Scudo Sports

Akord yapmak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@guven uyan Yaman hirsiz ev sahibini bastirirmis derler.arkadas bilmiyosun madem ukhelalik neden ediyorsun:D:D:D:eek:
sen siboba ufleyerek havada basiyosundur kesin :koptum::koptum::koptum::koptum:

Scudo
Rasim bey rica ediyorum sizden haklı da olsanız konu amacının dışına çıkıp tartışmaya dönmesin; sivri diliniz bazen aşırıya kaçabiliyor...

mesajlar dikkatli okunmali.herkese soyluyorum.
bu topikte haksiz kimse yok(ipini koparmis kisi haric).
alttan almalara aldanip,esas kacirilmamali.
ama bunu yapmak epey şarta bagli.cok sey istedigimin farkindayim.

@guven uyan tekrar okudum muzigi falan kapattim okunmus pirinc yedim yine haksiz ciktin :D:D.tamam seni 23 nisanda forumda yesil harfli yonetici yapcaz uzulme :cool:

@Anonim firat bey tartismiyoruz arkadasin disinformation ini track liyoruz :) (oyle yazmis profiline) .ama beyefendiliginizi bildigim icin konuya baska bisey yazmayacagim.:(

birinin huzuru kacirmak istiyorsaniz ,once hatasini acik ve secik belirtirsiniz,kalabaliga getirmeden.perde arkasindan hic degil.
yine az sey istemiyorum galiba.

son olarak,
bu topikteki kimseye olumsuz manada birsey soylemis degilim.
birden fazla sekilde anlasilacak cumleyi en olumsuz sekilde anlayip birine satastigimi sanmak nasil bir ruhsuzluktur.

@Anonim

bir ara, bu kisinin hakli oldugu noktayi belirtirseniz sevinirim.tesekkurler...

@guven uyan perde arkasi mi :D sen birkac mesaj once @Deniz E yesilli arkadas @Anonim ya belgeselci arkadas diye seslenmedinmi :D:D neden kendin ukhelalik yaparken sorun olmuyorda sana soylenince bozuluyorsun.bilgisizsin kabul et.laf olsun diye yazmissin pense olayini,bilgili adamlar soylediklerinin aksini soyleyincede bozulmussun.

son soz olarak: bilmemek ayip degildir ogrenmemek ve gereksizce tartismak ayiptir :p:p:p:p

@Anonim

sizden kisa bir aciklama bekledim. bana hakaret etmis birine hakli olabilecegini ima ettiniz cunku.

buna uzatmak denmez.

yaziklar olsun.

--------
Son olarak, yukaridaki mesaji begenenler...bunu da gordum ya...

hem uzatma diyor,ardindan bu seytanligi begenmeyi ihmal etmiyor...bu dunya basibos degil...
size gercekten kolay gelsin.

@guven uyan Ramotek gerekli açıklamayı yapmış ki çok da haklı bence...Önce efendi olmayı ve konuşma adabını öğrenin...Siz daha yaptığınız terbiyesizliğin farkında bile değilsiniz ne açıklaması bekliyorsun...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri