Scudo Sports

Aliexpress

Uygun fiyatta tchibo çok güvenilir. Prowell kadar şekil değil ama güven veriyor

Scudo
Tchibo kask kesinlikle şık ve güvenilir. Ben eskisini parçaladım, maket bıçağı ve tornavida vs. ile baya deştim. Hiç fena değildi.

Şu an satışta değil sanırım. Çıksa da alsak.

@ozan aktürk Kaskı tornavidayla parçalamadım. Maket bıçağıyla elden geldiğince kesip, kesitine ve profiline baktım. Tornavida, çekiç vd. gibi o an elimin altında olan delici/kesici diğer aletlerle de kendimce ufak testler uyguladım. Kask sağlam bir malzemeden üretilmiş gibi görünüyor.

Kaza anında ne olacağını bilemeyiz, o ayrı mesele.. Darbe alınca nasıl bir tepki verir, patlar mı ya da darbeyi emip kafayı korur mu, o kadarını bilemem. Hiçbir kaskın güvencesi/garantisi yok.

Ben hep bu kaskı kullandığım için, eskisini çöpe atmadan evvel biraz kurcaladım sadece.

• Beğen
Tepkiler: Bisiklet şoförü
Bi aralar forumda incelemesi vardi.Bi bak istersen :)

@hi-men
Decathlona bakabilirsin

Ben aldım 14,50 dolara bana baya büyük geldi tavsiyem buradan al ben bunu anladım..Kaskı da aileden birine verdim heveslendi bisiklete başlatacaz inş :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@Anonim
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/06/762a0ca925ae8737ab5e778581548702.jpg

takım olsun diyordum sizden onayı aldım siparişi vereyim en kısa zamanda tşk ederim :)

ben şirket pc den baktım açılmadı la :D @Anonim reıs onay verdiyse tamamdır :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@mariokaldato
Eyvallah abim sizlerden onayı aldım ya :D almak şart oldu :) yarın evden bakarsın iyi nöbetler :))

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Benim Earson 160 hoparlörüm, kamp tencere setim geldi. Henüz gelmeyen 2 ürünüm var..

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki kırmızı f9r jant setini almak istiyorum şu 1 ay içerisinde. Fakat bu konuda hiç bilgim yok ilanda toptan fiyat (en az 4 çift) gönderim ücretsiz falan demiş ama ben 1 çift almak istiyorum.

Sorularıma gelirsek;

1) Sizce kullanım olarak nasıl orjinal kadar olmasa da dayanıklı mıdır ?
2) Eğer almaya kalksam gümrükte sorun çıkar mı ? veya vergi, kdv, kargo vs. problemi olur mu ?

Bu link (toptan fiyat 386$)

(link)

(2 çift-toptan 342 $)

(link)

(sanırım tek çif- 442$)
(link)

Adsız.png

@KBmotors 1200 tl gibi bi bütçeyle bu çakma elinizde kalcak jantlardan çok çok daha kaliteli jantlar alırsınız... Ve garantisi olur

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
Rakam biraz yuksek insallah gumrukte takilma sorunu olmaz biraz vergi odersin kargo haric rakam uzerinden dostum

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
bakınca hepsinin fiyatları baya yüksekmiş

bence bu sevda dan vazgeçin :) herşeyden önce bana hiç güvenli gelmiyor ve hiç bir şey sizin canınızdan önemli değil ikincisi janta bir şey olduğunda napacaksınız ben hiç inanmıyorum sözlerinin arkasında duracağına hadi gönder dedi onun masrafı kullanıcı hattası dedi tekrar masraf bilmiyorum çok soru işareti var ve inanın hiç sanmıyorum 1900 gr olduklarına tabiki tercih sizin az para da değil hani :)

@Ulaş Çavuşoğlu

Haklısınız hocam fakat benim 8cm profil takıntım var uzun zamandır hayalim şimdi gerçekleştirmek istiyorum zaten çok zorlayacak kadar kullanmayı düşünmüyorum be taiwan malı replikalara güveniyorum( arkadaşım 2 yıldır pinarello dogma kadro kullanıyor)
8cm orjinal jant setini bırakın çemberini zor alırım bu fiyata bu yüzden tercihim budur.
Teşekkür ederim.

@PeDaLLı-YoRuM

Ödemem gereken vergiyi nasıl öğrenebilirim acaba biliyor musunuz ?

Geri