Scudo Sports

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Apple Watch dan şimdilik vazgeçtim, fiyat olarak cazip geldiğinden suunto 3 modeli ilgimi çekti, birebir mağaza da görüp kolumda deneme şansımda oldu, gündelik hayat için şık bir görüntüsü var. Sormak istediğim bu modelin denginde Garmin modeli varmı?
Aklınıza gelen her modeli burada en ince ayrıntısıyla kıyaslayıp hangi modelin hangisinden neden üstün olduğunu da anlaşılır şekilde görmenizi sağlıyor, buradan hedefinizi olumlu olumsuz yönleriyle görüp isteğinize göre ilerlersiniz
Verus.com

Scudo
@Mr. Bağlama Ben size farklı bir konuda danışmak istiyorum. Ben de honor eslesmesinden dolayı Huawei Health kullanıyorum. Ama yanında strava da aciyorum. Bunu yapma sebebim stravanin net dahil yedekli olması. Huawei Health üstünde yedekleme vs birşey bulamadım ben. Telefonu kaybetsek. Düşürdük kırıldı misal Health üstündeki bilgiler ne olacak. Yedeklenip yedeklenmedigini bile bulamadım. Kullanıcı girişi vs de yok. Ben toplam km bilgim en azından kaybolmasın diye strava da aciyorum. Bunla ilgili bilginiz var mı yoksa ben mi bulamadım.

Uygulamadaki gizlilik ayarları bölümünde böyle bir sekme var. Ben yanlış anlamadıysam verileri bu şekilde yedekliyor. Ben Iphone kullanıyorum senkronizasyon açık olduğu için aynı verileri kendi sağlık uygulamalarında da görebiliyorum. Dolayısıyla herhangi bir şey olsa telefona ya da değiştirmem gerekirse yeni cihaza yine kendi kullanıcı bilgilerimle giriş yaptığımda otomatik olarak verilerin geleceğini düşünüyorum. Birde siz söyledikten sonra netten baktım. Yabancı bir kullanıcı verilerini kaybetmiş. Uzman olarak Huawei yetkilisi şöyle demiş. “ Önceki cihazda senkronizasyonun etkinleştirildiğinden emin misiniz? "Otomatik senkronizasyon verilerini" bulmak için Huawei Health> Me> Ayarlar'ı açın. Bu önceki telefonda devre dışı bırakılmışsa, verileriniz bulut ile doğru bir şekilde senkronize edilmemiş olabilir.

Bu durumda maalesef ona ulaşmanın tek yolu önceki telefondan olacaktır. “ Yani benim anladığım eğer senkronizasyon ayarları açık ise yeni bir telefona geçtiğinizde bile tüm verilerinize ulaşabilirsiniz. Direk huawei kendi uygulaması ile değilde applerde iclouda yedekleyerek, androidlerde ise google vb. programlar aracılığıyla verileri yedeklemenizi ve ulaşmanızı sağlıyor diye anladım ben.

Galiba pahallı bir saat alasınız var,suunto,garmin,aplle,,,saygı duyuyorum düşüncenize ama f/p söz konusuysa, mi band 4 + notify & fitness uygulaması yukarıda adı geçen tüm saatlerin içinden geçer.
Hocam mi band 3 var. Uygulamayı bulamadım. Ben saat olarak kullanıyordum ama artık spor sırasında da kullanmak istiyorum.

Aklınıza gelen her modeli burada en ince ayrıntısıyla kıyaslayıp hangi modelin hangisinden neden üstün olduğunu da anlaşılır şekilde görmenizi sağlıyor, buradan hedefinizi olumlu olumsuz yönleriyle görüp isteğinize göre ilerlersiniz
Verus.com
Evet o siteyi keşfettim, bir kaç gündür aklımdaki modelleri orada ve yabancı sitelerde kıyaslıyorum, kararımı Garmin Venu da kıldım gibi, Kasım ayınnn sonuna kadar bir değişiklik yada yeni bir keşif yapmaz isem ?

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Hocam mi band 3 var. Uygulamayı bulamadım. Ben saat olarak kullanıyordum ama artık spor sırasında da kullanmak istiyorum.
google play linki aşağıda hocam, ücretli bir yazılım ama google da ücret ödemeden kullanma yöntemleride mevcut
(link)

@Adrenalin26 bu arada unutmadan Garmin saatlerin bir çoğunda kaza algılama özelliği var, onlarda şu modellerdeymiş;

Yardım ve kaza algılama içeren güvenlik ve izleme özellikleri1, vivoactive 3 Music, fenix 5 Plus Serisi ve Forerunner 45, Forerunner 245, Forerunner 945 ve Forerunner 645 Music ürünlerinde mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Selamlar arkadaşlar, Ben Samsung Gear S3 kullanıyorum. 2 senedir kolumda. Öncelikle bisiklette kullanıyordum ve Endomondo uygulaması ile sürüşlerimi yapıyordum. Daha sonra Strava geldi ve strava ya geçtim. Artık Stravada sürüyorum. Saat bildiğiniz gibi su geçirmez ve havuzda , duşta test ettim :D henüz yüzme kayıdı alamadım ama yakın zamanda alacağım.

