Scudo Sports

Aliexpress

aliexpress"te çok uygun ürünler var ama hangi koşullarda üretildiğini bilmiyoruz maalesef, ürünlerin sağlığımızı bozduğundan eminim.

Gerçi bir bisiklet formasına 150-200 TL isteyincede sağlığım bozuluyor benim.

Scudo
8 Ağustos' ta verdiğim bleed kit siparişi de az önce geldi. Kargo yine china post registred air mail DSC_0645.JPG

• Beğen
Tepkiler: venom09
Bende arka aydınlatmayı 9 ağustosta sipariş verdim umarım bu hafta içinde gelir çünkü bisikletimi Balıkesir'e götürücem:agla:.

Merhabalar dün aliexpress ten barend fren sipariş verdim bugün arkadaş sağolsun kargoya vermiş amaaa ben fedex ten gelmesi için 15 dolar para ödedim o china post ile yollamış nasıl bi yol izlemeliyim önemli olan para değil onun bir an önce gelmesiydi 1 ay bekleyeceğim şimdi fedex te max 2 haftaydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@muratciftci7
Dispute açmadan mesaj ile durumu satıcıya bildirin. Gelen cevaba göre bir yol izlersiniz. Eğer satıcı çözüm sunmuyor ise AliExpress yetkilileri ile temasa geçerseniz daha kolay halledersiniz.

• Beğen
Tepkiler: muratciftci7
Son siparişim rekor kırarak 17 günde geldi arkadaşlar :ssrtcbya: Registered air mail seçmiştim ve çok iyi geldi. Biraz da şansıma hızlı gelmiş olabilir bilmiyorum :eek:ops:

post.png

• Beğen
Tepkiler: Özgünn ve kapluj
@Lenny07 tüm ürünlerin linklerini alabilir miyim

Yakın geçmişte aldığım bisiklet ve bisiklete yakın ürünleri paylaşıyorum, kimisi henüz gelmedi

$ 11.65 - Uzun kollu forma, Türkiye'de 200 liradan başladıklarını düşünürsek çok güzel henüz kargo gelmedi
(link)

$ 10.11 - Kısa kollu forma, Türkiye fiyatlarına göre mükemmel henüz gelmedi
(link)

$ 18.98 - Kask, çok hoşuma gitti ama henüz sipariş etmedim
(link)

$ 11.36 - Yağmurluk Rüzgarlık, Uygun fiyat ve kullanışlı
(link)

$ 2.82 - Şarjlı ışık, decathlondan 30 liraya alıp çok beğendiğim ışığın aynısı
(link)
(link)

$ 2.33 - Kadro üçgen çanta, oldukça memnunum şekli de kullanımı da güzel
(link)

$ 2.13 - Kadro üçgen çanta, tercihen bunu daha çok kullanıyorum daha güzel
(link)

$ 2.48 - Alüminyum matara, daha çok evde kullandığım bir üründür oldukça kaliteli ve uygun fiyatlı
(link)

$ 1.86 - Plastik matara, trek the tour france yazılı suluk uygun fiyatlı
(link)

$ 0.55 - Anahtarlık, bisikletçiler için oldukça şık görünümlü
(link)

$ 4.03 - Su torbası, 2L su torbası arkadaşım decathlondan 35 liraya almıştı çok kullanışlı ve güzel diye ben de aliexpressden sipariş ettim
(link)
(link)

$ 1.05 - Katlanabilir su torbası, boşken yer kaplamayan çok güzel bir su torbası uzun yollarda gerekli
(link)

$ 0.55 - Vücut bandı, çok gerekli değil ama yanınızda bulundurabilirsiniz uygun fiyatlı birşey
(link)

$ 0.30 - Sargı bezi, bulundurulması gereken birşey oldukça ucuz
(link)

$ 1.05 - Ter bandı, daha çok koşuda kullanıyorum
(link)

$ 0.69 - Kablo toplayıcı, gidona birşey sabitlerken vs. kullanışlı oluyor 5li paket
(link)

$ 1.61 - Şarjlı mini fener, her yerde kullanışlı şarjlı olması çok güzel
(link)

$ 0.85 - Pilli el feneri, uygun fiyat
(link)

$ 0.68 - Ter bandı kolluk, oldukça uzun
(link)

$ 0.31 - Ter bandı kolluk, kısa
(link)

$ 0.69 - Çelik kupa, uzun yol ve kampler için kullanışlı
(link)

$ 2.23 - Matara, 280 ml ama renkleri çok güzel
(link)

$ 1.78 - Kafa Feneri, pilli
(link)

$4.13 - Kafa feneri, usb şarjlı
(link)

$ 3.89 - Ön ışık, usb şarjlı
(link)

