Cenk_
Aktif Üye
- Tepki
- 138
- Bisiklet
- Salcano
2 Gün önce aldığım salkano NG650 model bisikletimde tam bilgiye sahip değilim.
Ama pedallar hafif sallanıyordu.
Yoldan geçen bir bisiklet kullanıcısına sordum oda muhtemelen vidası gevşemiştir 5-10 liraya yaparlar dedi.
Neyse yakın olan Alibeyköy deki şen bisiklet in numarasını buldum.
Bülent bey çıktı daha ben derdimi anlatmadan oraya gitmeden alaka gösterip bana tarif etti sıkıntıyı.
İşde vidası gevşemişse bi ücret almayız ama bilye dağıldıysa 10-15 liraya yenisini takarız dedi.
Bende iyi bir şey olsun para konu değil dedim. yani üç beş daha veririm diyince shimano nun rulman ını önerdi.
Ben gidemediğimden bir arkadaşla gönderdim ertesi gün akşam biter dedi işleri varmış.
Lakin biz akşamı bekleyemeyeceğimiz için öğlen dedik olmazmı?
Bakarız dedi ve sağolsun öğleye yetiştirmiş.
Ve nasıl bi ayar yaptıysa sanki pedal kendiliğinden dönüyor yani o derece
Rulman ın etkisi vardır belki ama bence usta ve gayet yardım sever birinini elinin değmiş olması ayrıca etki dir bence.
Kendisine aldığı para kat ve kat helal olsun diyip, bisikletim geldikden sonra ayrıca arayıp Teşekkür ettim.
Sağolsun nazik biri o sizin güzelliğiniz çok onur duydum aramanıza dedi.
Herhangibi bir sıkıntınız olduğunda bilgi içinde olsa arayabilirsiniz dedi.
Şimdi haset kişiler şöyle düşünebilir müşteri için kibar konuşuyorlar diye vs..
Öyleleri iyiyede denk gelse bir kurp bulurlar zaten.
Ben nezdinizde Bülent bey e sıkıntımı gidermeseydi bile alakasından dolayı yinede teşekkür ediyorum.
Hayırlı bol kazançları olsun İnşallah.
Ama ben gitmediğim için adresi tam bilmiyorum lakin alibeyköy mezarlığın karşısında imiş Mısır heykelini az geçince.
Ama pedallar hafif sallanıyordu.
Yoldan geçen bir bisiklet kullanıcısına sordum oda muhtemelen vidası gevşemiştir 5-10 liraya yaparlar dedi.
Neyse yakın olan Alibeyköy deki şen bisiklet in numarasını buldum.
Bülent bey çıktı daha ben derdimi anlatmadan oraya gitmeden alaka gösterip bana tarif etti sıkıntıyı.
İşde vidası gevşemişse bi ücret almayız ama bilye dağıldıysa 10-15 liraya yenisini takarız dedi.
Bende iyi bir şey olsun para konu değil dedim. yani üç beş daha veririm diyince shimano nun rulman ını önerdi.
Ben gidemediğimden bir arkadaşla gönderdim ertesi gün akşam biter dedi işleri varmış.
Lakin biz akşamı bekleyemeyeceğimiz için öğlen dedik olmazmı?
Bakarız dedi ve sağolsun öğleye yetiştirmiş.
Ve nasıl bi ayar yaptıysa sanki pedal kendiliğinden dönüyor yani o derece
Rulman ın etkisi vardır belki ama bence usta ve gayet yardım sever birinini elinin değmiş olması ayrıca etki dir bence.
Kendisine aldığı para kat ve kat helal olsun diyip, bisikletim geldikden sonra ayrıca arayıp Teşekkür ettim.
Sağolsun nazik biri o sizin güzelliğiniz çok onur duydum aramanıza dedi.
Herhangibi bir sıkıntınız olduğunda bilgi içinde olsa arayabilirsiniz dedi.
Şimdi haset kişiler şöyle düşünebilir müşteri için kibar konuşuyorlar diye vs..
Öyleleri iyiyede denk gelse bir kurp bulurlar zaten.
Ben nezdinizde Bülent bey e sıkıntımı gidermeseydi bile alakasından dolayı yinede teşekkür ediyorum.
Hayırlı bol kazançları olsun İnşallah.
Ama ben gitmediğim için adresi tam bilmiyorum lakin alibeyköy mezarlığın karşısında imiş Mısır heykelini az geçince.