Scudo Sports

Ailenin Çöküşünde Medya Faktörü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Ben de aynı üzüntüyü senin için duymaktayım...

Konuyu nerden nerelere getirdin...

Stratus senı hiç tanımıyorum ama sanırım bir at gözlüğü sahibisin. Konuyu iyi incelersen toplum aile yapısının nasıl bozuldugunu anlıcaksın.

Bir gün karaköyde bulunan devletin işlettiği geneleve gidersen inceleme amaçlı, aksaraya çıkarsan bir gece laleliye görürsün nasıl bozuluyor aile yapısı neden bozuluyor anlarsın .

Bana maval okumayın allahınızı severseniz sıkılmaya başladım.

Yanlış olan şeylerin üstünü örterek gerçeği göremessiniz.

Konuyu fazla uzatmayalım isterseniz:).... Önemli olan bizim sunu bilmemiz:)..
Aslında kimse yanlış şeylerin üstünü örtmek istemez yani herkes gerçegi merak eder:eek: Gerçek bilgiyi arar. Fakat birileri bu gücü kötüye kullanmak ister gerçeği saklar. Bu durumda kişi araştırmacı yanını kullanarak gerçege ulaşmaya çalışır:)
Doğru olan da budur.
Ayrıca gerçek, kişiden kişiye göre değişir.(Felsefe nin temel mantıgıdır) Bugun senin için gerçek olan birgün başkası için gerçek olacaktır. Veya senin gerçegin başkasının yalanı'dır.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.Arkadaslar böyle konular için Kalp kırmaya deymez.. Yol almalıyız:)..

• Beğen
Tepkiler: gokhancan
Ben gördüklerimi söylüyorum. Bunu görmek içinde özel birşey yapmadım yani. Anket falan yapmadım gerek görmedim dostum.

Yani demek istiyorumki aile kurmakta bir seçim değil insanların içindeki ruhsal yapı önemli.

Kahramanınız her zaman görevdedir unutmayın diyorum sadece. Sadece fazla bastırılmış düşünce yapısına sahip kişilikler hata yapmaya meyillidir. Hepsi bu.

Ne kadar yüksek ego , o kadar çok sorun.

Ego tatmini tek sorun EGO TATMİNİ hepsi bu.

:D:D:D:D

Asprin var mı asprin?

@BMX_rider07: kişiden kişiye göre değişen şey gerçek değil doğrudur.

BMX_rider ve Barış Kılınç, kişiden kişiye değişen ne olursa olsun sübjektiftir. Mutlak gerçek felsefe-mantık ile ulaşılamazdır ve değişmez.

:D

Tamam doğru zaten sübjektif bir yargıdır.

Mutlak gerçek diye bişi yok evet. Bilinememesinin nedeni tanrıyla falan ilintili. O yüzden burada bulaşmayalım :)

Aaaa, ama Barış Bey, forumda bu mevzuda derin tartışmalarda bulunuruz diye umuyordum :p

Uzun bir tirad hazırlamıştım bile, malum forumumuzda tirad vermeyi pek sevenler var.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri