Scudo Sports

Aliexpress

@earendil05 acaba isviçre postası olduğu içinmi hiçbir bilgi görünmüyor. çin postasındaki ürünleri görebiliyorum çünkü

Scudo
bazıları öyle
ama sıkma canını son gün bile iptal talebi yapabiliyorsun zaten

• Beğen
Tepkiler: Selocukrtl
Dostum benımde oyle oldu hıc bısey gozukmuyordu 2 ay sonra urun geldi.Geç yolladık dıyede gerı ıade ettı parayı :) aynı urun

• Beğen
@Selocukrtl rahat ol ürün gecikecektir ama gelecektir son 7 gün kalasıya kadar ürün elinize geçmezse satıcıya mesaj atıp "protection time" ı uzatmasını isteyebilirsiniz son iki gün kalasıya kadar uzatmazsa "dispute" açarsınız ayrıca size verilen takip kodu xx1234567yy şeklinde ise (link) ten sorgulayabilirsiniz aliexpress kargo tatip ekranını 24 saatten fazlabir sürede güncelliyor çünkü

• Beğen
Takipsiz gönderilmiştir, sürenin bitmesine 2-3 gün kala göndericiden süreyi uzatmasını isteyebilir yada dispute açabilirsiniz.

• Beğen
İptal isteği gönderince iptal olmuyor. Satıcı ürünü gönderdiyse iptal isteğini reddediyor.

• Beğen
Arkadaşlar ilk defa aliexpress'ten alışveriş yaptım. Ancak kargolama seçeneğini tamamen unutmuşum. Bedava kargoyla seçmişim. 39-60 gün arası elinize ulaşır yazıyordu. Bende iptal ettim. Bana ''Your order 73098442550xxx has been paid successfully diye e-posta geldi. Yani anladığım kadarıyla şuan ödemem yapıldı ama bana değil satıcıya. Aynı ürünü takipli almak istiyorum 1.81 dolar farkla 15-27 gün arasında elinizde olur diyor. Benim tahminim 20 günde elimde olur.
Sizce ne yapayım şuan arkadaşlar?

(link)

Bu linkteki ışığı almayı düşünüyorum. Aslında ışık için daha fazla bütçe ayırabilirim ama yurtdışı alışveriş sitelerinden ilk defa alışveriş yaptığım için deneme amaçlı olarak bu ürünü almak istedim. Deneyimli arkadaşlar; ürün işimi görür mü, satıcı güvenilir midir, sanal kart falan oluşturmadan kredi kartını kullanmamın bir sakıncası olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Başka ürün tavsiyelerinize de açığım.

Aynısından 2 hafta önce elime ulaştı
Hiçbir sıkıntısı yok
Sadece ufak çizikler bar ürünün bağzı yerlerinde
Yaklaşık 1 ay kadar sürdü gelmesi

• Beğen
Tepkiler: ciares
Denwmek icin bile alinabilir diye dusunuyorum. Acil ihtiyaclar icin şok magazasinda arka ve on olmak uzere ikaz isigi satiliyor bugun basladi satis ve 10 tl. Ne kadar kaliteli oldugu elbette tartisilir ancak onu da buradan duyuralim.

• Beğen
@Selocukrtl Bu satıcı güvenilir midir? Yada sizin aldığınız linki verebilir misiniz?

Işıkla amacın yolu aydınlatmaksa linktekini al. Eğer sürücüleri uyarıcı anlamda kullanacaksan skully led farları incele derim. Keşfettiğim günden beri kullanırım.

Cok dandik bir isik , cree x6 yazip onlardan almak lazim . bende iki tane var , hic uzmediler

Farklı bi modelini kargo takipli almıştım 12güne geldi , satıcı fena değil gibi ,iş görür tabii ki ışık yani sonuçta, ben bankkartla alıyorum tavsiye edilen sanal kart oluşturup kullanmak.

• Beğen
@vatan 12 günde gelmesi çok iyi. Madem memnunsunuz aynısından alabilirim.

bir bak istersen çok hoş tasarımı var sıkıntı çıkartmadı hiç fakat satıcı ürünü kaldırdı.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Kredi kartı ile almayı denedim, banka nedense onay vermedi. Bankkart ile aldım. Kargoyu falan seçebiliyor muyuz anlamadım. Ürün elime ulaştığında görüşlerimi buradan yazarım.

Geri