$ 1.84 - Matara, 700 ml güzel bir matara
(link)

$ 2.98 - Dizlik, Çok kaliteli bir eklem ısıtıcı
(link)

$ 0.67 - Dizlik, daha düşük kaliteli ısıtıcı
(link)

$ 2.22 - Gözlük, şık ve kullanışlı
(link)

$ 2.70 - Çorap, terletmeyen profesyonel çorap
(link)

Eğer isteyen varsa ucuz fiyata aldığım onlarca teknolojik aleti de listeyelebilirim

Listelermisinz lütfen, bu listeden bi kac parça esya siparişi verecegim, digerlerinide gözden geçirmiş oluruz :) Simdiden teşekkürler:)

uzun süredir ali den sipariş vermedim
29 dolar sınırı sadece aynı satıcı için geçerlidir galiba değil mi?farklı partli kargo olunca 100 dolarda olsa sıkıntı olmaz

@observer aynen tek satıcıdan aldığınız ürün en son kuru göre artık kaç dolara geliyorsa o fiyatı geçmedikçe gümrük ödemiyorsunuz. Ben magnezyum taşı, kask, kelebek gidon ve gözlük alacaktım arkadaşım ki ile birleştirip onun hesabı üzerinden aldık. Toplamda onun alacakları ile 190$ civarı oldu her hangi bir sıkıntı çıkmadı. Dediğiniz gibi tek satıcı üzerinden üst sınır geçmemesi yeterli. Öyle bir durumda farklı bir hesaptan alabilirsiniz.
Kelebek Gidon + süngeri 31.8likten 22.87$'a
(link)

Kask (sarı model) 18$
(link)

Kamp için alüminyum pişirme seti 8.66$ satıcı bende yoktu bulamadım.
(link)

Aldığım magnezyum taşı maalesef hiç bir aliexpress satıcısında o tip ürün yok ve satıcının sayfası da kapanmış. 0.69$ almıştım baya iyi iş görüyor. Aldığım gözlükte de satıcı kargo ücreti koymuş 5 camlı Daisy c5 modelini almıştım işimi görüyor gözümü yormuyor (genelde sarı ve aynalı olanı kullanıyorum).
Bir kaçta aklımda almaya niyetli olduğum ürün var.
Bisiklet turları için hafif ve sağlam olan çadır 94-129$ 94.5$lık yeşili düşünüyorum. Youtube videoları olumlu.
(link)

Sırt çantası için su çantası 3.95$ olmuş 1$ zam gelmiş :)
(link)

Daha önceden almış olduğum 60L. heybe, şarjlı ön ve arka aydınlatmaya zam gelmiş linklerini koymadım. Onları aldığımda daolar kuru 2.5 ve biraz altındaydı.

Dosyalar

• 8e6ccd9e-853a-474f-bb94-b353a32cb6ea.jpg
    8e6ccd9e-853a-474f-bb94-b353a32cb6ea.jpg
    99 KB · Okunma: 71
  • 30b90fa3-97d6-4c26-8ce1-5dbb596516bc.jpg
    30b90fa3-97d6-4c26-8ce1-5dbb596516bc.jpg
    77,9 KB · Okunma: 64
  • 26295641-76ed-4195-888c-f67f8828c45e.jpg
    26295641-76ed-4195-888c-f67f8828c45e.jpg
    119,5 KB · Okunma: 64
  • gidon (3).jpg
    gidon (3).jpg
    131,1 KB · Okunma: 60
  • ocaaaaaaaaakkk.JPG
    ocaaaaaaaaakkk.JPG
    68,8 KB · Okunma: 67
pedalım geldi arkadaşlar. çivilerini söktüm takılmayı bekliyor. güzel pedal

bu arada istanbulda tam 1 ay bekletildi sevkiyat için. ptt takipte kargom gözükmüyordu, dün eve geldim kargo geldi. takip kodları ptt sitesinde işe yaramadı, ptt müşteri hizmetleri bile kargomun nerede olduğunu bilemedi.
kısa bir yazı yazmıştım bloğumda okumak isterseniz (link)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
(link)
Sizce nasıl? Kış yaklaşıyor böyle birşey sipariş etmek gerek

@etkiliadam sıkıntılı Termal yazması gerek. Termal ifadesi görmedim. Donarsınız.

Aralıkta sürüş yapan biri olarak, Termal Tayt bile rüzgarda yetmiyor bazen. İnce bir içlik, Tam termal tayt.

Üste, termal ince içlik üzeri termal üst üzeri rüzgar koruyucu

Kafaya, termal göğsü ve kafayı saran mage tipi balacklava...

(link)

@Serkan Mıstınoğlu
Sipariş tarihi de 30/7/17. :harika:
Ekran_Al_nt_s.jpg

Geri