Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
Selamlar, Aliexpress'ten vakumlu bisiklet taşıyıcısı almayı düşünüyorum fakat Türkiye sınırlarında fiyat performans açısından avantajlı bir ürün bulabilir miyim bilmiyorum, bir kaç tane ürün buldum fakat anladığım kadarıyla ürünün gönderme ücreti kendisinden daha pahalıya geliyor. Örneğin ürün 1300 TL gönderim 1700 TL gibi, bu konularda deneyimli bir arkadaşım varsa harika olurdu.

(link)

(link) şöyle bir monitör alacağım ama biraz korkuyorum açıkçası. Bu zamana kadar aldığım elektronik ürünler hep Türkiye'den pahallıya geldi. Umarım bir sıkıntı yaşamayız.

11.11 rezaleti trenyoldan
Tv reklaminda Arda Tükmeni( Reklam seçiminde prensip sahibi değildir) de oynatarak.
Screenshot_20211111-210313_Chrome.jpg
Contigo termosun 4,90 TL indirildigini hemen alin diye kulağımıza bağırınca.
Hadi len trenyol bizle eğlenir dedim.
Bir bakayim dedim o ne?

Screenshot_20211111-210323_Chrome.jpg
Şaşırdik mı?
Acaba ürün bitti mi diye baktim yoo
Halen satışta
Screenshot_20211111-210337_Chrome.jpg
Bilin bakalim kaça?
Cüzdanımıza tren yolu döşemeye yemin etmiş, batının iyi taraflarini taklit ederek şark kurnazlığını harmanlayıp, prensipsiz ünlüleri de kendine suç ortağı ederek bizleri dolandırmaya çalışan e pazarcıları, gün geçtikçe ipliğiniz pazara çıkiyor, güven kaybediyorsunuz....🤬

Tv reklaminda Arda Tükmeni( Reklam seçiminde prensip sahibi değildir) de oynatarak.
277055 dosyayı görüntüle
Bir bakayim dedim o ne?

277056 dosyayı görüntüle
Şaşırdik mı?
Halen satışta
277057 dosyayı görüntüle
Bilin bakalim kaça?
Cüzdanımıza tren yolu döşemeye yemin etmiş, batının iyi taraflarini taklit ederek şark kurnazlığını harmanlayıp, prensipsiz ünlüleri de kendine suç ortağı ederek bizleri dolandırmaya çalışan e pazarcıları, gün geçtikçe ipliğiniz pazara çıkiyor, güven kaybediyorsunuz....🤬
Bu sahtekarlara hiçbir zaman güvenmedim zaten,biraz daha iner hevesiyle ihtiyacım dahilinde 288tlye sepete eklediğim erkek botunun 3 gün sonra 330 tlye yükseltildiğini görünce direk mail ve şikayet kutusuna ağzıma geleni saydım,hakiki indirime girenleri tenzih ederim ama insanları kasım indirimleri muhabbetine resmen kekliyorlar.Ne rakamları denetleyen bir kurum var nede tepki gösteren bir merci! Muz cumhuriyeti.

277055 dosyayı görüntüle
Bir bakayim dedim o ne?

277056 dosyayı görüntüle
Şaşırdik mı?
Halen satışta
277057 dosyayı görüntüle
Bilin bakalim kaça?
Yanlışım varsa düzeltin, ilk fotoda zaten ürünün sol üst köşesinde "çılgın fiyat tükendi" yazmıyor mu. Bu sebeple ürüne tıkladığınızda "satışa kapanmıştır" yazması normal değil mi?

Yanlışım varsa düzeltin, ilk fotoda zaten ürünün sol üst köşesinde "çılgın fiyat tükendi" yazmıyor mu. Bu sebeple ürüne tıkladığınızda "satışa kapanmıştır" yazması normal değil mi?
Hocam ürün hiç o fiyata satilmiyorki zaten. Reklamda " şimdi kerizyola girin alin" diye bağırıyorlar, soranlara da " kampayalı ürün tükendi ilginize teşsekkur ederiz. Ne vereyim abime" muhabbetine ceviriyor.
Kaç ürün sattın, kime sattın? denetleyen yok
Bindikleri dalı kesiyorlar haberleri yok.

Yurt dışında nasıl bilmiyorum ama ülkemizde kayda değer bir indirim görmedim ben.

Önce çaktırmadan bir güzel "bindirim", sonra bindirimin üzerinden küçük bir indirim(cik) süsü...

Ee kardeşim bu ürün indirim yapılmadan önce daha indirimliydi!!!

Gördüğüm kadarı ile 11.11 indirim günleri yurt dışından siparişlerimiz için bir avantaj yaratmaktadır.
50 TL bile az ödüyor olmamız gümrük vergi hesaplamasını aşağı çekmektedir.

