Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
@ErHan72

Saolasin abi eyvallah deneyeceğim mutlaka bir eldiven alarak deniyecem 3 yada 5 dolar birsey zaten siparisler ve ucretsiz sevkiyat durumlarina dikkar ediyorum tekrardan cok saolasin

@gacvokem
Saolasin sanal kart guvenli olabilir ama kredi kullanmak istemiyorum en guzeli paran kadar alisveris yapmak

Takipte 17, 19 ve 20 kasımda havayoluna verildği görülen 3 kargom da ülkeye daha giriş yapmadı. Aras kargoya mail attım. Bunlar size mi gelecek diye. 3 gün sonra bir cevap yazdılar , cevaptaki ofis dilini tam anlamadım :) ama sanırım sizin adınıza kayıtlarımızda kargo yok demişler. Demek ki onlar getirmeyecek.

Daha önce Çinden onlarca alışveriş yaptım. Hava yoluna verilip de bu kadar uzun süre ülkeye girmeyen hiç kargom olmadı.

@x-rayted Gerimi ptt dağıtım yapıcak en son kargomu aras getirdi ama şimdi nasıl takip edicez onuda bilmiyorum ptt ye girince takip nosunu ordan cıkıyor demekki ptt getiricek herhalde.

@MtbHastası01
Birinin takipi 06 ile başlıyor. track 17 de takip edince gönderilen ülkede karşılayıcının PTT olduğu görülüyor.
Bir de 19 Kasımda planı, THY tarifeli uçak kalkış saati 23.15 TK27 diyor. Acaba 19unda uçağa verildi mi bu. Öyleyse bizim gümrüğün kapısında bekliyor demektir.

Merhaba arkadaşlar şimdi size çok önemli bir sorum olacak aliexpresteki şu karbon bisiklet parcaları bilmeyen yoktur, bu parçalar acaba güzelmi acaba dayanıklımı
acaba yoksa hiçbir işe yaramaz dandik parçalarmı bunu ben 2-3 haftadır düşünüyorum ama alsammı almmasamı bilemedim ve burda paylaşmak istedim

Evet yorumları alalım

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu konu daha önceden de çok tartışıldı.

Özellikle yol bisikletinde karbon gidon ile riske girmeye değmez.

Diğer komponentler içinse, neden olmasın? Onların kullanılmasında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

@Bisiklet sever 93
Güzel ama dayanıklı mı orası soru işareti.
Bence Çin'den kadro,gidon,sele borusu,jant seti,kask gibi direkt sürüş güvenliği ile ilgili donanımlar alınmasa daha iyi olur.Dayanıklı da çıkabilir ama riske girmeye değmez.

Gailba bir yerde görmüştüm birisi şöyle yazmıştı" tamam biraz dandik olabilir ama yol biskleti için uygun olabilir "diye bir yerden aklımda kalmış acaba bu bilgi doğru mu acaba

Aliexpress' ten bir şey alırken yorumlar yanıltıcı olabiliyor. Baktığında herkes 5 yıldız vermiş, mükemmel demiş. 2 gün sonra süper diye ek bildirim atıyorlar.

yarın bir gün çatlayıp bir şey olduğunda yorum yapamıyorlar, sen de sanıyorsun ki bu ürünler iyi. Ben şahsen aliexpress' ten gidon, gidon boğazı, sele borusu falan almam. Alacaksam bile ölçü test etmek için 1-2 kullanımlık alırım.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Bisiklet sever 93

Tabiki herşey alınmaz çünkü bazen gerçekten çok kalitesiz şeyler ürettikleri de oluyor.

Ancak kullanıcı yorumları pozitif ise neden olmasın? Bugüne kadar birçok ekipmanımı Aliexpress üzerinden tedarik ettim ve ediyorum. Çünkü en makul fiyatları orada buluyoruz. Ama kask ve gidon gibi hayati parçaları daha güvenilir yerlerden alınız :)

Yakında karbon maşa alma gibi bir planım bile var ama kur yükseliyor o da ayrı bir konu :/

@Bisiklet sever 93

Sele oldukca rahatsiz olacak. Tahtadan daha sert.

Diger malzemeler normal kullanimda kirilmaz. Fakat montaj sirasinda normalden fazla sıkmanız durumunda pek direncli davranmayabilir. Performans amacli kullanacaksaniz almayin. Fakat normal kullaniciysaniz, guzel gorunsun hafif olsun derseniz alinabilir. Gercekten cok hafif melzemeler. Zaten hafif olsun diye cok ince bir karbon katman kullaniliyor. Problem yaratan da bu. Parmaginizla tık tık yaptiginiz zaman a4 kagittan cikan ses cikacak malzemeden. Neredeyse o incelikte cunku

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Serkan bey siz forumdan ayrılmıştınız sanki yoksa ben mi öyle hatırlıyorum acaba:islik:

Ben bundan bir sene evvelinde tiagra 4600 fren vites kolu aldim bi sorun yok çatır çatır çalışıyo hala

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce far siparişi vermiştim arada kargo takibe bakıyordum telefondaki uygulamadan iki tane uçak simulasyonu var. Biri yolu baya yarılamış ama bilgisayardan baktığımda o yolu yarılayanın daha yola çıkmadığı görünüyor. Benim aklım karıştı takip numaram RH073077102TR bu acaba bir bakabilir misiniz? Bir de takip etmek için girdiğimde ayrıyetten bu yazı ile karşılaştım 'Takip bilgisi 5-10 gün içinde kullanılabilir olacaktır'

Eskiden postacılar özlemle sevgiyle beklenen kişilerdi.Telofonların, e postalrın yaygınlaşmasıyla postacılar malesef fatura ve tebligat getiren sevimsiz kişilere dönüştü.
aliexpress sayesinde postacılar eski günlerine dönebilir.:)

@Kunget
Bugün için kargonuz satıcının verdiği şubede görünüyor. Daha Çinin içinde büyük şehirlerden birine yollanacak orada kontrolleri geçip hava yoluna verilecek bu işlem 1 hafta kadar sürer. Havayolu normalde 1-2 haftada getirirdi ama benim havayolu sırasında 3 haftadır bekleyenkargom var.
Şuradan da takip edebilirsiniz.

EDİT: Yalnız bu kodda bir enayilik var. Kodun sonu TR ile bitiyor bu da göndericinin Türkiyede olduğunu gösterir. Siz bunu yurt içinden mi aldınız ?

(link)

Geri