Scudo Sports

Aliexpress

@H.Kurt

Şu Zamana Kadar Aliexpressten 20 Üzeri Alışveriş Yaptım Elime Ulaşmayan Yok Sıkıntı Yaşadığımda ise aliexpressin dispute sistemi paramı iade etti... Doğru Satıcıyı Seçtikten Sonra Daha iyi Ve Ucuz Sistem Görmedim...

Scudo
@ömer enfikcik

Ek Olarak İstediğin Ürünler İçinde Tavsiye Linkler Veriyorum;

Işık Seti;
Ön: (link)
Arka: (link)

Suluk Ve Suluk Kafesi;

Suluk Kafesi:Topeak Marka: (link)

Veya

Suluk Kafesi: Sade Aliminyum : (link)

Suluk: (link)

Sele Altı Çanta:
(link)

Pompa:

Bunu Deathlonda 11 Tl Olandan Alabilirsin Hiç Getirtmeye Gerek Yok....

Ayaklık:

Bisikletçilerde 5 tlye Taktırabilirsin...

Bu Ürünleri Alacaksan Almadan Önce Kontrol Etmeni Öneririm... Satıcı Puanı Yorumlar Kargo Bilgisi...

@ömer enfikcik

Kask: Kesinlikle deneyerek al. 3 tane kask aldım, kullanamadan sattım. Ya büyük geldi yada küçük. Prowell f44 alabilirsin aşağı yukarı o fiyatlara.

Kilit: Kullanmıyorum. Gözümün önünden ayırmıyorum bisikleti. Kullanmadığım zaman da evde duvar askısında :)

Ön + Arka aydınlatma: 30TL'ye işini görecek ön ve arka aydınlatma istiyorsan hayal görüyorsun. Şunu tavsiye ederim:

(link)

Satıcıdan defalarca alışveriş yaptım. En fazla 20 günde elinde olur.

Matara ve matara kafesi: Şunları tavsiye ederim:

(link)

(link)

Bu siteden de çok alışverişim oldu. Sorunsuz geldi. Aynı matarayı kullanıyorum. Termaldir. Sadece soğuk tutar. Tavsiye ederim.

Çanta: Şunu tavsiye ederim:

(link)

5,5' telefonlara kadar kullanılabiliyor. Yan gözler geniş. İki yedek iç lastik, cüzdan, telefon anahtarlık vs rahat sığar. Biraz daha boşluk kalır. 5' olanını almayın. 5,5' olan biraz daha büyük.

Pompa: Şunu tavsiye ederim.

(link)

Ayaklık: Kullanmıyorum. Gidondan dayıyorum.

Pompa, pedalla.com da 20 tl ye sedona satılıyor çok kaliteli ve kullanışlı.
Matara içinse, sağlığınız söz konusu. Ülke içinden almanız daha sağlıklı olur :)
Matara kafesi, topeak marka kullanışlı, ucuz ve kaliteli.

beyler bende bu yurt dısı sıtesınden alısverıs yapmak ıstıyorum ama bı bılen yazssın nasıl yapabılırız kargo ucretı varmı ne dır?

ilanın altında ''Free Ship '' yazıyorsa ücretsiz kargodur.

anladım cok tesekkur ederım bırde odemede guvenlımıdır bu sıte son olarak gumrukde kalırmı urun yada ne kadara kadar kalabılır bı sınır varmı

@serkan caz
Seller feedback diye bir uygulama var. Satıcının aldığı 5 yıldız 4 yıldız vs gösteriliyor. Ne kadar çok 5 yıldız olursa o kadar güvenlidir diyebiliriz

hocam pekı bu kargo bedava gelıyo ya ptt kargoyla mı gelıyo o nası gelebılırkı cınlı bı kargo sırketı yazıyor anlayamadım bı turlu eve kadar teslım yapılıyomu ne kadara kadar gumrukde kalabılır yada kalırmı ?

aliexpress adlı siteden 50ye yakın alışverişim var sıkıntı yaşamadım sistem çalısıyor, size tavsiyem direk derinize giyeceginiz tayt üst forma tarzı şeyler almamanız ne tür boyalar baskılar kumaşlar kullanılıyor ne yazıkki bilmiyoruz sağlık hiçbir parayla satın alınmaz. bu tarz ürünler için bilindik markaları tercih etmenizi tavsiye ediyorum. birde kask konusunda deneyerek, kendini ispatlamış bir marka tercih ediniz. saygılar...

@serkan caz
Çin den istanbula kadar china air mail getiriyor. İstanbuldan sonra ptt ye kalmış

aliexpressden göstergeli pompa olarak şunu tavsiye edebilirim, hem çekerken hem basarken hava basıyor bu yüzden 60ın üstünde hava basabilmek kol gücüne kalıyor bunun dışında parasını hak ediyor

(link)

Hi ugur tefci,
Great! Your order (65431620067868) is shipped and on the way to its destination on 2015-01-20 13:45:00.
View Tracking Details: e31412_947.batship.com
Tracking Number: RG119483444CN
Courier: China post
Courier Contact: 86 20 11185
Please note that the expected delivery date is suggested by the courier for reference only, and is
subject to change depends on delivery condition. For any questions, please contact the courier
directly.
Thank you very much!

bana da böyle yazmış bişey anlamadım

Hi ugur tefci,
Great! Your order (65431620067868) is shipped and on the way to its destination on 2015-01-20 13:45:00.
Siparişiniz kargolandı ve varış yerine doğru 20.01.2015 saat 13:45 itibariyle yola düştü.
View Tracking Details: e31412_947.batship.com
Takip detaylarını buradan görebilirsiniz. e31412_947.batship.com
Tracking Number: RG119483444CN
Takip numarası : RG119483444CN
Courier: China post
Kargo: Çin Postası
Courier Contact: 86 20 11185
Kargo iletişim: 86 20 11185
Please note that the expected delivery date is suggested by the courier for reference only, and is
subject to change depends on delivery condition. For any questions, please contact the courier
directly.
Tahmini taşımı süresinin kargo firması tarafından önerildiğini ve taşıma koşullarına göre değişiklik
göstereceğini lütfen dikkate alın. Tüm sorularınız için kargo firmasıyla direkt görüşünüz.
Thank you very much!

20150302_202931.jpg 20150302_203026.jpg 20150302_235622.jpg 20150302_235548.jpg
Aliexpresden gelen siparislerim:)

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Ya ben sipariş vericem ama adresi ingilizce istiyor siz nasıl yazdınız örnek verir misiniz

@Twitkuşu İngilizce karakter kullanın. Küçük harfte 'ı', 'ş', 'ö', 'ç' gibi harfleri kullanmayın mesela. Örneğin 'Çankırı' yerine 'Cankiri' yazın. Posta koduyla falan doğrularlar zaten ki genelde posta kodu olmadan da gelir

Zincir sökme aparatı birde bir elimde kaldı.Doğru kullanmama rağmen dandik malzemeden ötürü sökme aparatı ucundaki kalın uç zincirin direncie dayanamadı ve kırıldı.Geçenlerde de aynakol ve orta göbeği değiştirdim.Aynakol sökme apparatı başarılı.Fakat göbek sökme aparatı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Ucuz olmasına karşın tek seferlik,özellikle göbek sökme aparatı.Uçları göbeğin tırnaklarına geçiyor geçmesine ama malzemesi daha dandik olduğu için uçları yedi.Neyseki göbeği iyice sıkmıştım.Bir dahaki alışverişimde pahalı malzeme alacağım.

Gelenler çok kaliteli olmasada para konusunda guvenilirdir

Geri