DKN
Daimi Üye
- Tepki
- 146
- İsim
- Doğu kan
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Volg
yol bisikletlerinden de düşündüğüm beğendiğim modeller var favorilerimde.. hepsini bir düzene sokup paylaşmayı düşünüyorum ilerleyen saatlerde
@Murat B.
arnold ne yaparsa aynısını yaparım küçüklüğümden beri hayalimdir onun gibi olabilmek. bu tarz eski fotoları topladığım bir albümüm var bu resmi de kaydettim
@Eroseros
bir bakayım ona da. teşekkürler yorumunuz için...
@Alphavilla
bu ön kesit bisikleti sevdirdiği gibi bu sporuda sevdirir
@Ahmet Ayaz
yol bisikletinin düz gidonlu olanını mı öneriyorsunuz ?
@wenom
şehir bisikletlerinin amortisorsuz olmasının avantajı nedir? esnemediği için gündelik kullanımlarımda gücümü daha mı tasarruflu kullanmış olurum ? bütçem 1000-1500 lira kadar. bahsettiğiniz modellere de bakıyorum şimdi
yol bisikletlerinden de düşündüğüm beğendiğim modeller var favorilerimde.. hepsini bir düzene sokup paylaşmayı düşünüyorum ilerleyen saatlerde
@Murat B.
arnold ne yaparsa aynısını yaparım küçüklüğümden beri hayalimdir onun gibi olabilmek. bu tarz eski fotoları topladığım bir albümüm var bu resmi de kaydettim
@Eroseros
bir bakayım ona da. teşekkürler yorumunuz için...
@Alphavilla
bu ön kesit bisikleti sevdirdiği gibi bu sporuda sevdirir
@Ahmet Ayaz
yol bisikletinin düz gidonlu olanını mı öneriyorsunuz ?
@wenom
şehir bisikletlerinin amortisorsuz olmasının avantajı nedir? esnemediği için gündelik kullanımlarımda gücümü daha mı tasarruflu kullanmış olurum ? bütçem 1000-1500 lira kadar. bahsettiğiniz modellere de bakıyorum şimdi