Merhaba ben 10 haziranda izmir den başladım tura 3 günde 285 km yol gittim. Şirince, Efes ve Meryem Anaya gittim ve bodruma vardım. Şirince ve Meryem Ana çok fazla rampa kendimi dağın zirvesine tırmanır gibi hissettim zaten zirvedelerde. Çarşamba günü çok güzeldi. Selçuk ta Jandarmayla konuştum nereye çadır kurabilirim diye. Jandarmanın yönlendirdiği yere kurdum çadırı, yemek falan yaptım yedim. Uyumak için çadıra girdim kısa süre sonra 5-6 kişilik bir grup geldi çadırın önünde çadırın pollerine falan dokundular. Kim var falan diye sorup bişeyler konuşup gittiler. Sonra çadırdan çıktım bir tane sarhoş adam gördüm 50 lili yaşlarda müzisyenmiş. Şarkı falan söyledi Bülent Ersoy dan sonra bu şarkıyı en güzel ben söylüyorum falan derken. Ben zaten bir önceki gün otobüste geldiğimden çok yorgundum bir otele gittim 50 tl istedi 40 tl ye kaldım o gece. Sonraki gün Efes, Şirince, Meryem Ana ya uğrayarak Kuşadasına vardım. Orman Müdürlüğü vardı bahçede kamp yapabilir miyim diye rica ettim kabul etmediler ve beni kuşadası belediye plajına yönlendirdiler. Oraya gittim yemeğimi yaptım çadırı kurdum falan. Yatmak için çadıra girdim henüz uyuyamamıştım ki belediye güvenlik görevlisi yanımda havlu serip oturmuş çifte bu çadır sizin mi kimin diye sorarken kafamı çıkardım. Biraz baktım bu adamda sarhoş açık açık kovuyor beni belediye plajından. Saat gece 01:30 civarı 10 yaşında bir çocuğa rast geldim bana biraz ilerdeki plajda kalabileceğimi söyledi beni bir benzinliğe götürmesini rica ettim. Benzinliğe gittim adam yerleri yıkıyoruz şuradaki karşıdaki dükkanın önüne kurabilirsin dedi. Orada 3-5 genç vardı burada sıkıntı olurmu falan dedim. Hiç bir şey olmaz dediler. Kampı kurdum 3 saat uyuduktan sonra 6:00 gibi uyandım kahvaltımı yaptım ve yola çıktım bodruma doğru. Fakat havalar çok sıcak güneş kollarımı saçlarım olmadığından başımı bitirdi. Allahtan altımda eşofman vardı 3 gün boyunca yoksa bacaklarda yanacaktı. Cuma akşamı bir kaya kamping te kaldım ve cumartesi döndüm. Rüzgar estiğinde sürekli önden esiyor yani bu tur yapılacaksada daha kolay olması açısından güneyden kuzeye yapılmalı bu mevsimde. Birde sıcak gerçekten zarar veriyor