Scudo Sports

Aktif bisikletli ulaşım düşüncem

@Volg

yol bisikletlerinden de düşündüğüm beğendiğim modeller var favorilerimde.. hepsini bir düzene sokup paylaşmayı düşünüyorum ilerleyen saatlerde

@Murat B.

arnold ne yaparsa aynısını yaparım küçüklüğümden beri hayalimdir onun gibi olabilmek. bu tarz eski fotoları topladığım bir albümüm var bu resmi de kaydettim :)

@Eroseros

bir bakayım ona da. teşekkürler yorumunuz için...

@Alphavilla

bu ön kesit bisikleti sevdirdiği gibi bu sporuda sevdirir :)

@Ahmet Ayaz

yol bisikletinin düz gidonlu olanını mı öneriyorsunuz ?

@wenom

şehir bisikletlerinin amortisorsuz olmasının avantajı nedir? esnemediği için gündelik kullanımlarımda gücümü daha mı tasarruflu kullanmış olurum ? bütçem 1000-1500 lira kadar. bahsettiğiniz modellere de bakıyorum şimdi

• Beğen
Tepkiler: Volg
Scudo
@DKN
Sedona 410 yol bisikleti değil. Amortisörsüz bir şehir bisikleti. Yol değil de şehir olsun ve amortisör de olsun derseniz kendi kullandığım v frenli Sedona 340 2015 öneriyorum.Memnunum.

• Beğen
Tepkiler: DKN
merhaba arkadaşlar sıfır en ucuz bisikleti bulup almaya karar verdim. günde ortalama 10 km yol yürüyorum ve yolum % 95 düz sayılır, bu yüzden tercihlerim arasına katlanır bisikletide koydum. markası b-twin. merak ettiğim konu ise dekatlonda stop ve ön far aydınlatması hediye ediliyor mu ? iskonto yapıyorlar mı ? aklımda olanların linkini sırasıyla paylaşıyorum. yaklaşık 10 gündür araştırma sonrası sadece bunlar arasından seçmeye karar verdim :)

(link)

(link)

(link)

(link)

son iki link 750 lira civarı ama o kadar bütçe ayırmak istemiyorum yine de bir bakın istedim. özellikle aklımdakiler ilk iki link. bir diğer kafamda ki soruda katlanır bisikletin seyir sırasında kırılma noktasından ses gelir mi gelmez mi endişesi..

@DKN
Eşime btwin almıştık. Lambalar hediye edildi.

• Beğen
nasıl memnun musunuz eray bey ? vitesli ve çamurlukları olan modelini mi aldınız ? hafif bozuk yola girildiğinde ses falan geliyor mu. ne kadara almıştınız

@DKN

Original 300 21vites bisiklet. Siyah çamurluklar var. Aralık 2015 te 570 tlye aldık. İndirim vardı. Ömür boyu kadro garantili.

• Beğen
Oldukça memnunuz. Biraz ağır ama sağlam kadro, vites geçişleri tatminkar ve ses yok.

• Beğen
Geri