Scudo Sports

Aliexpress

4 tane urun aldım arka bisiklet ışığı ince kışlık eldiven bandana büzgülü çanta. Yolda olanlar ise kadro üçgen canta telefon tutucu bisiklet gözlüğü bayağı iyi fpk fiyat performans kalite

Scudo
Arkadaşlar merhaba. Bisikletime almak istediğim birkaç aksesuar var.
  • Kablosuz su geçirmez hız göstergesi
  • Arka-ön far
  • Aksiyon kamerası (eken h9 olabilir.)
  • Sele altı çanta
  • Işıklı yansıtıcılar vs vs...
sorum şu.Bu aksesuarları Türkiyeden almaya kalksam beğendiğim modeller yaklaşık 500 tl tutuyor.
Beğendiklerimin aynısını Ali ekspresten toplam 200 tl ye alabiliyorum. bazı ürünler gelmiyormuş gümrükte takılıyormuş kayboluyormuş diye birtakım şeyler duydum. kararsız kaldım. Açıkçası 500 tl de vermek istemiyorum zaten bisikletim 1000 tl... Önerilerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

@tolgahantanguc

Merhaba,
sele altı çantayı falan eğer yakınlarında varsa Dechatlon'dan alıp geçebilirsin. Şuan 10 TL'ye bile bulunuyor.
Aksiyon kamerası XIAOMI YI kullanıyorum. Çin'den aldım.Tavsiye ederim.GOPRO HERO 4SILVER da kullanmıştım daha önce. XIAOMI YI'de üst segment bir ürün.
Arka ışık konusunda aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.1 yıldır kullanıyorum.memnunum.
(link)

Ön ışık konusunda Çin'den birçok ürün aldım. Sonunda hep bir sorunla karşılaştım yada ürünün gücünden memnun kalmadım.
Şuanda Türkiye 'den aldığım MOON 780 lumen modelini kullanıyorum. Çinden aldığısözde 12000 lümen ürünlerden bile kat kat fazla ışık veriyor.

Arkadaşlar aliexpress"ten aldıklarınızın çoğu merdiven altı üretimi, yani denetleme yapılmıyor.

Kanserojen madde içerme ihtimalleride oldukça fazla, aman dikkat edin.

Sağlık çok çok çok önemli...

bende km saati alacağım 40tl civarı önereceğiniz varmı kablolu, kablosuz hangini tercih edeyim sizce?

arkadaşlar şu (link) gidon bandından bir tane aldım. 1 tane geldi :D normalde 1 çift olması gerekmez miydi?

@Nyusha hocam adam yazmis 1 bar diye ama gormediniz sanirim

Arkadaşlar Aliexpressten Sky forma almıştım, çok memnun kaldım. Şimdi yeni bir forma daha alacağım. Alıpta memnun kaldığınız ürün var mı ya da önerebileceğiniz?

Rockbross marka çantalar çok kaliteli....

Dün bahçeme iki tane paket bırakılmış isme baktığımda birkaç bina ötedeki bir arkadaşımın ismini gördüm adres kendi evinin adresiydi fakat gelip bizim bahçede atılmış. Kargolar niye gelmiyor niye kayboluyor sorusunun cevabı olabilir. Teşekkürler PTT !

• Beğen
Tepkiler: emnbydk
@mywashere
aynen öyle kapıya atıp gidiyorlar. zili çalma zahmetine bile girmiyor herifler.

Benim bianchi touring m713 bisikletim var. Bisikletin fabrika çıkışında çamurluk yok ancak orjinal çamurluğu var, o da 65 lira falandı bana fazla geldi. Aliexpreste uygun fiyata güzel bi çamurluk buldum ancak her çamurlu her bisiklete uyarmı bilmiyorum. Ben bu çamurluğu alsam kendi bisikletime sorunsuz takabilir miyim ?

Dosyalar

• IMG_0047.PNG
    IMG_0047.PNG
    33,5 KB · Okunma: 53
Arkadaşlarıma ücretsiz AliExpress kuponları gönderiyorum - kendi kuponunuzu hemen alın
(link)
(from AliExpress Android)
5$ kupon

Arkadaşlar kargoda uzunca bir süredir (21 gün) hareket yok, PTT kargo sitesinden baktığımda da son işlem 28 şubatta yapılmış.Dispute açmak için 29 günüm var sabredip beklemeli miyim?
Farklı satıcılarda 3 hafta içinde almıştım kargolarımı.

wp_ss_20170323_0001.png

Geri