Scudo Sports

Aliexpress

Eminönünde çinler var. Satan adam üzerinde yazan değerin %60ı kadardır diyo. Tabi orjinaller farklıdır.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Recep G
Orjinallerde de kayıp var. 0 kayıp var diyen yalan söyler zaten 3.7den 5V a cevirirken kayıp yaşayacaksın :) 10400'lüklerin en iyi koşullarda 9500-10000 arası olduğunu düşünüyorum. min 500-600mah kayıp oluyor.

Bence önemli olan, devre koruması olması, kısa devre yaptığında kapanabilmesi,kaliteli pil kullanması, boyutlarının ve ağırlığının ideal ölçülerde olması. geriye kalanlar 3-5 yukarı aynı zaten

@Anonim
Bu site hakkında kafamda çok soru işareti var. buyincoins.com'dan alışveriş yapıyodum sorunsuz geliyor ne vaadediyorsa o ama çeşit az. aliexpressden de bıktım.. bu siteyi tavsiye ediyor musunuz? kullanışlı mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
xiaomi den sonra piyasaya çıkan aynı anda 2 cihazı hızlı şarj edebilen bir powerbank çıktı. bu ürüne de göz atabilirsiniz
(link)

@Emre Tekinarslan Ben bugüne kadar buradan 6-7 parça aldım bi sorun yaşamadım...Hepsi zamanında geldi ama sorun olsa ne gibi yaklaşırlardı bişey diyemem...

@Cuneyt Erkman

Ürün 9V Görünüyor, elektrikden çok anlamam da bu 5V ile şarj olan telefonlara zarar vermez mi?

@Anonim

Ben genelde ayda bir 10-20$ arası sipariş veriyorum, yani bi problem yaşadığımda çok kafaya takacağım ürünler değil :) denicem ama en kısa sürede merak ediyorum

Bn aldım daha once , gunesle hic sarj olmuyor diyebilirim . panelin yaptığı tek sey , gunes gorunce ustundeki yesil led isigi yakmak . bunun haricinde bir power bank daha aldım cikis gucu 2 amper diyor fakat 2 amper guc saglamiyor alet. 11 dolar vermistim 7 dolarini geri aldim onunda .

@furkan.zaman Çoğunda güç kaybı var gerçi ölçmedim ama benimkide muhtemelen 16000 mAh sağlamıyordur ama işini iyi yapıyo :) Bu arada solar şarj alacaktım iyi ki almamışım o zaman :)

@Emre Tekinarslan normalde 5v olması gerekiyor ama cihazda hızlı şarj ozelliği varsa(9v 2a)o zaman hızlı da şarj ediyor olması lazım yinede satıcıya danışmak en doğrusu

@Anonim Xiamoi 16000mAh nerden ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim acaba?
Merhaba arkadaşlar ben de power bank baya bi araştırdım. Şöyle size biraz bilgi vereyim. Firmalar mAh değerlerini pazarlama politikası için 16bin 10bin hatta 30bin mAh gibi rakamlarla bi bakıma kandırıyorlar. power bank lerin içinde 3.6voltluk bizim bildiğimiz şarjlı piller yer almaktadır. Ancak çıkış gücü 5 volttan olduğu için bu mAh hesabını kabaca şöyle düşünebilirsiniz: 3.6volt x mAh değeri = 5volt x mAh değeri
Örnek verecek olursak 3.6v x 16000mAh = 5v x ? (11520mAh) tabi ki verim kaybını da eklemek gerekir. 10000 civarına gelmekte 16000lik bir ürün.
Xiamoi 16000 ürünü şu ana kadar ki duyduğun en yüksek verime sahip %90 oranla. Yani 5volttan 10400mAh verim alınmaktadır. Umarım anlatabilmişimdir ;)

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Anonim siz ne zaman ne kadara almıştınız acaba? Geçen gün çok güzel indirim vardı banggood da 22$ dı tam alacaktım ki fiyat 28$ olmuş :/ Aliexpress te 11.11 için bir tane buldum 20$a ama orjinal olup olmadığından emin olamadım henüz. (link) Satın alanlardan 2 kişi orjinal demiş hatta birisi hologramlı gelmiş kontrol etmiş siteden. 1 kişi de imitasyon olduğunu ama satıcının parayı tamamen iade ettiğini söylemiş.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@asdafil Ben temmuz gibi aldım... 25 dolar gibi bişeydi aldığımda indirim o sırada 10400 lüklerinde vardı :)

@Cuneyt Erkman
Usta 5v 2.1a benimki mesela hızlı şarj özelliği var geçiyor. Hızlı şarj özelliği bildiğim kadarıyla V ile olan değilde A ile ölçülen akım değeriyle alakalı bi durum. 9V bildiğim kadarıyla hızlı şarjla alakası yok. A ile ölçülen akım hızlı şarja etki eder diye biliyorum

@Emre Tekinarslan yeni çıkan telefonlarda örn:qualcomm işlemcili olanlar qualcomm fastcharge mtk işlemcili olanlar mtk pump express plus adı altında hızlı şarj sistemi var. bu sistemler daha yuksek voltaj ve amper kullanarak daha hızlı şarja imkan veriyor
bunun için hem telefonda hemde şarj aletinde bu özellik olması gerekiyor samsungun üst modelleri apple da var diye biliyorum ama emin değilim. letv powerbankta ise ustte işaretli port bu teknolojiyi destekliyor 3000mah bataryası olan desteklenen bir telefonun %55 şarjını 30 dakikada şarj ediyor üstelik. buna artı olarak xiaomi de tek portta olan hızlı şarj (5v için)letv powerbankta aynı anda bağlı iki portta çalışıyor
http://www.fudzilla.com/images/stories/2015/May/mediatek-PumpExpressPlus-1.jpg
http://image3.geekbuying.com/content_pic/201509/20150911140130588.jpg http://image3.geekbuying.com/content_pic/201509/20150911140142103.jpg

• Beğen
Tepkiler: sspl
araç içi kamera fiyatlarına bakıyorum ne zamandır..
a118C (kapasitörlü) kamera almaya niyetim var,
ebay'de 62$ ortalama fiyat sözkonusu
neyse ali'de 53$'a bi tane 11.11 indirimli ilan gördüm..

tabi ilan detaylarına girince şöyle birşey dikkatimi çekti.
ilan başlığında a118C yazan model, ilan içeriğinde sürekli a118 olarak geçiyor yani kapasitörsüz model.
kapasitörsüz modeller ebay'de de 50$ civarında satılıyor zaten

sanırım satıcı burada ufak bi çakallık yapıyor, farkında olmayanları kandıracak belli ki.

bahsettiğim ürün şu -> (link)

stokları çok az tutuyorlar ve gerçek bir kapışmaca oluyor. afedersiniz 2 dolarlık bir don beğenmiştik arkadaşlarla tüm stok 10 sn içinde eridi ve alamadık. yani demek istediğim dandik don bile kapışılırken aksiyon kamerasını yakalama şansın düşük bence

(link)
Ben linkteki ürünün siparişini verdim, gelmesini bekliyorum.
Detay paylaşırım gelince.

Geri