Uygulamaya gelirsek Stravada Yüzme yok ama Endomondo da yüzme var. Kayıtları onda tutabilirim. Triatlon için ise iki program kullanılabilir. Ortak noktada birleştirme nasıl yapacağız onuda deneyimleyerek görebilriz.

Saat olarak memnunum Nabız ve GPS verilerini senkron olarak tutmakta. Ama bir Garmin vs olamaz. Şu an için ihtiyacımı karşılıyor. Sevgiler :)

Selamlar arkadaşlar, Ben Samsung Gear S3 kullanıyorum. 2 senedir kolumda. Öncelikle bisiklette kullanıyordum ve Endomondo uygulaması ile sürüşlerimi yapıyordum. Daha sonra Strava geldi ve strava ya geçtim. Artık Stravada sürüyorum. Saat bildiğiniz gibi su geçirmez ve havuzda , duşta test ettim :D henüz yüzme kayıdı alamadım ama yakın zamanda alacağım.

Uygulamaya gelirsek Stravada Yüzme yok ama Endomondo da yüzme var. Kayıtları onda tutabilirim. Triatlon için ise iki program kullanılabilir. Ortak noktada birleştirme nasıl yapacağız onuda deneyimleyerek görebilriz.

Saat olarak memnunum Nabız ve GPS verilerini senkron olarak tutmakta. Ama bir Garmin vs olamaz. Şu an için ihtiyacımı karşılıyor. Sevgiler :)
Stravada nasıl yüzme yok? Neredeyse bütün spor çeşitleri mecvut iyi bakın.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
google play linki aşağıda hocam, ücretli bir yazılım ama google da ücret ödemeden kullanma yöntemleride mevcut
(link)
İos kullandığım için bulamadım o zaman ben demekki. İos için var mı bildiğiniz bir uygulama ???

Stravada nasıl yüzme yok? Neredeyse bütün spor çeşitleri mecvut iyi bakın.

Gerçekten yok hatta bu konuyu wear store tarafında yorumlarda bir çok kullanıcı belirtmiş. Yüzme yok ekleyin vs diye. Koşma bisiklet vs var ama bi yüzme yok :) şaka gibi

Gerçekten yok hatta bu konuyu wear store tarafında yorumlarda bir çok kullanıcı belirtmiş. Yüzme yok ekleyin vs diye. Koşma bisiklet vs var ama bi yüzme yok :) şaka gibi

Başka bir strava hakkında konuşmuyorsak bendekinde var, ve takip ettiğim birçok triatlet kullanıyor.

Screenshot_20191030-122746_Strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Başka bir strava hakkında konuşmuyorsak bendekinde var, ve takip ettiğim birçok triatlet kullanıyor.

212696 dosyayı görüntüle

Telefon uygualmasında var evet. Ben saat üzerindeki app den bahsediyorum :) Saat üzerinde yapacağımız sporu seçip başlatacapımız alanda swim yok. Ama telefondakinde var. bu durumda telefon ile yüzmek gerekmez mi :D

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Telefon uygualmasında var evet. Ben saat üzerindeki app den bahsediyorum :) Saat üzerinde yapacağımız sporu seçip başlatacapımız alanda swim yok. Ama telefondakinde var. bu durumda telefon ile yüzmek gerekmez mi :D
Kusura bakmada senin anlatımın yanlış oldu. Sen stravada yüzme yok yazıyorsun. Kullandığın saatte olmadığını yazmadın ki.

Aslında Samsung dan bahsetmiştim :D sanırım birazda hata bende :D

Bu yazına istinaden yazmıştım bende. Neyse anlaşılma sağlandığına göre konuyu daha fazla katletmenin anlamı yok :koptum::koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: btoyer
@Adrenalin26 bu arada unutmadan Garmin saatlerin bir çoğunda kaza algılama özelliği var, onlarda şu modellerdeymiş;

Yardım ve kaza algılama içeren güvenlik ve izleme özellikleri1, vivoactive 3 Music, fenix 5 Plus Serisi ve Forerunner 45, Forerunner 245, Forerunner 945 ve Forerunner 645 Music ürünlerinde mevcuttur.
Evet hocam, hepsini okudum hatim ettim 2 haftadır?

Garmin Fenix serisi derim muadillerine göre pahalı olabilir ancak beklentiyi sonuna kadar karşılayan bir saat.
Fenix 3 kullandım şuan da Fenix 5X kullanıyorum son derece memnunum.

Garmin Fenix serisi derim muadillerine göre pahalı olabilir ancak beklentiyi sonuna kadar karşılayan bir saat.
Fenix 3 kullandım şuan da Fenix 5X kullanıyorum son derece memnunum.
Fenix serisi, bana göre biraz profesyoneller için. Bir triatlet olsam ve ya sürekli koşu bisiklet ve yüzme antremanları yapan birisi olsam, tercihim kesinlikle Fenix serisi olurdu. Benim durumum da vivoactive serisi ve venu ( venu vivoactive ile aynı sadece ekran farkı var) ihtiyacımı fazlasıyla görecek. Bu modeller gündelik hayat için de oldukça şık duran modeller.

Ben galiba siz garmin alana kadar durmayacağım ?
Alıcam zaten, ama gönlümün bir tarafında sürekli Apple watch olacak ?

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Geri