Scudo Sports

Aileyi İkna Etme

Scudo
Arkadaşım, fazla zorlama, ters teper derim.
İzin vermiyorlarsa vermiyorlar demektir, öyle -afedersin- tükürdüklerini yalamazlar.

Ya tamam diyip uslu bir çocuk olup şirinleri görmeyi umacaksın, ya da söylediğin gibi paran varsa gidip bir bisikletle geleceksin eve ;)

@Gökhan Toros

İlla inatlaşayım diyorsunuz yani ?

Bende 16 Yaşındayım Ailem Bisiklet Almak İstemiyor Kaza Yaparsın Diye Fakat Kendi Paramla Almayı Düşünüyorum.Alıcam ben bisiklet aldım diyeceğim direk belki 2 3 hafta kavga ederiz küseriz ama sonunda bu duruma alışacaklardır eminim, seninde benim gibi yapmanı öneriyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@MeLiSBuRCu

Aslında var bi çift amatisörlü ama onu saymayalım ilk profesyonel bisikletim olacak .

varmış işte bisikletin , onu kullanmana izin veriyorlarsa yeni bir bisiklet kullanmana neden izin vermesinler ki ... başka bir düşünceleri vardır belki ... du bakalım acele etme ...

@MeLiSBuRCu

Söylemiyorlar ki sebebini . :boese157:

Nerede süreceksin diyor.
Millet nasıl sürüyo ? diyince millet beni ilgilendirmez. diyo .
Allah'ım :/ bisikleti zorla gidip alıp eve getirme noktasına getirdiler beni .

@KAAN SEVER

Madem bir emrivaki yapmayı düşünüyorsun, o halde yap. Başka türlü sorumluluk sahibi olmayı öğrenemez ve aileni bisiklet konusunda istediğin yöne çekemezsin. Senin yaşadığın sıkıntının benzerini ben de yaşıyorum. Çünkü hem bisikleti süreceğim yollardan çekiniyorlar, hem de karanlıkta bisiklet sürmeye karşılar. Ama onlara ben de emrivaki yapacağım ve ben de onları istediğim yöne çekeceğim. Az sabır.

@KAAN SEVER

benim anlamadığım şu an zaten bir bisikletin var ve aktif olarak onu kullanmıyor musun ? yenisini alınca da aynı şekilde kullanacaksın . Bak bu işte başka şeyler var , aileni rahat bırak bence :)

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@MeLiSBuRCu

Bisikletim var da frenler,vitesler gitti.
Kadro desen çift amatisör yoruyor . Çelik kadro .
Yani kullanılacak durumda değil, senin ona vereceğin parayla aileler 1 ay geçiniyor diyorlar fakat ananem veriyor parayı size ne ? deyince hayır, almıyacağız diyorlar . 750TL'ye getiricem KRON XC1000'i eve o zaman görücekler .:boese157:

benim ilk profesyonel bisikletimi halam almisti , hemde bir ailenin 2 ay gecinecegi parayla :) gaza getiriyorum seni bak :p şaka şaka aileni üzme , onların rızası olmadan birşey yapma , sonra pişman olursun bak . Hayrını görmezsin ...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@MeLiSBuRCu

Ben de üzmek istemiyorum. Yalnız şu anda sürdüğüm yer Uzunköprü, ben Çorlu'da ikâmet etmekteyim yazları gidince sürüyorum . Hem orada hem burada süreceğim diyorum. Sürecek yer yok diyor . :/

@MeLiSBuRCu

Benim Ailem en cokta annem çokmu çok beddu eder gıbı sözler söledi yok arabaların altında kalacaksın ölumun böle olcak falan delımısın o paryla mtor alınır ustune para koysan araba alırsın. Falan. ama aksıne 2. bın tl verdım bırtane yenı bısıklete sahıb oldum kulagım hıckımseyı duymuyor bısıklet sporuna asık oldum

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Mehmet Ser

Kendi paranla mı aldın kardeş ?

@KAAN SEVER

Evet sırf anamın ve akrabalarımın agzına dusmeyeyım die butun maasımı bısıklete verıorum ıse baslayalı 5 ay oldu 600 tl maas alıorum 700 oldu ama kenarda 5 kurus param yok.

@KAAN SEVER

Bilmiyorum ki bitanemmm , du bakalım daha koca bir yaz var önümüzde , acele etme ...

@Mehmet Ser

ailen motosiklete izin veriyor yani :) o da güzel . Ben çok yalvarmıştım bisiklet bisiklet diye , almadılar yalvarttılar . Birgün okuldan eve geldim odama bi girdim kocaman bir bisiklet odanın ortasında :) Bilgisayar isterdim , ders çalışmazsın vs dediler almadılar yalvarttılar . Sonra birgün eve geldim bilgisayar almışlardı ... Köpek istedim , yok olmaz bakamazsın sorumluluk ister küçüksün vs dediler yalvarttılar :) birgün eve geldim salonda yerde yavru bir köpek uyuyor :) bu aileler hep böyle galiba , illa yalvaracaksın ... Motosiklet için de rızalarını almaya çalıştım kendi paramla alacaktım , çok yalvardım ama onu kabul etmediler , edeceklerini de sanmıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@MeLiSBuRCu

Belki, birgün eve geldiğinde motor almış olurlar :)

Geri