Scudo Sports

Alanya dere tepe dağ bayır gezdik -2- EXTRAVAGANZA!!!

Scudo
@Hakan Yazman

Haa, bi şey daha..

Mesut Girgiç tarzı fotunun Hakan Yazman şubesi için gerekli lisans haklarını verebilirim. Zira orjinalinden farksız bir teknikle fotonuz çok güzel olmuş.. :)

valla acısı bol ama keyfi bol bol bi tur yaptık hakana ve beyazıta teşekkür ederim süper oldu. hakan haklı, ilk girdiğimiz bakkalı mutlaka talan ederdik çıkışın bu kadar uzayacağını bilseydik:D ama en önemlisi zirvede gözleme keyfimiz oldu gözümüz açlıktan döndüğü için gözleme fotolarını unutmuşuz :D

Hakancığım pedalınıza sağlık bu ne güzellik torosların güzel tırmanışlarından biri daha demekki toroslarda hala çıkılmamış yerlerde varmış kardeşim yaza bekle geliyorum buraları birde beraber turlayalım ama yatılı güzergahı sana bırakıyorum sen organize et mersinden bol bol sevgiler kardeşim çok güzel paylaşım harikasın

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Zorlu bir parkurmuş, en azından bize zor bir parkur. Ayaklarınıza sağlık..

• Beğen
Hakan abi gördüğüm en güzel ve bol resimli gezilerden birini yapmışsın ..Daha yeni görüyorum.Aynı bizim Aladağ yolunu hatırlattı.Çok güzel kareler..Emeğinize sağlık.İyiForumlar..

Harika bir üçlü olmuşsunuz.Sizleri tebrik ediyorum:)Lütfen yazdığımı yanlış anlamayın ama orta yaş ve üzeri insanlar genelde tembel tembel binekleyip,hala anlayamadığım,kahvelerde ömür çürütüp,at yarışı oynarlar.Sizlerse tam tersine harketli bir gün geçirmişsiniz.Üstüne yokuş çıkmışsınız:)Doğanın içinde çok güzel bir gün geçirmişsiniz:)Spordan kopmamanız dileğiyle.Yeni paylaşımlarınızı bekliyorum.Ayrıca paylaşım için teşekkür ederim...

• Beğen
bu parkur muhteşem ve herkesin harcı değil ben kendim de alanyalıyım ve kusyuvası filan yayla evlerimizin oldugu yerler :) müthiş ya geç oldu biraz ama

• Beğen
beyazıt tarık hakan arkadaşlara teşekkür ederim doğa ve resimleriniz için çok güzel yerler herşeyin başı vaktin bol olacak bu tür etkinliklere katılmak için bende isterim aslında buraları görmek ama olmuyo sadece bulunduğumuz bölgeyle yetiniyoruz buna şükür diyelim tüm bisikletçi arkadaşlara sesleniyorum yolunuz kuşadasına düşerse beklerim sökeden selamlar.

Geri