fiyatı var.

Nedense "Fırsat Reyonu" adlı konuda yeni konu açamıyorum. Bununla ilgili de herhangi bir açıklamaya ihtiyaç duymuyorum. Bu nedenle de bu konuyu takip edenler için yararlanmaları adına buraya yazıyorum: Aliexpress yıldönümü indirimleri bugün başladı ve 3 gün boyunca sürecek. İhtiyaçları olan faydalansın (link)

Ben de aldım baya oldu normal işe kullanıyorum ...
(link)

• Beğen
Bende de yedek kask olarak var fakat sağlamlığına güvenemedim.

• Beğen
@SerkanEriş hiç yoktan iyidir korur mu korur 30-35 km hızla dahasını bende bilemiyeceğim :)

VICTGOAL Bisiklet Kask Mat Siyah Erkek Kadın Bisiklet Kask Arka Işık Dağ Yol Bisikleti Entegral Kalıplı Bisiklet Kaskları
(link) to Clipboard

Arkadaşalr şunun ışıklı olan modelini 50 tl ye sipariş geçtim. yazılanları okuyunca şüpheye düştüm. iptal edeyim mi? yoksa kask iş görür mü sizce

@ErHan72 aslında indirim biraz işin bahanesi ve dikkat çekme kısmı. Yaklaşık 2 aydır sepetimde olan bir kaç üründen biliyorum 1 ay falan indirimli fiyatında durup 5-6 gün uçuk fiyata çıkıyor sonra bir daha düşüyor. Tabi bu belki de bendeki satıcıdan kaynaklı bir şey ama genel olarak böyleler. Alacağım 2-3 ürün var bir kezde telefon uygulaması ile fiyatlarına bakacağım çok ahım şahım bir fiyat düşmeyecek ama 1 dolar düşse o 1 dolar başka yerde değerleniyor. Yine de teşekkürler. Son olarak dolar da en azından 2 hafta önceki fiyatında olaydı mükemmel olurdu.

ben de bugün kask ve km sayacı ile dikiz aynası siparişi verdim. 100 lira tuttu

@yorgun bekçi
CoolChange Kablosuz Bisiklet Bilgisayar Kilometre Kilometre sayacı Yağmur Geçirmez Bisiklet Bisiklet Bilgisayar Bisiklet Ölçülebilir Sıcaklık Kronometre
(link) to Clipboard

VICTGOAL Bisiklet Kask Mat Siyah Erkek Kadın Bisiklet Kask Arka Işık Dağ Yol Bisikleti Entegral Kalıplı Bisiklet Kaskları
(link) to Clipboard

Evrensel 360 Döndür Bisiklet Bisiklet Gidon Geniş Açılı Dikiz Aynası Mini Esnek Ayarlanabilir Bisiklet Aksesuarları Bisiklet Aynalar
(link) to Clipboard

@MakRo Dediğiniz çok doğru belki indirimli bazı ürünlere denk gelebiliriz Ama aynı Türkiye'deki uyanık satıcıların mantığı burada da işliyor. Kupon filan hikaye. Flash indirimden aldığım ürünler bile bu özel indirimlerden daha iyi. Yine de umarım faydalanan olur.

@V3DAT Allah razı olsun sağol gerçi öyle ahım şahım çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama olsun ...

• Beğen
Bende 4 ay önce bu kaskı almıştım orjinal KASK Mojito'dan hiçbir farkı yok.

(link)

@ceycey84
Umarım hiç bir zaman farklarını öğrenmek zorunda kalmazsınız... (Genel olarak tüm sahte üretim kasklar için bu düşüncem)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Geri