Scudo Sports

Aliexpress

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Şikayet edin hocam. Mutlak suretle, her gelen kargonuz için ayrı ayrı şikayet edin. Şubedeki müdüre ve aynı zamanda Bimer'e.

Scudo
arkadaşlar 30 eylülde bazı aksesuarlar ve yağmurluk sipariş etmiştim aksesuarlar aynı satıcıdan yağmurluk başka satıcıdan , yağmurluk elime 20 gün sonra ulaştı ama aksesuarlar kargoya daha önce verilmesine rağmen ekimin 5den beri herhangi bir gelişme yok teslim süresi geçmek üzereydi sonra kasım 19una erteledi ama yine değişiklik yok ne yapmalıyım

Dosyalar

• aliexpres.JPG
    aliexpres.JPG
    51,2 KB · Okunma: 24
@ErHan72 normalde son ertelenen teslimat süresi hafta sonu doldu maledef , cumaya kadar bekleyip iade hakkında tartışma başlatayım can sıkıcı oluyor bu durumlar

@ramazanndemir en iyisi takipsiz almamak. Forumlarda çok fazla sıkıntı yazılmaya başlandı gerek ptt gerekse özel kargolar hakkında Mümkünse kargocunuzla tanışıp muhabbet edin. Hatta elinizi bol tutun.

Aras neyi nasıl yapacak tam olarak anlamış değilim. Çin üzerinden Türkiye'ye gelişinde devreye girmeyecekse :) gümrükten çıktıktan sonra alıp dağıtsalar ne olur dağıtmasalar ne olur. Her ne kadar ptt'den şikayetimiz çok olsa da çoğu zaman gümrükten çıkınca ertesi gün teslim ediyorlar artık.

@BerkEvren
şahsen üzüldüm. Ptt en azından güvenilirdi :(

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Son günlerde forum sitelerinde bir çok kişi Aras mağduru olduklarını yazmış. Ayrıca savcılığa başvurduklarını yazanlar var. 2 farklı üye biri bir adet, diğeri ise 2 adet cep telefonunun çalındığını yazmış. Elbette doğrudan Aras'ı suçlamak doğru değil; her sektörde art niyetli çalışanlar vardır. Önemli olan bu olayların bazı firmalarda ayyuka çıkması ve mağdurların sesini duyurmaya çalışması. Firmalar bu gibi durumlarda hızlı hareket etmeli ve sorunu çözmeli ama ne kadar yapılabiliyor orası da ayrı

@soulless Katılıyorum; dediğiniz gibi büyük ihtimal PİM den alıp dağıtacaklardır. Hatta kargolar yine PİM den UKİM e gidecek. Belki UKİM den PİM e dönmez de direk Aras dağıtıma çıkarır. Yalnız şöyle bir durum var; kısa da olsa özel bir kargoda çalışmış biri olarak yazayım; İstanbul içi bir kargo bile gönderseniz mutlaka o kargo akşam toplanma merkezine (İstanbul için tüm kargo firmalarının toplanma merkezleri Arnavutköy'dür) gider ve sabah toplanma merkezinden de şube veya acenteye yollanır. Yine de PTT ye göre hızlı olur. Özellikle Anadolu tarafına daha hızlı gider

Merhaba arkadaşlar aliexpressten bu iki farı almak istiyorum fakat gümrük işleri hakkında pek bilgim yok. Bunların takılmayacağını düşünüyorum ve aranızda kullanan varsa nasıldır beni bilgilendirir misiniz?
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
(link)

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
(link) (Sadece ön farı alıcam)

@Kunget
Gümrüğe takılacaklarını sanmıyorum bu ürünlerin. Ön farı buradan da alabilirsiniz daha uygun fiyata.
(link)

@Kunget
Aynı ışığın Gaciron marka olanını kullanıyorum, inceleme videosunu izleyebilirsiniz.

Aliexpress'de satılan arka ışıkları da kullandım hala da kullanıyorum gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: necronomicon
Bu ön farı aldım beklediğimden çok daha iyi çıktı. Süper bir aydınlatması var. Tavsiye ederim.
(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20L Suya dayanıklı Bisiklet Bisiklet Sırt Çantası Yağmur Kapağı ile Bisiklet Binme Seyahat Kamp Yürüyüş Çantası Sırt Çantası Kask Kapak
(link)
(from AliExpress Android)
Bu ürünu sipariş ettim ama satici geri bildirim değerlendirme bölümü kapalı olduğunu sonradan farkettim sıkıntı olur mu acaba?

@bibisiklet bunu arkadaş satın aldı bana sağolsun 3 aydır getiremedi çok güzel tam aradığım polis çakarı var bunda

Bu fardaki çakarı açarak gezmemiz ceza yememize sebep olur mu? Bir trafik polisine sorucam ama yolda hala bir trafik polisine denk gelmedim

@atasoy Satıcı sayfasında 10 puandan az derecelendirme olduğundan bilgilere ulaşılamıyor ve satıcı 2 yıllık bir firma. Biliyorsunuzdur; geri dönüşleri ve puanları yüksek satıcılar önerilir genelde. Ancak bu ürününüzün gelmeyeceği anlamına gelmez. "Şayet bir sıkıntı olursa paranızı geri alırsınız" derler genelde ama ürünü beklerken ki sıkıntıyı ve geçen zamanı kimse hesaba katmaz. İnşallah bir sıkıntı olmaz ve elinize ulaşır. Bekleyip görmek lazım.

Şayet ürün onay aşamasındaysa ve içinizde kuşku var ise dispute açın

Geri