D denizaltunel Üye Kayıt 7 Aralık 2022 Mesaj 4 Tepki 6 Yaş 29 Şehir İstanbul İsim Deniz Altunel Başlangıç 1999—00 Bisiklet Whistle Bisiklet türü Yol bisikleti 7 Aralık 2022 #21 önceden influencer denen şey bu kadar yoktu, belki bir anlamı vardı. şimdi önüne gelen influencer oluyor sözde kitlelere hitap ediyor. hitap ettiği kitledeki insan sayısı influencer sayısından az. biz "normal, düz" insanlar daha fazla kaldık
önceden influencer denen şey bu kadar yoktu, belki bir anlamı vardı. şimdi önüne gelen influencer oluyor sözde kitlelere hitap ediyor. hitap ettiği kitledeki insan sayısı influencer sayısından az. biz "normal, düz" insanlar daha fazla kaldık
H haziran Üye Kayıt 4 Temmuz 2019 Mesaj 50 Tepki 40 Yaş 41 Şehir ankara Başlangıç 2018—19 Bisiklet Carraro 7 Aralık 2022 #22 sosyal medyada kişilerden çok tematik sayfaları takip etmek daha çok katkı sağlıyor. yoksa bize ne milletin nereye gittiğinden ne yediğinden.
sosyal medyada kişilerden çok tematik sayfaları takip etmek daha çok katkı sağlıyor. yoksa bize ne milletin nereye gittiğinden ne yediğinden.
Awacs7n Forum Bağımlısı Kayıt 20 Temmuz 2022 Mesaj 910 Tepki 1.016 Şehir Trabzon Başlangıç 2013—14 Bisiklet Trek Bisiklet türü Dağ bisikleti 8 Aralık 2022 #23 Adil ÜNALDI demiş ki: Koca 2022 yılı boyunca 2,223.5 km yapmışsın. Belki biraz daha antrenman yapıp, üzerine düşsen sende 30 kmh üzerine çıkabilirsin diye düşünüyorum. Şimdi bu yazımdan sonra gene bana kin besleyen sefiller bu başlık altına düşüp bana karşı birbirlerinin yazdıklarını beğenirler. Hepsini görüntüle... Kötü bir niyetle yazmamış ki Adil abi.
Adil ÜNALDI demiş ki: Koca 2022 yılı boyunca 2,223.5 km yapmışsın. Belki biraz daha antrenman yapıp, üzerine düşsen sende 30 kmh üzerine çıkabilirsin diye düşünüyorum. Şimdi bu yazımdan sonra gene bana kin besleyen sefiller bu başlık altına düşüp bana karşı birbirlerinin yazdıklarını beğenirler. Hepsini görüntüle... Kötü bir niyetle yazmamış ki Adil abi.