Scudo Sports

Aliexpress

arkadaşlar aliexpress'de herhangi bi ürün alınca ödemeyi yapmak için telefona gelen kodu girdikten sonra ödemeniz işleniyor bekleyin diyor ama bişey olduğu yok yardım edebilirmisiniz :(
https://i.hizliresim.com/YrrGpZ.png

Scudo
Yeni konu açmak yerine uplayım dedim.

Daha önce aliexpressten alışveriş yapmadım. Şu iki ürünü almak istiyorum. Ücretsiz kargo ve daha önce alan 10 kişi üzeri var. Bu satıcılardan alışveriş yapanlar var mı?

(link)

(link)

Defalarca alışveriş yaptım,sadece 1 kere gelmedi. o da pttde kayboldu sanırım. zamanım olup araştıramadım. En az 1 ay kargo süresi var, aceleniz yoksa tercih edebilirsiniz.
Bu satıcılardan alışveriş yapmadım sanırım.
Seleyi satan satıcının profili güvenilir görünüyor, tercih edilebilir. Hatta geribildirim kısmında fotoğraflı geribildirim var. ona bakabilirsiniz. Ancak handlebar satıcısının sipariş sayısı ve geribildirim sayısı az. tercih sizin.

Ben aliexpressten çok şey aldım.Far eldiven kask altı bere falan filan.Tek memnun kaldığım hala da kullandığım eldiven var sadece.Hesabımı tamamen sildim.Ucuz etin yahnisi olmaz lafı doğru.Her ne alacaksanız yabancı sitelerden ya da buradan, muadili olan ama kaliteli bir markaya yönelmeniz bence daha mantıklı.

Orda yüzlerce satıcı milyarca ürün var. Birinin denk gelmesi mucize bir alanlar hatırlamaz ki kimden aldıklarını ben mesela ürün geldikten sonra onaylar silerim alışverişi.

Linkleri mobil olduğum için açamadım ama geri bildirimi fazla olan ürünleri alırsan iyi olur satıcı dürüst demektir. Postanın türkiyede kaybolma ve postanelerde kayıtsız olanların indiregandi yapıldığını unutma

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@uğur ay

Ucuz olduğu için gelmesede pek problem olmayacak. Yinede aldığım ürünler işimi görmese de bisikletteki görüntüsünü canlı görebilmek adına gelsinde göreyim kafasındayım. Selenin ve gidonun görüntüsüne bayılıyorum. Kullanıpta memnun kalmakta büyük artısı olur tabiki. Görüş belirttiğiniz için teşekkürler.

@Uptown Cyclist

İki ürünüde daha önce hiç kullanmadım. Amacım zaten görüntüsünü görmek. Yoksa ürünlerin uzun süreli iş göreceğini düşünmüyorum. En azından selenin. Görüş belirttiğiniz için teşekkür ederim. Vitrin ürünü olarakta iş göreceklerdir herhalde :)

Ucuz olduğu için gelmesede pek problem olmayacak. Yinede aldığım ürünler işimi görmese de bisikletteki görüntüsünü canlı görebilmek adına gelsinde göreyim kafasındayım. Selenin ve gidonun görüntüsüne bayılıyorum. Kullanıpta memnun kalmakta büyük artısı olur tabiki. Görüş belirttiğiniz için teşekkürler.
@enqinHLC Gelmeyen ürün seleüstü çantaydı. Dediğin gibi zaten ucuza aldığım için gelmese de bişey olmaz. Zaten bugüne kadar aldıklarımla o parayı çıkarttım.

• Beğen
@uğur ay Fiyatların bu denli uygun olması kesinlikle teşvik edici. Ucuz ve kalitesiz ürün alacak kadar zengin değilim fakat bu denli ucuzken de insan kendini tutamıyor. :)Yarın siparişi vericem. Gelirse kullanıp görüş paylaşırım. İyi akşamlar dilerim.

hazir konusu acilmisken bunu da bilenler cevaplarsa cok sevinirim.

Bu urunle shimano tz 21 acabilirmiyiz

(link)

@enqinHLC Aslında kalitesiz diye düşünme. Zaten ülkemizde satılan ürünlerin birçoğu da oradan geliyor. Sadece alışveriş yaparken biraz bilinçli olmak gerek. Mesela ben telefon kılıflarımı filan alıyorum. Zaten burda satılanlar da ordan alıyolar. sadece bekleme süresi uzun,fiyatı düşük.

• Beğen
@uğur ay Üretim kapasitesi büyük olunca fiyatlar minimalize ediliyor. Haklısınız kesinlikle kullanmasan kalitesiz diyemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: uğur ay
Buralar alınacak şey bisiklet için diyorum bazı ürünler mesela en çok "OOOHAAA" dediğim şu lazerli stop 6tlye aldım. Malum sitelerde 80tlye kadar mevcut. Decathlon dan 24tlye eldiven aldım buradan 15tllik eldiven 2 kat daha iyi.

Türkiyedeki japon pazarı adı altında çin pazarı mağazalarından alınacak şeyleri alabilirsiniz fiyat uugunsa tabi

Merhabalar şimdi şöyle bir sorum var. Ben AliExpress'ten SJ7000 diye geçen kamerayı aldım. Ancak hem housing defolu geldi. Hem de satıcının açıklama kısmında yazdığı ne varsa o kadar bir şey yok kamerada. Her neyse ürün hem tarif edildiği gibi değil hem de ciddi kalite problemleri var. Şoktaki 100 liralık kamerayı alsaydım daha iyiydi. Satıcı da çok cins bi herif. Adamla anlaşamadık en son dispute açtım. Tam geri ödeme için açtım disputeı da. Adam 5 günlük sürenin sonuna kadar bekledi cevap vermek için. İletişim zaten ayrı bir kopuk. Adama ürünün böyle oldu böyle oldu diyorum cevap yok. En son şikayete cevap verdiğinde dedi ki geri ödediğimde ürünü geri yolla bana. Şimdi ben bu adama kıl oldum baya bayaa. 2 senedir çançinçonlardan alışveriş yapıyorum böylesi ilk defa başıma geldi. Adamın ürünü geri yollamasam, hatta ürünü çekiçle parçalayıp fotoğrafını atsam bu adamın yapabileceği bir şey var mı? Biraz uzun ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Etik olmaz, paranızı geri aldıktan sonra ürünü de geri yollamanız gerekir. İade detayını bilmiyorum, ürünü geri yollamadığınız için paranız da iade olmayabilir.

Paranız iade olunca sizin de ürünü yollamanız uygun olur.

Ücretsiz kargoyla gönderebiliyorsanız gönderin. Yoksa zaten kargo parası neredeyse ürün bedeli kadar ediyor.

bence geri gönderin ama karşı ödemeli yollayın ve ben olsam en pahalı kargoyla yollardım :D

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@Murat Cömez Zaten parayı geri alıp ürünü kullanmıycam. Dediğim gibi parçalanmış resimlerini göndermeyi düşünüyorum. Çünkü kullanılabilecek gibi değil ürünün kalitesi. Bana gelen kamera mı böyle yoksa tüm SJ7000ler mi böyle kullanışsız bilmiyorum. Ama cihazın kalitesini geçtim (sonuçta 180 liralık bir şey) gerçekten sorunları var.

Geri