Scudo Sports

Aksaray

Hoşgeldin aramıza. İyi vakit geçirmen dileğiyle... Galeride bisikletinin resimlerini görmek isteriz ;)

Scudo
slm millet bende oğuz özçelik.burda fazla olamıyorum .bana ulşmak isterseniz ekleyebilirsiniz:eek:oguz69@hotmail.com beklerim :)

Oğuz hoşgeldin :). Gerçi konuya biraz alakasız bir yerden giriş yapmışsın ama olsun. Ne güzel yarış dünyasından arkadaşları da burada görmek ;).

vay baba annenın komugune bakın kım gelmıs oguz ozcelık.. hosgeldın oguzum:)

Hoşgeldin,İyi vakit geçirmen dileğiyle...

Keşke BMX okulu olsa :) :p

merhaba arkadaşlar.ben de mtb kullanıyorum.Pelin bayan bisikletçi gördüğüme sevindim burda.Bulmak çok zor çünkü:)...

hoşgeldin foruma iyi vakit geçirmen dileğiyle burda bayan bisikletçi görmen çok doğal birçok kişi var hepsi birbirinden cesur sürücüler :) iyi vakit geçirmeni dilerim..

Bmx MF

merhaba gamze hoşgeldin.

merhaba pelin hoşgeldin aramıza,gerçekten bayan hemcinslerimizi görmek çok memnun edici.forum bağımlılık yapıyor denildiğinde ciddiye almamıştım ama gerçekten yapıyor.

aramaıza hos geldın ii vakıt gecirmen dilegiyle

@BİLGE

Hoş bulduk Bilge'cim ben foruma geleli uzun zaman oldu :)

merhabalar,

bende yol bisikleti kullanmaya başladım,katıldığın bir ekip varmı acaba avrupa yakasında,veya bildiğin güzergah varmı kullandığın. haftasonları anadolu yakası ekibi var ama karşıya geçmek bazen uğraştırıyor. :)

@Tuonela

Biz takım olarak antrmanlara çıkıyoruz.Bazen Anadolu yakası bazen Avrupa yakasındayız belli olmuyor.

herkese selam..adım ercan..trek 3900 üm var ve tophanedeyim..fatih ,sirkeci,beşiktaş veya o civarlardan başlayacak bi tur organizasyonu varmı..şöyle hafta sonları devamlılığı olan bi grup bulamadım...yok isede bundan sonra toplanabilirmiyiz.?..forumu takipteyim.

@9extreme

aramıza hoş geldiniz,formda istediklerinizin hepsini hemde katkat fazlası ile bulacaksınız takibe devamm

Geri