arkadaslar yarin sabah 9.30 da bostanci adalar motorlarinin orada bulusalim ? gelen gelir gelmezse kimse ben yalniz giderim... adalar kimse yokken cok sahane oluyor ozellikle buyukada nin arka tarafi cok sahane ... telefon vs gerek yok sabah 9.30 uygun mudur ?
9.30 - 12.00 arasi ada rahat rahat biter sonra da bir caddebostan sahil yapariz
sabah buradan haberlesiriz o zaman herkese iyi geceler saat 9.15 de iskelede bulusmak uzere... kimse gelmezse ya da gec kalan olur bir sonraki motora binmek isterse bana ozelden yazabilir telefonlari alir haberlesiriz
Bostancı tamamdır. Ben de yeni başladım fakat yalnız bir yerden sonra insan sıkılıyor, maksat kalabalık olmak. Teşekkür ederim tekrardan sabah görüşmek üzere
bugün saat 20.45 gibi çıkacağım sahil turuna modaya kdr gider dönerim herhalde... gelmek isteyen varsa özelden no paylaşabilir haberleşiriz.... küçük bir whatsup grubumuz var zaten
Valla hava yağdı yağacak, soğuk mu sıcak mı derken @MTE'nin gazına da gelince çıktık yine. Bostancı'da buluşup sohbet ede ede Tuzla'ya kadar gitmişiz. Dönüşte de Fenerbahçe Parkı'nda güneş batmadan kurulduk deniz kenarına Kedinin biri lastiğimi kemirirken yakaladık. Sonra yine geldi ama fotoğraf çekiyorum diye kemirmedi bu sefer