Scudo Sports

Akşam Sahil Turu 20:30 Bostancı - Caddebostan - Fenerbahçe - Moda - Kadıköy ve aynı rota dönüş

Scudo
arkadaslar yarin sabah 9.30 da bostanci adalar motorlarinin orada bulusalim ? gelen gelir gelmezse kimse ben yalniz giderim... :) adalar kimse yokken cok sahane oluyor ozellikle buyukada nin arka tarafi cok sahane ... telefon vs gerek yok sabah 9.30 uygun mudur ?

9.30 - 12.00 arasi ada rahat rahat biter sonra da bir caddebostan sahil yapariz

9,30 çok erken ama ben herşekilde gelecem bostancı vapurlarına ama saat tam 9,30 olamayabilir

upload_2015-4-3_23-21-28.png

sabah buradan haberlesiriz o zaman herkese iyi geceler saat 9.15 de iskelede bulusmak uzere... kimse gelmezse ya da gec kalan olur bir sonraki motora binmek isterse bana ozelden yazabilir telefonlari alir haberlesiriz

iyi geceler

Merhabalar, eğer turunuz özel değilse ben de katılmak isterim. Sabah 9.15 kadıköy adalar iskelesi midir?

• Beğen
Tepkiler: MTE
yok ustat ozel degil gel gel :)

bostanci iskelesi ama sen kadikoyden de adaya gecebilirsin sabah haberlesiriz ozelden bana yazabilirsin ;)

Bostancı tamamdır. Ben de yeni başladım fakat yalnız bir yerden sonra insan sıkılıyor, maksat kalabalık olmak. Teşekkür ederim tekrardan sabah görüşmek üzere

bu hafta içi turlamak isteyen var mı ?

Yagmur yağmazsa ben turlamak isterim

ya bunu düzenli hale getirmek iyi olurdu aslında belirli iki gün belirleyip... salı perşembe fln gibi belki ...

Bunu tekrar konuşalım yada mümkünse bir whats app grubu kuralım.@MTE konuyu açan siz olarak öncülük size düşer :)

at hocam numaranı bana özelden bir grup var geçen ada yaptık hatta, tura katılmak isteyenler varsa bana özelden no atın arklar...

bugün saat 20.45 gibi çıkacağım sahil turuna modaya kdr gider dönerim herhalde... gelmek isteyen varsa özelden no paylaşabilir haberleşiriz.... küçük bir whatsup grubumuz var zaten

slmlar
bende bostancıda oturuyorum ve partner problemi yaşıyorum grubunuza katılmak isterim

• Beğen
Merhaba. Hangi gunlerde, saat kacta ve guzergah nedir? Fazla soru oldu ama kusura bakmayin :)

• Beğen
calısma saatlerim esnek
hafta 2 3 sefer kartal fenerbahce yapıyorum
turlarınızdan haberdar olursam sabah ta aksamda dahil olabilirim.

• Beğen
arkadaşlar bana özelden cep nolarınızı atarsanız sizi whats up grubumuza ekleyeyim ;)

iyi günler gezilerden haberim olması için bende katılcam whatsapp grubuna numarayı özelden atarım

Valla hava yağdı yağacak, soğuk mu sıcak mı derken @MTE'nin gazına da gelince çıktık yine. Bostancı'da buluşup sohbet ede ede Tuzla'ya kadar gitmişiz. Dönüşte de Fenerbahçe Parkı'nda güneş batmadan kurulduk deniz kenarına :) Kedinin biri lastiğimi kemirirken yakaladık. Sonra yine geldi ama fotoğraf çekiyorum diye kemirmedi bu sefer :)

fotoğraf 2.JPG

• Beğen
Geri