Scudo Sports

Aileyi İkna Etme

Scudo
@Ali ERTURAN

Hay ağzını öpeyim kardeşim :)
Ben arkadaşa açıkça söyledim elime fırsat geçtikçe her türlü imla hatasında eksi repi atacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Ben de ailemi yeni bisiklet konusunda iknaya çalışıyorum. Onlar daha çok mali durumu öne sürüyor, bir parça da geçmişte yaşadığım kazalardan korkuyorlar. Bir de gece sürmeye karşılar. Anlayamıyorum onları ... Bu sadece ailemle ilgili bir durum değil. Birçok aile buna benzer bahaneler öne sürüp bisiklet almıyorlar. Bunu yaparak çocuklarının sorumluluk almalarına engel olarak, onların reşit olduklarında hayat şaşkını olmalarına neden olacaklarını düşünemiyorlar. Ama ailem bilmiyor bisiklet alma kararlığımı. Eninde sonunda bodrumda duran eski bisikletimle, şimdiki bisikletimi verip yeni bir bisiklet, kask ve eldiven alacağım.

@Cem Şentin

Gidip alıp getireceğim eve, o olacak fakat ben onlarla karşı düşmek istemiyorum.
Kendi gönül rızalarıyla almak istiyorum .

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@KAAN SEVER

Bazen istediğinizi gerçekleştirmek için onlardan rıza almak yerine onlarla inatlaşmak daha iyidir. Onlar sendeki kararlığı görünce razı olmak zorunda kalacaklardır.

• Beğen
valla ben yalan söledım. önce patronum hedıye ettı dedım sonra parayla 250 tl ye aldım dedım sonra arkadasımdan ögrenmısler en kadar verdıgımı 1000 tlye motormu alıorsun dedıler sımdı eskı bısıkletımı sattım 2.170 tlye gıant xtc 3 kadrolu xtc 2 donanımlı bır bıke aldım. ama haberlerı yok ssadece sunu bılıorlar sattıgım fıyata bu bısıkletı aldım. napalım yalan da bıyere kadar ama nereye kadar gıderse. :) Benı hıcbıse alıkoyamadı bısıkletımden ewden bıle kovuolardı dusunun. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

• Beğen
@KAAN SEVER

para benim para onlara noluyo. :D :D

@M.Burak KARADAĞ

Darma duman etmişim :D

@KAAN SEVER

En güzel yöntemi keşfetmişsin bak :) ben de anneme babama kabul ettiremediğim birşeyi dedeme babaanneme yada anneanneme söylerdim :) sonra geçip keyfime bakardım :D

@Ali ERTURAN

Ali Bende sana ulaşamıyorum diyerek üzüluyordum. Ö.M Atamıyorum 9 msjım kalmış. K.i.b :) GİANT XTC 3

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
@MeLiSBuRCu

Anneanneme kalsa dünden razı, verecek parayı ama ya annemler ?
Onları nasıl iknâ edeceğiz ? :) İnatlaşmak ta istemiyorum ama tek çare de o kalıyor..

anneyi babayı üzme :) istemiyorlarsa vardır bir bildikleri , korkuyorlardır belki sana birşey olur diye ... karmaşık bir durum :) yorum yapamıyorum fazla , senin tarafından bakınca sen haklısın , onların tarafından bakınca onlar haklı :) bak bende motosiklet alacaktım ama ailem istemediği için almadım :) bazen kabullenmek gerekiyor ... Üzgünüm ama sanırım bisiklete binemeyeceksin :p şakaa :) oturup konuştun mu onlarla , neden almak istemediklerini sordun mu ?

Bak kardeşım göstere göstere foruma gır deli gibi kimseyi duyma seslendikleri zaman herzaman bisikletle ilgili şeyler konuş kesin ama kesin alıyorlar :)

@MeLiSBuRCu

Soruyorum, cevap alamıyorum ki .

@Sezer Özdemir

"Yine mi bisiklet ?" Yeter artık ! diyorlar kestirip atıyorlar .

@KAAN SEVER

İnatlaşmaktan başka çaren yok. Bunun için gerekirse bir süre annenle konuşmayarak, hatta yemeğini ailenden ayrı yiyerek tepkini ortaya koyabilirsin. Unutma ki ağlamayan çocuğa meme vermezler.

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@Cem Şentin

Yanlış anlaşılma oldu galiba, ananemle sorunum yok almak için bütçe ondan.
Anne ve baba razı gelmiyor .

@KAAN SEVER

Sorunun olduğunu söyleyen yok ki , bir daha, dikkatli oku yazılanı..

Cem Bey'e tamamen katılıyorum, kararlı olduğunu gösterirsen yumuşayacaklardır..

@FarukDemir

Tamam,onlarla yemek yememe fikri doğru.
Zaten ben bunu yapıyorum ama yumuşama yok .

Geri