Scudo Sports

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Garmin fenix 5 plus veya fenix 6 serisi

Scudo
@adilmusazafer neye dayanarak söylüyorsun. Problem olarak gördüklerin ne
Soruya muhattaba ek ben de deneyimlerini söyleyeyim; koşuda 25km de 1,5km gps hesap atası, yarışta nabız bandı ile bağlantıyı defalarca kopartması, nabız bandı bağlıyken pilinin su gibi akıp gitmesi, bisiklette bilekten nabız ölçümünün problemli olması, kimi güncellemelerde yükseklik ölçümünün saçmalaması,...
Hiç yoktan iyidir denebilecek bir saat ama sorunsuz yarı yolda bırakmaz denecek bir saat değil.

@ndhakara peki ne ile karşılaştırarak yaptın. Gps ölcimu için başka gps kullandın mi? Nabız ölçümü için başka bir göğüs aparatı kullandın mı? Nabız bandı derken banttan kaynaklanabilir mi.?

@ndhakara peki ne ile karşılaştırarak yaptın. Gps ölcimu için başka gps kullandın mi? Nabız ölçümü için başka bir göğüs aparatı kullandın mı? Nabız bandı derken banttan kaynaklanabilir mi.?
İstanbul Maratonu'nda 25km tabelasında saat 26,5+ gösteriyordu, bir başka örnekte atletizm pistinde 400m kulvarında 480m gösterdiği de oldu, 350m gösterdiği de.
Hem başka marka/model 2 bant denedim hem de o bantları kimi zaman sorunsuz olarak telefonla da kullanıyordum.

fiyat konusunda sözüm yok fakat arkadaşımın hediye olarak getirdiği garmin fenix 5 plusı kullanıyorum.çok memnunum .sanırım fiyat performans olarak fiyat biraz abartılı.ama aynı anda, hem gps hem glonass ve galileo gibi üç uyduya bağlanması ve aklınıza gelmeyecek bir sürü spor ile ilişkisinden dolayı tavsiye ederim.

Huawei band 2 a kullanıyorum tavsiye ederim

Araştırma yaparken düşünme fırsatımda oldu, yüzme antremanını haftada 1-2 yapıyorum, bisiklet de zaten yol Bilgisayarı kullanıyorum. Triatlon ile uğraşıyor olsam kesinlikle tartışmasız garmin bakarım , fakat ben gündelik hayatta da beni telefondan uzaklaştıracak bir saat bakıyorum. Bu yüzden Apple Watch işimi görecek sanırım. Yüzme verilerini stravaya Atmasamda olur sanırım.

Kesmeyecek. Bir süre sonra yüzmeyi de takip etmek isteyeceksin. Almışken en iyisini ve hepsini yapanı almak lazım. Sonra daha masraflı oluyor.

@ali önder telefonumla ve fenix saatimle karsilastirdim. Hemen hemen tüm ölcümleri stabil dışı. Ayni antremani farkli olcumlerde gosteriyordu hatta. Nabiz olayi da stabil sayilmaz.

Kesmeyecek. Bir süre sonra yüzmeyi de takip etmek isteyeceksin. Almışken en iyisini ve hepsini yapanı almak lazım. Sonra daha masraflı oluyor.
Haklısınız, ama garminler gündelik hayat için çok kaba duruyor, yüzme konusunda yeniyim, dediğiniz gibi ileride bunu daha verimli bir şekilde takip etmek isteyebilirim. Bunun için garmin, polar gibi çoklu spor saatleri kesinlikle daha verimli olur.ilerki günlerde , yüzmedeki istikrarıma göre 1 tane de spor saati alabilirim,

Suunto spartan ultra lar harika tavsiye derim herkese.Yurt dışından bakınız fiyatlar TR de çok yüksek.

@scottrek Ben dokunmatik ekranlı saatlerin spor için çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Eliniz terliyken dokunmatik ekran tepki vermiyor, eliniz ıslakken parmağınızı nereye sileceğinizi şaşırıyorsunuz, bisiklet motosiklet gibi araç kullanırken sağa çektiniz elinizde eldiven var ekrana dokunuyorsunuz yine tepki yok, eldiven giy çıkarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.

Garmin araştırıyorum. Yalnız fiyatı aile dengesini bozacak derecede yüksek. Nasıl yapıcam bilemiyorum.

@scottrek Ben dokunmatik ekranlı saatlerin spor için çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Eliniz terliyken dokunmatik ekran tepki vermiyor, eliniz ıslakken parmağınızı nereye sileceğinizi şaşırıyorsunuz, bisiklet motosiklet gibi araç kullanırken sağa çektiniz elinizde eldiven var ekrana dokunuyorsunuz yine tepki yok, eldiven giy çıkarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.
Doğru bilgi.

Tercih meselesi tabiki saygı duyarım.Asla durma (Fatih) şu an bu saati kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi.Sonuçta triathlon yapan bir sporcu.Bende arayıştaydım çok video inceledim bu saatte karar kıldım.Dokunmatik ekran olsada 3 adet tuşu ilede bir çok işi yapabiliyorsunuz.Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Xiaomi mi band 2 kullanıyorum.3 üde çıktı. İhtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilir. ( Bütçe dostu olarak) öneriyorum.( Amatör kullanıcılar için)

Apple Watch dan şimdilik vazgeçtim, fiyat olarak cazip geldiğinden suunto 3 modeli ilgimi çekti, birebir mağaza da görüp kolumda deneme şansımda oldu, gündelik hayat için şık bir görüntüsü var. Sormak istediğim bu modelin denginde Garmin modeli varmı?

@Adrenalin26 denginde sanırım yok bir tık üstü Fenix 5 var.

Apple Watch dan şimdilik vazgeçtim, fiyat olarak cazip geldiğinden suunto 3 modeli ilgimi çekti, birebir mağaza da görüp kolumda deneme şansımda oldu, gündelik hayat için şık bir görüntüsü var. Sormak istediğim bu modelin denginde Garmin modeli varmı?
Suunto 3'te GPS olmadığının farkındasınızdır umarım...

Garmin'in Suunto 3'e en yakın modeli Vivoactive serisi. Geçen ay Vivoactive 4 çıktığı için Vivoactive 3'ü Suunto 3'e yakın fiyatta bulabilirsiniz muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Suunto 3'te GPS olmadığının farkındasınızdır umarım...

Garmin'in Suunto 3'e en yakın modeli Vivoactive serisi. Geçen ay Vivoactive 4 çıktığı için Vivoactive 3'ü Suunto 3'e yakın fiyatta bulabilirsiniz muhtemelen.
Spx mağazasında GPS varmı bunun sorusuna adam öğle bir cevap verdiki, tam bir satış taktiği ?olduğuna inandım bir an..
Vivoactive 4 lere baktım şuan ,40 mm çerçeve ile oldukça şık duruyor ve GPS var ?
Kara Cuma’ya kadar biraz daha araştırıcam sanırım, ama şuan Vivoactive 4 ön sırada.

Galiba pahallı bir saat alasınız var,suunto,garmin,aplle,,,saygı duyuyorum düşüncenize ama f/p söz konusuysa, mi band 4 + notify & fitness uygulaması yukarıda adı geçen tüm saatlerin içinden geçer.

Geri