@bisiklethobimiz antalya da bisikletli için havaalanı tarafından gelip, aspendos bulvarına gitmek istersen trafiğin boş zamanını yakalaman lazımdır, yine eski sanayi, hal kavşağı tarafından gelip, aspendos bulvarı tarafına gitmek istersen de trafiğin boş olduğu zamanı yakalaman lazımdır, yoksa hızlı giden trafikte çiğnenmen an meselesidir, antalya da sıkıntı varken, başka yerler kusursuz mu, mesela izmir de çarşı içi, gaziemir e gitmek, menemen tarafına gitmek, bisikletli olanlar izbanla aliağa, narlıdere tarafına giderek daha sonra bisiklet turlarına başladıklarını görünce, önce bir anlam verememiştim, görünce, yaşayınca doğru çalışma dedim, balıkesir içinde bisiklet yolu yok, ilk defa bayanın kullandığı hususi bir otomobil yandan sürterek yere düşmeme sebep oldu, akhisar da çevre yolunun bir bölümüne bisiklet girmesi yasak, akhisar dan manisa ya giderken dar olan güvenlik yolun da başta ağır vasıta şöförlerini olmak üzere yolda şöförleri uyarmak için asfaltın şerit halinde kazınması var, (antalya da uncali kepez üstü yeni açılan yolda da aynı güvenlik yolunda şerit halinde asfalt kazınmış,) karadeniz sahil yolunda asfalt siyah kaliteli, güvenlik yolu geniş, ama beyaz boya ile yerdeki işaretler kabartmalı yapılmış üstünden giderken sekiyorsun, yola çıksan arkandan gelen araçların tehlikesi altındasın, yaptığım park alanlarına girip öbür tarafından çıktım, kayseri nevşehir yolu 2014 yılında bisikletle geçtim, mıcırlı yol, asfaltın eriyen zifti, güvenlik yolu yok denecek kadar dar, yıl 2017 yine bisikletle geçtim, mıcırlı yol, asfaltın eriyen zifti, güvenlik yolu yok denecek kadar dar, akçakoca kocaali yolu zonguldak ereğliden akçakoca düzce tarafına gitmesi gereken başta sac yüklü, tırlar, kamyonların çoğu düzce tarafına dönmeden bu dar eski yolu kullanıyor, kanunda her ne kadar bisiklet bir ulaşım aracı dense de her geçen gün bisikletlinin kulladığı yollar azalırken, tehlikeler artıyor, bisikletli 2. sınıf vatandaş konumunda,
kaybedilen arkadaşlarımıza Tanrıdan rahmet dilerken, ışıklar içinde uyusunlar,