Özelden yolladığınız mesaja cevap verdim, bir de herkesin faydalanması amacıyla buradan da cevaplayayım;
Merhaba, rica ederim.Sizi de aramızda görmekten memnun olacağız.Eğitiminiz zaten sizi doğru sonuca yönlendirmeye olanak sağlıyor

Scott'lar içinden bütçenize göre Contessa da olur Aspect 50 de olur.Ben de yakın bir arkadaşıma Aspect 50 aldırıyorum bu hafta.
Contessa'nın farkı kadınlara hitaben düşünülerek üretildiğinden desenleri kadınsı yapılmıştır, selesi kadın fiziği ergonomisine göredir.İkisinin arasında 500gr ağırlık farkı vardır fakat zamanla bunu telafi edebilirsiniz.
Contessa 50 (13.30kg)
Aspect 50 (13.80kg)
Contessa'nın gidonu kadınların omuzları erkeklere nazaran daha dar olduğu için 58cm dir.Aspect 50 nin gidonu 62cm dir.Omzunuz çok dar olmadığı sürece bu fark rahatsızlık vermez.
Aspect 50'nin maşası 100mm esneme oranına sahipken, Contessa 50'nin maşası 75mm liktir.Bu da merdiven inişi, derin çukurlar gibi durumlarda 100mm avantaj olarak size geri dönecektir.
Her ikisinin kadrosu da farklıdır.Contessa 50'de biraz daha konfor amaçlı, Aspect 50'de daha sportif/performans amaçlı geometri kullanılmıştır.Fakat bunlar rakamsal olarak küçük nüanslar içerir.Yarış tipi kullanımlar dışında farkı bariz olarak hissetmeyebilirsiniz.
Sonuç olarak Aspect 50 yi gönül rahatlığıyla alıp uzun müddet keyifle kullanabilirsiniz.Her sorunuzda yanınızda olacağım.