Scudo Sports

Alanya'da tünelde kamyon bisikletlileri biçti

@Atasoy çünkü bazı kesim için bu tür olaylar ne kadar acı verici de olsa belden aşağı vurmak için fırsat

Scudo
@yusufgs36
weisses-Fahrrad-Neukoelln.jpg

Zaman protesto zamanı.(örnek)
Bisiklet birleştirici unsur olması gerekir. Bati medeniyetlerini medeni yapan yönetciler değil. Neyi, nerde, nasıl yapacağini bilen halklardır. Karşi tarafa küfrederek, aşağilayarak, siyaset yapılmaz. Malesef siyasilerde kendini değiştirmediği sürece siyasetin ve siyasetcinin kalitesi düşük kalacak. (Sözüm meclisden dışarı)

bisikletlilerin acilen örgütlenip seslerini duyurması gerekiyor.

trafikte bisikletlilerin daha büyük araçlar tarafından çarpılarak öldürülmesi ya da yaralanması kanıksanmış, normalleştirilmiş durumda. sanki trafikte orman kanunları geçerliymiş gibi bir algı var. bunu değiştirmemiz gerekli bir şekilde.

Yillardir yeterince tedbir alinmayan ve yeterince teşvik edilmeyen bir spor dalı bisiklet olayı. Tünellerde yollardaki riskleri hepimiz yaşiyoruz. Bu belediyeler , idare edenler ve saglik bakanligi oboziteye karsi hastane ekranlarinda sadece video döndürcegine spora tesvik etsin once. Sporla ugrasanada saygi duysun yardimci olsun. Oboziteyle ekranlara reklem vererek mucadele edilmez.

Yollarin kenarlarinda biriken cam taş ve parcalardan dolayi ana yollarda bisiklet surmek riskli hale geliyor . Bu devlet ve devletin karayollari cok dusunuyorsa tunelleri yollari duzenlesin yapamiyosada temiz tutsun. Pislikden basimiza gelmeyen kalmiyor o yol kenarlarinda.

Tüm bu sorunlar cozulmuyorsa biz ugandanin genelkurmay baskaninimi sorumlu tutalim. Bu konuda eksikler ortada iken ve bunlari elestirenlere neredeyse tünel lobisi diyecek kapasitede halk düşmanlari var. Sig dusunceniz size kalsin önce HAK olanı soyleyin haklinin yaninda durun sonra siyasi gorusunuzun propagandasini yine yaparsiniz biz kacmiyoruz burdayiz

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@mariokaldato bu olayları bile siyasete malzeme yapmanızı anlamamakla beraber kızıyorum. Bu yaşanan durum CHP vb. Hükümetinde olsa ne diyecektiniz acaba?

bu konuya yazanlara cevap için değil, ama şu konuda fikrimi belirtmek istiyorum; insanın hayatını kaybettiği ya da yaralandığı her konu siyasetin konusu olmak zorundadır. bir ülkeyi, şehri, ilçeyi ya da köyü yönetenlerin insanların hayatından daha önemli bir gündem maddesi olamaz. eğer bir yerde insanlar aynı şey yüzünden ölmeye devam ediyor ancak gündem olamıyorsa orada siyasetçi de, yönetici de eleştirilir.

eğer yayalar, bisikletliler, motosikletliler böyle yaşamlarını yitirmeye devam edecekse varsın yerin dibine batsın yolunuz da, köprünüz de, tüneliniz de. olmaz olsun öyle icraat. insanların canı pahasına gelişmişlik olmaz, medeniyet gelmez.

@Fixie Cem bazı insanlar at gözlüğü takıp hayatlarına devam ettiği müddetçe sorduğum sorunun cevabını alamayacağım. Bunu anladım. Bunu bildim.

arkadaşlar konunun başlığına neden kimse itirazda bulunmamış.vatandaş ölünce vefat etti,hakkın rahmetine kavuştu,asker ölünce şehit oldu,terörüst ölünce geberdi leş oldu diyoruz.Bisikletli kamyom çarpınca biçti başlığı açılmış.Biçti kelimesi normalmi geliyor?Site yöneticisi başlığa müdahalede bulunurmusun?Yazım kuralları dersi verenler nerede?

@özgür. Başlık metninin kesinlikle ama kesinlikle benle bir alakası yoktur. Bu konuyu sadece bilgilendirme amacı ile açtım.

Daha önce bir arkadaş daha bahsetmiş bu konudan. Ben şu şekilde cevap vermiştim:

A1dsız.png

Adsız.png

Haber kaynağı: (link)

Cennetin suyu ruhuna işlesin, toprağı bol ruhu huzurlu olsun başımız sağolsun.

@mubeac
Partilerle ilgilenmiyorum ama herkes gördü bunu onlarca şehidimiz topraga giderken iktidardakiler köprü acilisinda balonlar ucurarak sevinc ciglilklari attilar. Ve dunyanin hic bir yerinde boyle duyarsiz bir iktidar gorulmemistir.

@mariokaldato her mesajında şimdiki hükümete gömüyorsun.sen kimi destekliyorsun onu soylede ona göre cevap verelim.

@mariokaldato partilerle ilgilenmiyorsan neden yorum yapıyorsun.

@özgür.
Dedigim gibi herhangi bir parti ile ilgilenmiyorum.
Karagoz hacivat gibi düşün:
Her iki tarafida ayni kuklaci oynatiyor

Ilk islam halifelerinden olan ve Hz ömerinde oglu olan Abdullah Bin ömer vefat ettikten sonra mubarek zatlardan biri onu ruyasinda gorur ve sorar :"_ Halin nasil, durumun nasil ahiret hayatinda? Halife Abdullah Bin ömer yanitlar "_ Benim iktidarim doneminde , benim topraklarimda bir keçi köprüden gecerken köprünün saglam olmamasi sebebiyle düşmüş ve ölmüs. Hala onun icin azab görüyorum.
@özgür. Bu minvalde dusun ki milyonlarca musluman yanlis politikalar yuzunden ortadogu batakliginda hayatini, vatanini , namusunu , evladlarini kaybetti. Sayin Erdogan ne dedi Amerikan askerleri icin? "_ onlar icin dua ediyorum"

@mariokaldato doğru düne kadar kuklacı oynatıyordu.bu hükümetten once buna karşı çıkan hükümet gösterebilirmisin.şimdi çok şeyler değişiyor.karşı çıkan hükümet çıktı.gezi olaylarindan sonra dolarin nasıl arttığını görüyoruz.Reis kuklacıya kafasını eğdiyse dolar bu kadar artmazdı.şimdiki oyunlari ekonomik saldırı.buda bitecek.eski ecevit zamanlarındaki gibi amerikanın karşısında el pence duran hükümet yok.kuklacıya el pence durursan yerinde sayar.Erdoğanda kuklacıdan yana görunmeseydi şimdiye kadar çoktan indirilmişti.Amerikan askerleri icin söyledikleri olsun bop eş başkanlarından bir tanesiyim dedıği olsun daha birçoklari olsun bunlari soylemeye mecburdu.kuklacı güçluydü.kendisinden olmayani başbakan yapmazlardı.Şimdi amerika erdoğan bizi dinlemiyor diyor der tabi.Artik oyun değişmeye başladı.Ya reis başkan olacak yada başa kuklacınin istediği adam geçecek.Şimdi bir olma birlik olma vakti.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Kesin oyledir hmm ok kib

@mariokaldato sen git dış güçlarin istediği adama oy ver.ingilterenin,amerikanin,israilin,almanyanın,fransanın,hdpnin,istemediği Erdoğana oy verme.kuklacı kimi istiyorsa ona oy ver.

Geri