Şu 50 liralık kupondan alabilen var mı ya? Her dağıtım saatinde deli gibi tıklamaya başlıyorum anında kupon kalmadı diyor. Püf noktası var mı? Son dağıtım bu akşam 11de.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Türk Lirası döviz kurundan dolayı yerli üretici/satıcılara yönelmek istesem de tek üst formanın aliexpresste almak istediğim 3 formaya karşılık gelen ücretinden dolayı yine parayı Çinlilere verdim geçen hafta dolar 11lira civarında seyrederken siparişini verdim, belki aklına yatan olup almak isteyebilir. Geldiğinde yine fotoğraf paylaşımı yaparım. Tahminimce mağaza 1 yıl içinde kapanmış olur taklit mal satan benzeri mağazaların kapandığını gördüm.

(link)

Yükselen kur fyatlarından dolayı Aliexpress inde bir anlamı kalmadı, her alışverişte 10dolar indirim kuponu kullanıyorum,oda şöyle böyle kurtarıyor.
Hocam bende alışveriş yapacağım ama kupon kodunu bulamadım 10 dolarlık nasıl temin ediyorsunuz acaba ?

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Ben özellikle kıyafet alışverişi çok yapıyorum Aliexpress ten. Biraz gecikmeli oluyor bazen ama geliyor. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hocam bende alışveriş yapacağım ama kupon kodunu bulamadım 10 dolarlık nasıl temin ediyorsunuz acaba ?
Hocam plati.ru dan alıyorum,donanım forumda da satıyorlar,kuponlu hesapları,10 dolarlık hesap 10tl civarı satılıyor,tabi kuponu kullanmak için,Aliexpresste her alışverişte uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak,uçak modunu açıp kapatmak,mobil veri kullanmak,herseferinde farklı kredikartı bilgileri(sanalkart),adres bilgilerinde ufak değişiklikler yapmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: İsmetKerem
Hala uygun aliexpres. Özellikle bilgisayar aksesuarlarında. Abidik kubidik bir parça alcam burda 150 liradan aşağı yok aliexpresten kaç kat kalitelisini 80 liraya aldım daha yeni. Burda 150 liralık dönüştürücü orda 50 TL hala.

Türk Lirası döviz kurundan dolayı yerli üretici/satıcılara yönelmek istesem de tek üst formanın aliexpresste almak istediğim 3 formaya karşılık gelen ücretinden dolayı yine parayı Çinlilere verdim geçen hafta dolar 11lira civarında seyrederken siparişini verdim, belki aklına yatan olup almak isteyebilir. Geldiğinde yine fotoğraf paylaşımı yaparım. Tahminimce mağaza 1 yıl içinde kapanmış olur taklit mal satan benzeri mağazaların kapandığını gördüm.

(link)
Az önce siparişlerim geldi. Yerli ürün istesemde fiyatları biraz canımı yakınca Çin'e yönelmiştim. Detaylı fotoğrafını yine eklerim. Vergisini ödemede aldığı için Aras kargo ile geldi toplam 13-15 gün arası bir süre geçti. Uzun kollu olan termal forma içi yumuşak belli oluyor, diğeri sütlü kahve renginde alt üst yazlık set olarak aldım. Ped kalitesi daha önceden kullandığım forma ile aynı sıkıntı görmedim. Bel hizasında kaydırmaz bant var, arkadaki 3cep var ortadaki cepin üzerinde fosforlu bant var. Sadece kısa kollu üst forma sanki L ile M arası bir beden gibi geldi. Kollarım uzun olmasına rağmen uzun kollu olan tam geldi.

IMG_20211202_180101.jpg

Dosyalar

• IMG_20211202_175128.jpg
    IMG_20211202_175128.jpg
    50,8 KB · Okunma: 50
Buradan karbon kadro alınır mı acaba, 5-6 bin liralık kadrolar var.

Selam arkadaşlar, abiler, ablalar. Herkese iyi sürüşler dilerim. Ben ve mühendislik öğrencisi bir kaç arkadaş daha birleşip mini bir plastik enjeksiyon makinesi geliştirdik. Maksat hem bilgilerimizi sınayalım hem de mezun olduktan sonra bi gelir kapısı olsun. Malum bisikletle ilgili malzeme alacağımızda ciddi miktarlar çıkıyor cebimizden. Ben de hem uygun hem de sağlam, üretilebilirliği olan muhtelif plastik parçalar üretsem mi acaba diye düşündüm. En uygun bu başlık olur diye buraya yazdım. Eğer bi problem olursa adminler silebilir ya da ben silebilirim yazıyı. Aklıma ilk lastik levyesi geldi. Hem metal hem plastik levyeler kullanmış biri olarak en çok plastik levyelerden verim aldım diyebilirim. (Özellikle de 3b yazıcıdan ürettiğim göz bebeğimi 4 senedir kullanıyorum.) Bu fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz merak etmekteyim. Herkese kazasız sürüşler.

Geri